Snelle en nette levering

Goede levering en op de website staat de juiste informatie. Nette boxershort.

mooie kwaliteit

Ik moet een wat grotere maat kiezen, want anders zit de elastieken band wat strak

De stof voor zowel de T-shirts als de boxershorts is zacht , warm en ademend. Zeer aan te bevelen.

Maar voor de 3x Trunk Boxershorts Liam vind ik de band van de boxershort te breed. Ze zijn 4 cm waardoor deze boxershorts minder prettig draagt. Ik ben 1.70 m en relatief bekeken nemen deze banden van 4 cm dan te veel plaats op de heup. Ik zal deze boxershorts niet aanbevelen voor personen kleiner dan 175 cm Mijn advies zou zijn: maak voor kleinere mensen de banden van deze boxershorts minder breed. Bijvoorbeeld in elk geval niet meer dan 3 cm. Met vriendelijke groet. Ab

Ontvangst en artikelen zijn uitstekend

Slipjes besteld ze zitten uitstekend

Zo als gezegd het ultieme draagcomfort

dit was de eerste keer dat ik Bamboo gekocht had, en geheel zonder spijt, er volgt nog meer.

zeer tevreden over de snelle levering

tot nu toe ook tevreden over de kwaliteit

Alles over draagcomfort is waar, zit fantastisch!

Snelle levering en heerlijke producten.

Alles prima

Zeer snelle levering ook de producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle verzending, en fijne en mooie onderkleding.

Mijn ervaring met Bamboe onderkleding is heel goed. Ik draag het al jaren, en wil niets anders meer.

Comfortabele slip

Heerlijk zacht en goede pasvorm.

Snelle bezorging prima kwaliteit

Zeer goed !!!

Bestelling niet op voorraad

Niet mijn hele bestelling was op voorraad. Als er wel weer voorraad is, krijg je geen korting meer en moet je ook verzendkosten betalen. Dit vind ik niet zo klantvriendelijk.

Prachtige kleding, snelle levering.

Snel geleverd. Zeer tevreden over pasvorm en kwaliteit.

Kan ik aan vrienden aanbevelen

De levering was volgens toezegging gebeurd. Mooie spullen. Een verbeterpunt is het doosje. Daarop staat uitvoerig de inhoud vermeld, compleet met foto’s. Dat is niet fijn als het pakket bij de buren wordt afgeleverd. Een neutrale buitenkant stel ik zeer op prijs.

Teleurstelling

Het was wel mijn eigen schuld, omdat ik niet goed heb begrepen, waarover het ging. De afbeelding liet zien: broekje plus hemdje met korte mouwen. En om DAT hemdje ging het mij, niet om het broekje. Aan het broekje heb ik helemaal niets aan.

Prima artikelen en goede pasvorm

snel en prima verzorgd

vaak zijn foto's geduldig maar deze zijn zoals ik ze had gehoopt ,gelijk aan de foto's .Bedankt

Ik kan het in een woord........prima!

Makkelijk te bestellen en een snelle levering

Mooie eerlijke kleding

Het een goed, eerlijk en mooi ondergoed! Ik draag het met plezier!

Snelle en goede levering

Ondergoed besteld. Ben er zeer tevreden mee. Fijn om te dragen.

Goede pasvorm en super zacht

De bamboo shorts zitten zeer comfortabel en hebben een goede pasvorm. Nog wel even afwachten of dit na enkele wasbeurten ook zo blijft maar voorlopig ben ik verk(n)ocht.

Goed product tegen een goede prijs!

Makkelijk om te bestellen en een keurige levering.

Super aangenaam om dit te dragen.

Gemakkelijk te bestellen en een correcte service. Bovendien zijn het geweldige producten. Ik hou ervan!

Super broekje

Prima pasvorm