Snelle levering.

Mooi ondergoed, perfecte pasvorm.

Bamboo is makkelijk dragen, voel goed ook. Top kwaliteit, ik ben zeker tevreden.

Super fijne zacht broekje

Zit heel comfortabel en zacht. Fijn voor het sporten.

Erg blij mee!

Hele fijne stof om te dragen. Van mij mogen er nog meer opties komen zoals sweaters, joggingbroeken etc.

Goed geholpen nadat verzending mis is gegaan

Helaas de Bamboe onderkleding niet ontvangen vanwege fouten van bij PostNL. Bamboe Basic heeft het geld daarom snel teruggestort en dat is heel goed.

Supergoeie ervaring!

Goede en snelle service

Ze zitten echt super lekker

De sokken zitten echt super fijne stof.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer aangenaa

Fijne sokken!

Goede pasvorm en lekker materiaal. Alleen de blauwe kleur mag van mij donkerder. (...past beter bij mijn uniform).

Really nice and comfortable product

Really nice and comfortable product

super textiel. draagt fijn! En duurzaam

super textiel. draagt fijn! En duurzaam

Fijne sokken en onderbroeken die duurzaam EN betaalbaar zijn

Snel verstuurd en ontvangen. De sokken (M) en onderbroeken (M/V) die ik heb besteld zijn super fijn, mijn vriend en ik dragen ze elke dag sinds ze binnen zijn. Het is zo ongeveer het enige duurzame ondergoed wat ik heb gevonden dat enigszins betaalbaar is. Andere merken gaan richting de 22€ per onderbroek en dat is me te gortig. Mooie combi packs hier maken het een fijne deal voor als je bereid bent te investeren.

Setje boxers besteld werkelijk fantastisch geen last meer van transpiratie waar je het niet wilt hebben. Perfecte pasvorm. Vandaag weer 2 pakken besteld.

Super service

Super service

Comfortabel ondergoed

Het ondergoed zit zeer comfortabel, alleen de L valt wel zeer ruim. De sokken zijn echt fijn en van goede kwaliteit en een goede maat. Erg blij mee

Fijne shirts

Ze zitten heerlijk en zijn inderdaad extra lang.

Zonder te verplaatsen heb ik wat ik wil !

De beste onderkleding dat ik ooit heb gehad

Taille te hoog

Levertijd is vrij lang. Vreemd in deze tijd. De boxers zitten fijn maar de tailleband zit te hoog waardoor deze gaat krullen. Voor deze prijs had ik meer verwacht.

Heerlijk zachte onderbroeken

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Lekker stofje

Leuk cadeau voor valentijn.

Uitstekende klantenservice

Van 2 onderbroeken kwam het elastiek los van de broek. Na een vraag van mij of dit na ruim 1 jaar kon, direct antwoord gekregen en 3 nieuwe broeken ontvangen.

Prima geholpen

Doet wat gevraagd wordt

Nice fit

Fits great!

Super fijn ondergoed. Prima service!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD