ambivalent

mooie zwarte kleur, goede pasvorm maar erg dunne stof..ben banaat deze shirts snel slijten. Zal ze wel weer bestellen ook aan mensen laten zien maar er bij zeggen dat het erg dunne shirts zijn.

Prima levering

Op tijd geleverd, geeft vertrouwen

Bamboe Basics is prima.

Alleen de bezorgdiensten waar jullie mee werken is slecht. Chauffeur kon ons adres niet vinden en moesten het naar de andere dag op komen halen ondanks een reactie naar hun toe.

Geweldig ondergoed

Voor de 1e keer hier besteld De levering was uitmuntend Op tijd en netjes verpakt Hemd en boxershorts van een perfecte pasvorm De maat voering klopt zoals het hoort Sokken moet ik nog ervaren Het probleem is wel dat er geen 1 maat is Maar van 42 tm 46 Hier heb ik bij andere merken vervelende ervaring mee Dat het niet goed blijft op maat 43 Maar ik moet het hier nog gaan ervaren

Mooie spulletjes die lekker zitten en heel snel bezorgd zijn

Net als eerdere bestellingen is alles lekker snel ontvangen. En precies wat ik verwachtte. Alles zit prima. Ook heel blij met m’n enkelsokken :-)

Een tien

Precies war ik bedoelde

Uitstekend comfort , snel en netjes geleverd

Het ondergoed zit goed, staat mooi en is betaalbaar. Iets minder vind ik het feit dat het wat sneller slijt, met name in het kruis. Maar het comfort compenseert dat wel. Kortom als men de iets kortere levensduur accepteert dan is dit ondergoed zijn geld waard. Het bedrijf komt na wat ze beloven.

Mooie producten

Goed en snel

Fijn en verantwoord ondergoed

Prettig ondergoed, blijft mooi na wassen en redelijk betaalbaar voor bamboe.

Snelle levering perfecte fitting

Heerlijk materiaal! Ga er zeker meer bestellen!

met korting besteld en heel snel in huis

zondagavond nog een bestelling geplaatst voor dameshipsters. maandag al in huis. Wat zitten ze heerlijk en wat zijn ze zacht.

Snelle levering, zit perfect En dat je zo mee helpt de natuur te beschermen is mooi meegenomen.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. Ik ben er heel tevreden mee. goede kwaliteit.

Draagt prettig

Goede kwaliteit en snelle levering

De bestelling was echt supersnel binnen. Rond 20u bestelling geplaatst en de middag erop was het al binnen. Mijn man wil alleen nog maar bamboe boxers en sokken. De combi deal was daardoor aantrekkelijk omdat hij hiermee een jaar vooruit kan. Het staat een beetje gek op de bon maar het klopt wel!

Uitstekend ondergoed!!!!?

De bestelling was snel in huis.

Oogt kwaliteit

Geïnteresseerd in meerdere producten. Snelle en goede leveringen

Super snelle levering en goede kwaliteit producten

Super snelle levering en goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Voor herhaling zeker haalbaar.

Zeer prettig dragend en zit perfect

Fijne boxers!

Zeer fijne boxers die niet schuren. Worden altijd zeer snel verzonden, laatste keer was er een product kapot en er werden dezelfde dag nog nieuwe toegestuurd.

Bamboo Basics is top

Goeie Boxershorts

Ik ben heel blij mee

Goede kwaliteit, stoere stijl

Ik wil geen ander ondergoed meer !

Goede pasvorm, geen knellende bandjes, ademend materiaal, duurzaam. Ik ben er heel blij mee.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD