Het voelt weldadig aan !

Meteen toen ik het shirt en broekje aantrok voelde het super aangenaam en zacht . Ben er heel blij mee

Fijne onderbroeken

Ze zijn heel zacht en zitten heel fijn.

Snel geleverd, maar niet wat ik had besteld

De snelle levering gaat wellicht ten koste van de kwaliteit. Ik ontving de verkeerde t-shirts. zowel de L als de S waren niet goed. De S zaten in een doosje waarvan 1 een extra lange leek en de andere was een M en die was korter en breder. Besloten om hele bestelling te retourneren, omdat ik de materialen ook niet mooi vond, daar moet je dan ook nog kosten voor maken.

ze zitten heerlijk

ik heb ze nog te kort

Verzending is niet goed gegaan. Maar direct prima door jullie gehandeld.

Verwacht wat ik heb besteld

Mooi ondergoed.

perfect afgeleverd

Perfect en netjes afgeleverd

Uitstekende en snelle service

Prima website en snelle service

Degelijk en goed

Betreffende het ondergoed nog geen ervaring omdat het ondergoed nog gedragen met worden. We hebben de zending van het ondergoed namelijk net ontvangen.

prima service

Sokken voelen fijn aan de voeten!

Ik heb lange tijd van die onderbroeken gebruikt van On That Ass ofzo, en deze zijn dezelfde prijs en het is een gigantisch verschil. Extreem comfortabel, zien er goed uit, en prima prijs. Levering was ook extreem vlot, pakketje van 3 kon makkelijk door de brievenbus. Niks op aan te merken.

Nette en snelle levering

Netjes verpakt en snel geleverd

Heerlijk ondergoed

De bestelling is snel geleverd en het product is comfortabel in gebruik

Goed en snel geleverd

Nog niet gebruikt, maar levering was ok en snel.

Helemaal tevreden

Vlotte afhandeling van mijn aankoop………..puike bezorg route en alweer tevreden met Bamboo Basics……….nu ook voor familie als verjaardagscadeau!

Heerlijk comfortabele onderbroek

Je wil nooit wat anders meer. Als ze nu ook nog lang mee gaan ben ik helemaal blij

Wow.

Ik denk niet, dat ik een betere omschrijving van Bamboo Basics kan geven, als jullie al gedaan hebben. Alles klopt.

Ze zitten fijn en snelle levering

Zit als gegoten en lekker lang

Snel geleverd zit heerlijk om je lijf en heeft een goede lengte.

Het ondergoed zit prima . Goede pasvorm

Prima geregeld

Prima geregeld de bestelling was op tijd kon via track en trace goed plannen hoe laat mijn bestelling zou arriveren Kortom goed geregeld geen klachten

Top producten, comfortabel en zacht

Ik had reeds de boxershorts geprobeerd en heb nu ook de sokken en T-shirts gekocht. Tevens milieubewust dus een aanrader!

comfortabel

De levering is prima verlopen. De kwaliteit voelt prima weefsel had van mij minder zwaar mogen zijn.

Snelle levering, maten waren voor mij niet juist. Gevraagd of ik kon ruilen en daar kwam ook keurig een positief bericht op. Pakket is nu retour dus nog even afwachten op de juiste artikelen zodat ik ook het draagcomfort kan ervaren.

lijkt goed

het lijkt me wel goed, maar ik heb nog geen idee hoe het blijft op langere termijn.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD