Kwaliteit teleurstellend

De sokken zijn fijn, alleen de meeste hebben het nog geen twee maanden volgehouden, terwijl ik geen fysiek zwaar werk doe. Met andere sokken doe ik gemakkelijk een jaar. Duurzaam zijn ze dus zeker niet. Ik heb echter een nieuwe set gekregen om te kijken of de kwaliteit hiervan beter is. Qua service geen aanmerkingen dus.

zachte stof en prima pasvorm

als het zo mooi in de was blijft dan krijgt hij een 10. ik doe ze niet in de droger maar aan de waslijn.

Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld. Goed verpakt. Product is geweldig. Voortaan alleen bamboo basic

Super service

Mijn klacht was super snel opgelost

Prettige stof en zit mooi

Zie omschrijving

super

snelle levering en echt super kwaliteit! ik beveel deze handel iedereen ten zeerste aan!

service buitengewoon na vermissing pakketje

pakketje niet bezorgd was geen probleem. Kreeg een nieuw pakketje dat wel bezorgd werd. Top!

De producten van Bamboo Basics zijn heel comfortabel.

De producten zijn mooi en comfortabel.

Prettige stof maar helaas niet naadloos.

Een heel prettige stof maar nadat ik de vier hemden alleen nog maar met koud water had gespoeld, waren de naden al gedraaid. Dat mag voor deze prijs niet gebeuren vind ik. Verbeterpuntje ! :-)

De gekochte hemdjes en sokken zijn heerlijk om te dragen.!

Uitmuntende kwaliteit en prima bezorgservice. Ik ben een zeer tevreden klant die blij is de weg naar Bamboo Basics te zijn ingeslagen!

Voor mij voelt het als een tweede huid ben er erg tevreden over.

Fijn, comfortabel product

Mijn eerste bamboe basics, fijn zacht materiaal, ga er nog een paar bestellen

Snel, goed product

Zit heerlijk, en zacht

Prima product

Goede shirts!

shirts eg goed. Jammer dat niet alles op voorraad was op de site. Anders had ik ook andere soort shirts gekocht

Fijn zacht materiaal en goeie pasvorm

Dankzij de duidelijke website en snelle afhandeling heb ik mijn boxershorts op tijd binnengekregen.

Erg tevreden!

Snelle service en heerlijk ondergoed. Ik ga snel een volgende bestelling plaatsen.

Heerlijk materiaal

Heerlijk materiaal fijne pasvorm en snelle levering

Te weinig geleverd

In 1 verpakking zouden 3 slips zitten, er zaten er echter maar 2 in. Na contact met klantenservice wordt mij het resterende toegestuurd. De producten die ik wel heb, bevallen goed en zitten prettig.

De boxers zijn zo groot en zacht. Ik wil niet meer anders!

Geweldig!

Snelle service en prima kwaliteit!

zie boven

Erg goed!!!

Mooi product en afspraken goed nagekomen.

Snelle en adequate response op mijn mail

Heb ondergoed en bh aangeschaft. Prima spul. Alleen wordt de BH snel te wijd.

Boxers zitten heerlijk

Boxers zitten heerlijk en ruiken langers fris. De enkelsokken zijn iets te hoog en komen boven de schoenen uit, dit is jammer. Wel prima kwaliteit en draagcomfort.

Prima onderkleding.

Ik gebruik de onderkleding nu w weken (boxershorts en t shirts) en tot nog toe bevalt het goed.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD