Zit lekker, kwaliteit valt een beetje tegen

De bh’s zitten erg lekker, als een tweede huid. Echter laat de buitenstond van de pads na een keer wassen los. Dat valt echt tegen.

Snelle levering en goede kwaliteit. Voelt prettig op de huid, niet te warm en niet te koud. Blijft tot nu toe ook goed in de was

tevreden

voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

Fije shorts

Fijne shorts. De stof voelt lekker en het model zit prima.

heerlijk

Bamboo Basics is zeer comfortabel ik kan het een ieder aanbevelen!

prima tevens goede service

Alles 100% naar wens

Een duidelijke website. Fijne prijzen. De 2 zwarte t-shirts zijn echt diepzwart, voelen fijn en zacht aan en dragen fijn.. Al met al heel tevreden. Met 157cm en 68 kilo voor maat L gekozen en zijn perfect voor me qua pasvorm.

Goede kwaliteit

Ben Esprit ondergoed gewent dit is nog even afwachten

Prima pasvorm, zacht materiaal, maar de sokken mogen van een sterker materiaal gemaakt worden.

Ik heb prima ervaringen met het (heren-) ondergoed, maar na één dag dragen had ik al een gat in m'n rechter sok. Ook met scherpe nagels mag dat de eerste 10 keer dragen toch niet gebeuren! Ik onderhoud ze juist heel goed, mét 'n vijltje zelfs. Is er een soort garantie mogelijk van toepassing?

Goede prijs/kwaliteit

Goede boxers voor een mooie prijs.

Prima ervaring, doen wat ze beloven.

Prima ervaring, doen wat ze beloven.

Heerlijk zacht

De onderbroeken voor zowel dames als heren zijn heel zacht en hebben een goede pasvorm.

Eerste ervaring is goed.

Materiaal en pasvorm zijn fijn. Nu zie hoe dit zich houdt in de tijd.

I love Bamboo Basics

From ordering to delivery and putting on my new Bamboo Basic briefs I was a fan from the start! This product has just the comfort and quality I was looking for. I highly recommend this company.

Snelle levering van plezierig te dragen ondergoed.

Gemakkelijk te gebruiken web site, in enkele kliks gevonden wat ik zocht. Gemakkelijke betaling en snelle levering

Zeer snelle levering van hoogwaardige producten.

Bamboo basics heeft mooie producten van een goede kwaliteit.

Top quality

I’ve looked and shopped around for a long time for this quality and fit. We are hooked, love it!

Op zich draagt heel fijn comfortabel

Na helaas een aantal foute shorts te hebben ontvangen zijn deze direct v ervan g en. Top service.

had alleen de gladder verwacht

Eerste ervaring naar Bamboo kleding. Draagcomfort is geweldig.

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, snelle levering.

Top!!!!

De slips zitten heerlijk en hebben een goede pasvorm! Helemaal blij mee.

Heerlijk ondergoed en een Top service

Ik heb ze al een tijdje, heerlijk ondergoed. Nu mijn vrouw ook overgehaald, was er bij haar bestelling is stuk. Gemaild, met foto's erbij wat er stuk was, gelijk antwoord terug met de excusses en dat er nieuwe opgestuurd zo worden. Deze ook dezelfde week weer binnen gekregen. TOP SERVICE in hoofdletters!

Goede ervaring inclusief ruiling top service!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD