Prima pasvorm en draag comfort

Goede en snelle service

Keurige communicatie en snelle complete levering

Goede ervaring met jullie

Wat ik heeft besteld is keurig op tijd en het zit heerlijk

Wacht nog steeds op mijn geld

Duurt nu wel erg lang dat je op je geld moet wachten als je iets terug stuurt ,en het had wel fijn geweest als het duidelijk gemeld was dat terug gestuurde artikelen gefrankeerd moeten worden

Fijne stof, goede lengte

Goed passend en fijn zittend model, voelt fijn aan, ook al is het niet 100% bamboo. Dat had ik wel verwacht, gezien de naam.

snelle service en goede kwaliteit

Zeer tevreden!

Duidelijk en snel

Ben zeer tevreden

Bamboe draagt heerlijk

Het bamboe hemdje heeft een hoog draagcomfort Ademt en is niet zweterig. Vind het alleen jammer dat de schouderbandjes wijder worden, heb ze al 6 cm ingenomen.

Goed product op tijd geleverd

En super product wat heerlijk te dragen is De pasvorm is prima en werd zeer snel geleverd. Mijn fout werd snel hersteld want ik had de kortingscode vergeten te gebruiken en kreeg alsnog de korting op mijn bankrekening gestort.

Zacht

Heerlijk zachte stof, knelt niet en de maatvoering is ook prima.

Prima kwaliteit

Vlotte levering. Helaas werd de korting niet direct toegepast. Het kortingsbedrag is pas na ruim een week terugbetaald.

Ik wil in deze shirts wonen!

Heerlijke, zachte shirts met een mooie pasvorm. Snelle levering, dus dikke duim omhoog!

Online kopen is het de vraag of het goed is Daarom jammer van de hoge terugzend kosten

Prima product

Zeer aangenaam om te dragen zowel het ondergoed als de sokken

Prima website service kleding

Snelle levering en bevestiging order. Prima contact per mail. Je kunt je opgeven om bericht te krijgen als een product niet leverbaar is. Na paar dagen al bericht gekregen dat het product weer op voorraad is. Fijne stof waar producten van gemaakt zijn. Ondergoed blijft mooi en zacht.

Prima ondergoed

Slips besteld, goed verpakt en snel geleverd. Fijne zachte stof

duidelijke site en snelle levering, goed verpakt en netjes verzorgd

De Bamboo Basics zijn prima.

Ik was nieuwsgierig of de reclame klopt. De onderbroeken besteld en na een paar keer dragen, wassen en in de droger zitten ze nog perfect. Deze week een aantal bijbestellen.

ecologisch topcomfort

Mooi, comfortabel (ook na verschillende wasbeurten!) en ecologisch

Mooie kwaliteit. Zit prettig

Ik word niet goed van alle reviews die ik moet schrijven bij alles dat ik koop via internet.

voelt erg fijn alleen valt beetje groot

het voet erg fijn.

Snelle levering. Heerlijk zachte shirts

Tot nu toe verschillende producten gekocht. Boxers en shirts. Heerlijke zachte en duurzame materialen.

Artikel stond op de site maar was niet voorradig.

Artikel besteld en betaald. Bleef lang onduidelijk bij verzending wat de status was. Meer dan een week. Daarna mail dat artikel niet voorradig was en geld retour werd gestort. Ook dat duurde lang. Kortom ee l inspanning en wachten voir niets. Mail afhandeling op zich correct.

Goede service en staan voor hun product.

Na een klacht over productiefout, supersnel opgelost. Chapeau!

Alles verliep prima

Snelle levering en goed produkt

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD