Zeer snel geleverd en superzachte kwaliteit

Heerlijk!

De onderbroeken zitten heerlijk!

Op zoek naar sneldrogende onderbroeken

Zo ben ik bij bb terecht gekomen voor gebruik tijdens een hike tocht in Zweden. Ze bevielen zo goed dat ik alles van bb heb.

Correcte snelle levering

super

Snelle levering, fijn producten

Voelt in eerste instantie prettig

Jullie verzoek komt 1 dag na ontvangst van de zending. Doordat is drie verschillende modellen had besteld om uit te proberen, kan ik in deze korte tijd geen goed oordeel geven.

prima shirts, fijn en zacht

prima shirts, fijn en zacht

Keurig verpakt ! Prima kwaliteit. Maat klopt .

Snelle levering. Prima kwaliteit!

Prima kwaliteit. Goede pasvorm.

Super fijne basics

Inmiddels hebben we voor mijn man meerdere shirts en hemden. Super fijn draagcomfort en kwaliteit.

Heerlijk zacht en warm

Een heerlijk zacht en warme shirt. Ik ga zeer zeker meer producten uitproberen

Top kwaliteit

Ik vind alleen de shirts met iets te kort.

Onbekend nog niet gedragen

Deze vraag komt te vroeg. Gisterenavond pas gekregen dus nog niet gedragen en dus ook nog geen ervaring

Uitstekende service.

Snelle reactie en bezorgd binnen 2 dagen. Is een Sinterklaas cadeau want ik draag geen heren sokken.

Goed product netjes verpakt en snelle levering.

Goede kwaliteit slips voelen aangenaam op de huid. Netjes verpakt en snelle levering

Niet geleverd

Niet geleverd

Koude douche bij retour voor eigen rekening

Ik plaatste een eerste bestelling. Artikelen prijzig, maar kwaliteit oogt goed. 1 van de 4 artikelen bleek niet mooi te passen. Helaas moest retour sturen betaald worden. Jammer dus van € 5,25. Zal me hierdoor wel bedenken om vervolgbestelling te doen.

Razendsnel geleverd

Bestelling werd zoals beloft gelevert. De kwaliteit is naar verwachting. Prima t- shirts.

zit erg goed

ik heb goede ervaaring ermee.

Goede t-shirts, maar voor lange vrouwen net iets te kort.

Goede t-shirts, zacht en goede pasvorm. Mijn tip om de t-shirts 1 of 2 cm langer te maken of apart aan te bieden, zodat de lengte ook lange vrouwen perfect is.

Heerlijke shirts!

Heerlijke zachte shirts en supersnel geleverd!

Geweldige shirts. Zitten als gegoten en doen precies zoals omschreven. Een echte aanrader.

Mooi materiaal zit heerlijk

Erg fijn ondergoed

Prima webshop, snel en netjes geleverd. Ondergoed van zeer goede kwaliteit en voldoet helemaal aan de verwachting, zowel voor mij als voor mijn partner. Kortom; 10 punten

I'm very happy with the quality of products and delivery was in time too.

I've started to favor sustainably produced clothing for a while now, so I've spent some time looking into different options. All the info I was looking for was easy to find on the website, and the products looked good too, so I decided to give it a go. I'm happy with my order, all products look like I expected and the material feels really nice. Now I'll just see if the material is also durable in use, if it is I'd definitely order again.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD