Duidelijke website, makkelijk bestellen en inderdaad de volgende dag geleverd. Perfect!

Comfortabel

De Bamboo Basics zitten als gegoten.Heerlijk zacht en blijft goed in de was.

Het product is prima

Het product is prima , de levering was echter chaotisch. Al geluk dat ik nog andere onderbroeken heb. De levering werd altijd met een dag uitgesteld door postnl

Snel in huis, goede kwaliteit

heerlijke stof

Heerlijke onderbroeken van een heerlijk materiaal

Geweldig!

Heel zacht materiaal!

Tevreden

Bestellen was eenvoudig na een bezoek aan de website. De pasmaat en comfort is van een heel hoog niveau. Na een hele dag blijft alles perfect op zijn plek zitten. Levering was op tijd en heel netjes verpakt. Als de kers op de taart is het ook nog een keertje klimaat bewust :-)

Goed product voor een nette prijs

Duidelijk site en snel geleverd

Top kwaliteit

Ben erg tevreden met de producten van Bamboo Basics

Snelle levering, goede kwaliteit

Levering ontvangen. Ik had alleen begrepen dat je ook 1m2 aan "grond" zou kunnen aanvragen/registreren. Bij der levering zat hier geen info over bij. Mijn levering (doos) was niet geheel dicht geleverd, misschien dat er iets is kwijtgeraakt.

Zowel het bestellen als de levering en kwaliteit: prima!

Na vele merken nu eens Bamboo Basics geprobeerd. Nou, dit is 'vakwerk', nooit meer andere!

Snelle service, fijn product

Bij Bamboo Basics hipsters besteld voor mijzelf en m'n dochter. Werd snel geleverd zonder plastic verpakking, een groot pluspunt! Hipsters zijn top, heel tevreden mee. Wij komen zeker terug!

Simpel en snel

Simpel en snel

Mooi maar slechte kwaliteit

2x3 boxershorts besteld. Voor gebruik gewassen en daarna bleken bij 2 van de 6 draden/naden los.

Zitten erg fijn

De heren boxers zitten erg fijn en zijn erg zacht. Helaas dat er wel snel gaatjes in komen. Van de 6 stuks bij 3 al een gaatje binnen paar maanden. Dat is een erge teleurstelling en ik zal ook niet meer bestellen.

Amazing

Product is amazing I love it Feeling sexy and free

Super tevreden

Ik raad het ondergoed aan. Het voelt zacht, schuurt niet en zweet niet. Het zit gewoon heerlijk! Ik ben er ontzettend blij mee. Ook na wassen blijft de stof zacht.

Superservice

Snel contact via app, heel handig

Top bezorging en kwaliteit

Erg blij dat ik alles dubbel besteld heb, echt heerlijke kwaliteit

Prima.

Zit heerlijk. Een minpuntje: inlegkruisjes plakken niet oo het materiaal.

Snelle levering. Comfortabel aangenaam materiaal. Broekspijpen schuiven niet omhoog tijdens het dragen. Nog geen idee hoe eea na een aantal keer wassen blijft. Vooralsnog heel erg tevreden.

Superfijne producten

na een voorzichtig proberen zijn wij helemaal om!! Zo comfortabel! Geen gewone katoenen ondergoed meer maar alleen nog bamboe. Het ultieme draagcomfort is superfijn. Het klopt echt: Als je het eenmaal uitgeprobeerd hebt, wil je niets anders meer!

Goed en snel geleverd

De bestelling werd snel en op de aangegeven tijd bezorgd. Fijne kleding, wel jammer dat er weinig kleuren zijn (ik hou niet van roze)

Teleurstellend

De onderbroekjes zijn zacht en hebben geen naden maar ze zijn te hoog opgesneden op de heup. Ik had de seamless full briefs Bella besteld in maat L. Ik weeg 62 kilo maar had toch het gevoel dat niet alles goed in het broekje zat. Dus geen “snug fit”.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD