Ze zitten prima

Ze zitten prima, nu afwachten hoe ze over een paar weken zijn

Bestelling kwijt

Helaas zou mijn bestelling bij buren afgegeven zijn maar helaas niet en is deze dus kwijt.

Fantastisch materiaal en een supersnelle levering

T-shirts zitten als tweede huid. Zijn goed van lengte. Sokken blijven op hun plek zitten en zakken niet af. Onderbroeken vallen ruim, maar als je de juiste maat heb, zitten ze prachtig. Wij zijn super blij met onze order.

Ontbreken van wasvoorschrift

Nog niet gedragen

Prima ervaring

Snelle levering, goede kwaliteit

Inderdaad een prima draagcomfort

Echt een heerlijk draagcomfort, wel was het jammer dat er na 1 dag dragen een naadje niet goed was dichtgestikt en dus open ging, maar geen probleem dat heb ik zelf gerepareerd

zeer snelle levering, draagt zeer prettig

Gewoon goede

Alees prima!

Snel en eenvoudig.

Snel en eenvoudig bestellen. Ook supersnel geleverd. Fine sokken ook. Zacht, soepel en goede fit.

Zeer tevreden!!

Levering op tijd Mooie verpakking Fijne T-Shirts prima kwaliteit.

Zeer aangenaam om te dragen.

Super comfortabel.

Zacht en comfortabel!

Warme voeten met comfortabel zittende kousen! Knelt niet en voelt zeer zacht aan. Een aanrader!

Goede levering en goede kwaliteit van boxers.

Daar is maar één woord voor: HEEEERLIJK!

Dit voelt echt goed, blijft prima zitten en begrijp dat m'n billen niets anders meer dan bomboe willen

Zit prettig en comfortabel!

Het voelt goed aan!

Draagt prettig

Materiaal is zacht en soepel en door de lichte elasticiteit draagt het prettig zonder overlast te veroorzaken.

bamboo kousen zijn veel steviger dan katoenen kousen

mijn man moet veiligheidsschoenen dragen. Voortdurend zijn er gaten in zijn katoenen kousen. Dit is opgelost sinds hij bamboo kousen draagt. Tegelijkertijd zijn ze niet te dik, zacht, en comfortabel om te dragen.

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede service

Zeer goede service

Zit fijn

Lekker zacht, zit fijn

Zit heel lekker.

Een heerlijk zittende onderbroek, kruipt inderdaad niet op.

Prima underwaer

Prima goed zittende boxers die lang mee gaan. Goed te vreden

Heerlijke zachte onderkleding!!

Comfortabel en heerlijk zachte kleding! Zou het iedereen aanraden!

Zeer snelle en correcte levering van een topproduct!

Maatvoering teleurstellend

Normaal koop,ik ondergoed, shorts dus, maat "large", maar bij BB knelt de band wel heel erg op mijn heup.Had dus een maat groter moeten bestellen (XL), maar dit is achteraf. Mijn advies: Betere info over jullie maatvoering

geweldige sokken

super sokken en snel geleverd

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD