Sluit perfect aan

Goede kwaliteit!

Boxers van mooie kwaliteit en een behulpzame klantenservice!

Snel en goed

Snelle levering, matentabel klopte, goed produkt.

Zit COMFORTABEL, zweet minder.

Fijne broek, alleen elastiek gaat dubbel. De rest is ok.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede artikelen, prima service!

Meerdere keren besteld bij Bamboo Basics. Elke keer tot volle tevredenheid. Makkelijk bestelproces, snelle levering. En de artikelen zijn precies wat ik zocht.

prima levering, verrassend mooie kleding

Ik ben erg blij met de kleding van Bamboo Basics en zal in de toekomst vaker bestellen.

Als je Bamboo voelt wil niet anders !

De lekkerste stof die ik ooit op m’n huid voelde. Ook nog eens uitmuntende klantenservice. !

Zit heerlijk

Netjes op tijd bezorgd.

Snel geleverd en comfortabel

De bestelde Bamboo Basics werden snel geleverd en zitten comfortabel.

Goed product

Zeker tevreden

Altijd kocht ik goedkope meuk van de A*****. Wat een rotzooi dat het is. Een half en de gaten vallen erin en het zit ook niet lekker. Dus tijd om wat anders te kopen. Gekozen voor Bamboo want het zou zacht zijn. En idd, het is zacht en zitten lekker. Duurzaamheid weet ik nog niet maar de stof is veel soepeler dus de verwachting is dat ze het langer volhouden

super.

Snel de bestelling binnen.

Prima pasvorm en verpakking die je niet weg wil gooien

Ondergoed en t-shirt besteld. Goede pasvorm. T shirt lekker lang en broekjes mooi passend.

Ik ben erg tevreden

Super onder broeken

Vlot en snel

Super snelle levering!

Snelle levering, mooie kwaliteit t shirt!

Maatvoering niet prettig

Maatvoering is veel te hoog.

Prima materiaal,, zeer goede ervaring

Goede pasvorm, prettig draagbaar en goede eerste ervaring met dit ondergoed!

Heel fijn ondergoed

Blijft mooi met het wassen

Snelle levering en blij met producten!

Zeer goed!

Twijfelachtig

Ik vond het best lang duren voordat ik een reactie kreeg. Heb verschillende keren gebeld waarbij door u niet werd opgenomen. Bovendien vind ik de retourkosten veel te hoog. Ik zal hierdoor niet snel meer iets durven te bestellen. Heel jammer want jullie produkten zijn heel fijn.

Fijn maar te groot

Onderbroek is fijn maar de maat komt totaal niet over eén met de maat tabel wat op internet staat de onderbroeken zijn mij dus te groot. Kan ze niet meer ruilen na ik ze gepast heb

Zitten lekker, dragen lekker, goed materiaal

Blijven tot op heden goed met de pasvorm

Goede pasvorm en draagt comfortabel

Nog niet zolang in gebruik maar de eerste indruk is prima. Zit goed en draagt lekker. Als ze ook nog mooi blijven na veelvuldig wassen en drogen ben ik dik tevreden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD