Prima aankoop

Bestelling is snel binnengekomen en voldoet helemaal aan de verwachtingen

Top gedaan

Mooie materialen, zit lekker, voelt lekker, draagt fijn.

Kwaliteit

Echt fijne T-shirts

Prima winkel

Goede winkel

Heerlijk zacht

Ik ben blij met mijn aankoop ...het valt best ruim volgende keer past maar s me ook ! Maar heerlijk zacht en fijne kwaliteit ! Blij mee !!!

Snelle en verzorgde levering!

Goede kwaliteit voor een nette prijs. Producten zijn erg fijn, goede pasvorm.

Goede service!

Fijne winkel, goede kwaliteit en snelle verzending. In een van mijn topjes zat na twee maanden een gaatje bij de naad, nadat ik had gemaild kreeg ik meteen een nieuw two-pack thuisgestuurd, top service!

goede producten

ik heb goede producten gekregen. met de bestelling ging alles goed en snel

Super tevreden

Een goed product en nog snel en netjes geleverd ook.

Bamboo Basics, gewoon goed zoals het hoort.

Zie hierboven.

heerlijke kwaliteit

onderbroeken zitten perfect voor mijn zoon en hij is nogal kritisch, dus daar ben ik blij om!

Super fijn en comfortabel

Was al langer opzoek naar fijne slips. Mijn zoektocht stopt hier, wat een fijn materiaal met een geweldige pasvorm.

Wederom prima!

Zitten heerlijk

Snel, mooi spul én duurzaam!

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit en als voornaamste: duurzaam!

superiore !

Het zitcomfort is echt super, en de pasvorm idem ! Zijdezacht en blijft in de vorm zitten ! Heb bewust wit ondergoed gekozen, want dit vind ik persoonlijk toch het mooiste ! Ik kan het eenieder aanraden

Goed product, fijne levering

De website werkt goed, bestelling werd snel geleverd en de producten zijn erg fijn. Dikke prima.

Goede en snelle service

Ik had mijn bestelling heel snel binnen (binnen 24 uur) en de kwaliteit van de slips en padded bh lijkt vooralsnog van prima kwaliteit en bevallen goed.

Goeie kwaliteit

Heerlijk zittend ondergoed, kan niet anders zeggen.

Snel bezorgd, en zit als gegoten!

klik, betaal, geleverd

Goede kwaliteit snelle levering

Tevreden over materiaal en bezorging

M

Snelle levering, goede kwaliteit

Comfortabel en goede kwaliteit en snelle levering! Wat meer kleurkeuze zou leuk zijn

Super kwaliteit en pasvorm

Goede stof en pasvorm

Uitstekend ondergoed

Mijn zoektocht naar onderbroeken die 1. lekker zitten, 2. hoog genoeg zijn om een beginnend buikje te verdoezelen zonder onflatteus te zijn, 3. nauwelijks zichtbaar zijn onder een skinny jeans zonder te kruipen, eindigt bij de seamless slip genaamd Belle van Bamboo Basics!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD