Snelle levering / Goede kwaliteit.

Snelle levering / Goede kwaliteit / Goede pasvorm. Volgende keer weer hier bestellen.

Nog nooit gehad maar mijn man vind ze super, dus er zullen er nog wel wat meer volgen om te bestellen

Top, goede kwaliteit en goede levertijd

Uitstekende service!

Er waren wat problemen met mij en de maatvoering van de Belle slips, maar dankzij het meedenken en de uitstekende service van Romy en Niek is het helemaal goed gekomen en heb ik nu de maat die bij mij past. Dank beide!!

Super mooie, comfortabele producten!

heerlijk zacht en past perfect

Ik was altijd aan het klooien met ondergoed. De ene past lekker, de andere knelt en weer een ander zit eigenlijk niet fijn. Ik probeerde eerst 3 onderbroeken van Bamboo om uit te proberen. Heel tevreden: zacht op de huis, knelt niet en beter voor het milieu. Ik heb net een pakket van 6 bijgekocht. Ik ben er vrij mee!

Retourkosten te hoog

Ik probeerde een nieuw model BH-top. De pasvorm viel enorm tegen en toen ontdekte ik dat ik 5,95 retourkosten moet betalen. Ik zal daardoor niet zo snel meer een nieuw model van Bamboo Basics proberen. Jammer. (Ik vind retourkosten niet onredelijk, maar dit bedrag vind ik te hoog) UPDATE 2 augustus: Customer Service is mij tegemoetgekomen, ik heb de retourkosten teruggekregen.

Fijn en zacht ondergoed, zit super!

Fijn

Overzichtelijk aanbod, makkelijk bestellen en vlotte levering(wel op het verkeerde adres) terwijl bij bestelling wel juist adres ingevuld is.

Prima kwaliteit, snelle aflevering.

Helemaal goed gedaan, tevreden klant. Nou ja helemaal … Wat me wel vaker stoort bij bedrijven, je koopt iets en het wordt verpakt in een doos die tien keer te groot is. Ik vind dat wat onplezierig. Maar nogmaals, verder een prima product.

BH's

De BH stof is zeker fijn. Waar ik wel veel last van heb is dat de onderkant omhoog rolt. Ik heb nu ook de nwe besteld (Bra Fenna) maar dat is nog veel erger. Nu heb ik overgewicht en ik denk dat het daardoor komt. Ondanks dat ik ze toch bestel omdat het lekker zachte stof is, zijn ze voor mij niet helemaal goed. Voor iemand die slanker is zijn ze denk ik perfect.

Helemaal tevreden!

De producten van Bamboo Basics hebben mijn verwachtingen overtroffen! Ze zijn super comfortabel en mega zacht. Ik wil niet anders meer!

Heerlijk ondergoed!

Draag nu sinds een paar jaar deze slips en ze zitten heerlijk en blijven mooi in model.

Heerlijk zittende bralette.

Juiste maat en zacht aanvoelend materiaal. Goede pasvorm!

Goed materiaal, zien er beter uit dan die ik in het verleden kocht.

fantastisch en enorm om te dragen

wat een geweldige producten super blij mee

Gemakkelijk

Het bestellen bij Bamboo Basics ging erg gemakkelijk, en er waren genoeg producten waaruit ik kon kiezen. Ik ben blij met de producten en zou dit bedrijf zeker aanraden!

Uitstekend!

Ik had een vraag over een product, en dat is zeer naar tevredenheid opgelost. Erg fijn en comfortabel ondergoed.

Slecht

Bezorger had me pakket onder me deurmat gelegt vindt ik echt niet kunnen omdat het ook dure ondergoed is .. Verder waren de ondergoed wel fijn maar zal niet meer bestellen via hier

Direct mijn probleem opgelost.

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Nadat ik had uitgelegd dat ik vergeten was een korting door te voeren bij het afrekenen is mijn probleem onmiddellijk opgelost. Geen moeilijke toestanden, maar een zeer adequate en vriendelijke benadering. Hartelijk dank.

Zit erg lekker

Ademende stof, heerlijk zacht en fijne pasvorm.

Mijn favorite ondergoed

Ik draag al jaren niks anders meer!

Zit prima

Goede pasvorm, zit lekker

Bamboo-tastic

Super ervaring fijne site en snelle levering

Mijn vriend heeft nog nooit zulke fijne boxers gehad.

Geen knellingen, zachte ademende stof. Mooie pasvorm.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD