Super lekker zacht

Genot om te dragen!

Goede website, netjes thuisbezorgd en fijne kwaliteit

ecologisch lekker zittend

past goed en doet wat het moet doen.

Goed ontvangen snel en in goede staat

Snelle goede service. Prima product.

Prima product. Zeer tevreden.

Hele snelle levering. T-shirts zitten super.

Ik zocht basic shirts van mooie kwaliteit. Ik besloot deze van Bamboo basics te proberen. En ze zijn echt super fijn. Heel zacht materiaal. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen. Ook zeer vlotte levering

Goede service matige kwaliteit

Snelle en goede service. Brievenbuspost in een mooie verpakking. Helaas 1 van de drie onderbroeken direct losse draden. Zonde want het kost genoeg

prijs is goed, kwaliteit is prima

ik ben aangenaam positief verrast , de boxer shorts zitten als gegoten, de volgende bestelling doe ik binnenkort. Vanaf nu koop ik mijn boxer shorts hier.

Zit lekker

Snel bezorgd. Mooie verpakking & blij met fairtrade lekker zittende sokken.

Mooi ondergoed en snel geleverd

Besteld en de volgende dag in huis. Mooie kwaliteit, heerlijk zacht, zit fijn en blijft mooi na het wassen.

Super kwaliteit en snel!

Echt mooie kwaliteit en fijne pasvorm. Daarnaast snel geleverd en fijn verpakt. Aanrader!

Alles top

Alleen kwam alles apart…. Kan toch ook in 1 grotere doos? Verder top, snel geleverd, goeie kwaliteit, nog geen klachten, dus kan enkel nog duurzaamheid een probleem zijn, “time will tell”

Prima kwaliteit/prijsverhouding

Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over de afhandeling van mijn bestelling. Het materiaal van het gekochten is heerlijk zacht. Pasvorm geheel naar verwachting. Ik ben er blij mee.

Topkwaliteit sokken

Voor de 2e keer m’n sokken hier besteld. Zitten heerlijk en blijven mooi.

Donderdagavond 2 witte shirts met korte mouwen besteld en (zoals staat op de website staat vermeld) de volgende dag in huis. Ik heb al eerder wat besteld. Ik moet zeggen dat de de zwarte shirts mooier blijven na het wassen (op 30 graden)dan de witte shirts. Geen idee waar dat mee te maken heeft.

Super kwaliteit

Snelle levering, traceren perfect te volgen, hoogwaardig product

Goede pasvorm

Mijn kritiek is dat de pijpjes opstropen. Zou liever een korter model willen!

Goede kwaliteit

Draagt lekker

BB doet wat het belooft

Xx

een onderbroek is een onderbroek

hij past!

Mooi kwaliteitsvol artikel

Vlotte bestelling, overzichtelijke website, vlotte levering, veilige ecologische verpakking ( geen plastiek), product is zoals omschreven op de site.

Mooi verpakt en snel bezorgd.

Makkelijke website met goede informatie, dus snel besteld. Mooi verpakt in niet al te grote verpakking. Scheelt materiaal. Leuk dat ik nu in Kenia een m2 natuurgebied heb. Het draagt heerlijk en past prima.

Mooi materiaal

Fijne pasvorm van prettig materiaal

Ultiem draagcomfort ✅

Geweldige producten, luchtig en toch warm, heerlijk om te dragen. Netjes verpakt, alleen de levering duurde wat langer dan aangegeven. Dank voor de meegeleverde verrassing!

Snelle levering, goed verpakt

Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. De doos was misschien iets te onnodig groot, maar ik weet hoe lastig dat inpakproces is. Het product lijkt kwalitatief goed, mooi en comfortabel, maar ik heb nog niet de kans gehad het goed uit te testen, dat ga ik nog doen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD