perfect

ze zitten heel erg lekker dus ik stap geleidelijk over op de bamboo ondergoed

Geweldig zit als gegoten

Alles volgens de afspraak, snelle afwerking gewoon top

Alles was netjes en op tijd geleverd

Het was goed aangekomen en de artikelen zijn goed

Snelle levering en comfortabele producten!

Ik kreeg de artikelen snel binnen, vond dat ze erg leuk verpakt waren (normaal kijk je daar niet zo aan maar dit viel wel op :)) en ze zijn zeer comfortabel! Moet er nog achter komen hoe ze zich houden over tijd maar tot nu toe zeer tevreden!

Helemaal goed.

Mooi materiaal, maar helaas niet in de goede maat. XL was het grootst en ik had XXL nodig.

Behoorlijk goed

Hallo Bamboo basics team, Ik heb een aantal onderbroeken bij jullie gekocht. Helaas zit er 1 een gat. Hoe gaan we dit oplossen?

Makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd.

Helaas is de bestelling nog niet aangekomen!

Helaas is de bestelling nog niet aangekomen!

Zeer slechte ervaring want nog steeds bestelde en betaalde waren niet ontvangen.

Met Bol.Com heb ik mijn bestelling zeker binnen de 3 à 4 dagen. Na onderling contact mat Bamboo Basics blijkt dat de reden van laattijdige levering (+/- één week) in België de verantwoordelijkheid van POST.NL is en niet van Bamboo Basics.

Nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen, wel vandaag 3 februari een bericht dat het op 28 januari! bezorgd wordt.... Over de kwaliteit van de sokken kunnen we dus helaas niets zeggen.

Helaas nog steeds niets ontvangen

bijzonder vervelend dat ik nog niets ontvangen heb en ook geen melding van vertraging

Slecht, nog niets ontvangen

Niets ontvangen

Geweldig !

Tevredenheid op alle gebied. Bij eczeem problemen geeft bamboo kleding veel verlichting en draagt comfortabel.

Heerlijk materiaal en goede service.

Heel goed en op tijd.

uitstekend

Ik heb de T-shirts met lange mouwen gekocht. Ze zitten heerlijk en voelen goed aan. Wel een vraagje: ze zijn er nu alleen in het zwart, komen er ook andere kleuren? Wit bijvoorbeeld zou erg fijn zijn voor de zomer.

Onderkleding zoals onderkleding hoort te zijn....

Prima draagcomfort door zachte stof met goede pasvorm.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen Wat ik heel slecht vind

Nee

Niet zo goed.

Niet goed. Een week geleden een bestelling geplaatst maar nog steeds niks ontvangen. Wilde vanavond hierover mail sturen. Bestel nr 54062.

Bestelling helaas nog niet ontvangen

Bestelproces ging soepel, helaas de bestelling nog niet mogen ontvangen. Terwijl ik al een week geleden het bericht 'klaar voor verzending' ontving, daarna niks meer gehoord. Na bovenstaand bericht is blijkbaar wel direct actie ondernomen en ontvang ik de bestelling van de fijne producten 1 dag later.

Het mooie is er snel vanaf.

De kwaliteit laat naar mijn. Mening echt wat te over helaas. De stof blijft netjes maar de heupband is toch echt van een mindere kwaliteit. Wordt snel lelijk en het elastiek lubbert snel helaas. Aangezien ik ben wel kritisch ben op mijn boxershorts viel me dit toch wel erg tegen. En kon het product zijn verwachtingen niet waar maken helaas.

Niets ontvangen

Na een week nog niets ontvangen, maar wel al een verzoek om een review te schrijven.

Onderbroek: hele mooie stof, maar de band rolt op.

Ik heb een buikje en nu krult de band van de onderbroek steeds op een rolletje als ik zit, beetje jammer. Maar fijne stof, zit lekker, prima onderbroek.

Zit zeer fijn...

...

Goede site en goede afwikkeling!

Goede site en goede afwikkeling!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD