Zeer goede kwaliteit, acceptabele prijs

De producten zijn van zeer goed materiaal, de pasvorm is prima, niet goedkoop maar kwaliteit kost nu eenmaal iets meer. De diversiteit is niet erg uitgebreid maar voldoende.

Zit erg lekker!

Prima site, bestelproces verloopt lekker soepel. Net als de sokken en ondergoed wat ik heb besteld. Heerlijk stofje en zit goed. Nog even afwachten op lange termijn, maar indien ok zeker meer bestellen!

Prima lingerie en heerlijk draagcomfort. Snelle levering.

Goed!

Goed!

Snelle levering en de kleding is van prima kwaliteit

Fijne eerste ervaring wat betreft inhoud en verpakking!

Ietsje jammer dat de witte hemdjes niet écht wit zijn . Maar kan waarschijnlijk niet omdat het een natuurprodukt is !? Verder is het een tweede huid , heel fijn ! Verpakking is erg mooi en leuk gedaan met de panda’s , maar lijkt me behoorlijk duur . Kwaliteit prijsverhouding lijkt me prima ! Ga zo door zou ik zeggen .

Comfortabele

Eerst ceptisch , maar goed product Gaat er meer van kopen

Heerlijk ondergoed en sokken!

Ben erg blij met mn ondergoed en sokken, stof voelt lekker aan!

Uitstekende service en mooie kwaliteit ondergoed.

Ik ben zeer tevreden over de service van Bamboo Basics. Ik heb voor de eerste keer besteld en mijn maat is soms wat twijfelachtig. De hemdjes vielen wat kleiner uit dan ik verwachtte. Het model van de slips was ook niet helemaal wat ik wilde. De kwaliteit lijkt me prima. Heb alles teruggestuurd om te ruilen. Kreeg bericht dat het was aangekomen en de volgende dag stond de nieuwe bestelling al klaar om te verzenden. Helaas heeft Tante Post nogal wat moeite tegenwoordig om de bestellingen op te halen en te bezorgen. 3 dagen geleden stond het al klaar en daar is het wachten nu op.

Juiste keuze gemaakt

Voor het eerst Bamboo Basics gedragen. Draagt erg fijn, fijne pasvorm.

uitstekend

Ik heb eerder hemden gekocht nu zie ik alleen witte .Zij er geen zwarten meer???????

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Prettig materiaal fijne pasvorm

helemaal niets mis mee

Duidelijke site, goed te bestellen en op het gemelde moment bezorgt.

zit heerijk

draagcomfort perfect, lettertjes op rand vind ik persoonlijk niet mooi - jammer dus.

Ik heb het voor mijn man besteld, hij is er erg blij mee. Jammer dat ik niet de 7-pack in zwart kan nestelen in maat L, anders had ik dat gelijk gedaan. Balen dat het uitverkocht is nu.

Zit heerlijk

Zitten heeijk

Comfortabele boxers, snelle levering

Bamboo shirt voelt zeer goed aan, zit prima

Mooie onderbroeken die lekker zitten

Ik heb vooral voor dit product gekozen vanwege de impact op het milieu maar ben ook erg blij met de kwaliteit

Zit heel goed. een heel fijn materiaal. Zal snel weer wat bestellen.

Prima draagcomfort, zit uitstekend.

Snelle afhandeling, snelle levering.

Goed, snelle levering

T-shirts helemaal te gek ! Sokken super ! Maar de voorlaatste bestelling ondergoed zijn slecht ! Gaten in de stiksels en zelfs in de stof zelf vallen gaten

Kwaliteit is geweldig Verzending is geweldig Service is geweldig Producten zitten geweldig Klantcontact is ook geweldig, Verpakking is geweldig Need I say more? Happy customer

Perfecte levering en zeer goede kwaliteit. Helemaal tevreden!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD