Makkelijk te bestellen. Mooi product.

Ik heb bewust voor een kwalitatief goed shirt gekozen. Levering duurde iets langer dan gewend. Maar verder blij met de aankoop

(H)eerlijk ondergoed

Zit heerlijk en is nu in de winter heerlijk warm. Echt groot verschil met katoen. Ben benieuwd of het in de zomer lekker koel aanvoelt. Ik ben in elk geval nu al zeer tevreden.

Shirt zit lekker en comfortabel

Enige minpunt is dat het een week heeft geduurd voordat ik mijn bestelling heb ontvangen, terwijl ik van andere bedrijven het bestelde binnen 24 uur / max 2 dagen bezorgd kreeg.

Niet echt naadloos

Ik heb voor bamboo gekozen omdat ik een supergevoelige huid heb. Had de naadloze shorts besteld, in de hoop dan ook geen naad te voelen. Er zitten 2 naden in en net op de plek waar ik ze niet verdragen kan. Helaas zal ik deze dan ook niet meer bestellen. Beetje teleurgesteld.

Ik draag nooit meer iets anders

Het materiaal voelt aan als een tweede huid. Ik had verwacht dat het ondergoed zacht zou zijn, maar het is nog fijner dan gehoopt. Ik raad dit iedereen aan, en bestel er zelf nog wat stuks bij!

Perfect passend en super zacht!

Geweldig!

Heel lekker zitten ondergoed

Heerlijk zacht!

De boxers besteld voor mijn vriend. Ze hebben een stevige band en voelen erg zacht aan. Pasvorm met wat langere pijpen is perfect. Comfortabele boxers voor een goede prijs!

Mooie product ontvangen, andere item was helaas niet naar wens. Kon netjes retourneren en is snel terugbetaald. Prima geregeld door Rikst van jde klantenservice!

Goede pasvorm en lekker zittende onderbroeken

Was goed geleverd, zaten wel een paar dagen tussen, maar kan ook te maken hebben met bezorgbedrijf. Verder zaten de onderbroeken goed.

Snelle levering van een keurig verpakt en geweldig product

Ik wil voortaan als onderkleding alleen nog maar de boxershorts (met korte pijpen, t-shirts van bamboe textiel omdat het vooral geweldig zit maar ook nog eens duurzaam is gemaakt tegen een schappelijke prijs.

Top kwaliteit

Super tevreden

prima!

Goed ondergoed, je voelt het niet zitten. Ik vind het wel aan de prijs dus ik ben benieuwd hoe lang ze meegaan..

perfect

zit perfect, gebruik ze als sportshirt flexibibel ademend vocht absorberend en mooi :) insta: peter.gainz

mooie shirts

tevreden met de shirts van Bamboo basics, kleur is mooi en materiaal zit lekker.

Prima kwaliteit

Comfortabel om te dragen, volgens de ontvanger.

Prima pasvorm , heerlijk zacht materiaal

Heerlijk zacht en goede pasvorm

Zit lekker. Voelt lekker zacht. Ga nog meer kopen. Was alleen benieuwd na het wassen, maar het blijft goed.

Best tevreden met mijn aankoop.

Ik ervaarde een prima service en ben blij met mijn aankoop. Bamboe onderkleding zit inderdaad perfect en voelt zalig aan bij het dragen.

Het gevoel om Bamboo Basics te dragen is super. Het lijkt net alsof je niets draagt. Alles wat Bamboo Basics voor staat ervaren we ook.

comfortabele onderbroeken

na thuis levering direct gepast maat zat goed pasvorm zat ook goed en een goede kwaliteit van het product

Dit is tot nu het beste ondergoed dat ik ooit gekocht heb !!!

Deze shorts zitten zo comfortabel!!! Echt geweldig, ik heb nog nooit zulk zacht materiaal gevoelt! Klasse!!

Mooi en goede kwaliteit

Snel en in goede staat geleverd

Fijn basis ondergoed

Prima basis onderkleding, sokken zitten goed (zeker geen strakke boord, heel fijn), tshirts hebben mooie simpele vorm, past overal bij.

Prima ondergoed

16 Fokkerstraat