Comfort met een grote C

Mooie kwaliteit ondergoed. Zacht en toch sterk. De levering was snel.

Moest wel lang wachten

Maar na een mailtje van mij kreeg ik een keurige reactie en daarna was de bestelling snel geleverd.

Heerlijk zacht

Zacht, ademend, comfortabel.... ik ben fan!

Kwaliteit materiaal en snelle levering.

Mooie boxers die fijn zitten. Was mijn eerste besteling op bamboo basic en heb een goede ervaring met de service.

Heel aangenaam om te dragen

Ik ben heel eeg tevreden van dit ondergoed! Het enige minpuntje voor mij is dat de hemdjes iets te kort zijn.

Snel en topkwaliteit

Al meerdere bestellingen geplaatst, elke keer snel geleverd en de kwaliteit is super. Pasvorm, enorm fijn op de huid (zelfs de gevoeligste huid!), echt heel fijn!

Heerlijk zacht ondergoed

Voelt superzacht en prettig aan. Goeie pasvorm. Maat L sluit prima aan op maat 40

Verfrissend goed.

Bestellen ging gemakkelijk , prijs/kwaliteit is prima.

Goede pasvorm, fijn materiaal!

Bevallen heel goed, nabestelling volgt.

Mooi product

Mooi zacht en soepel ondergoed. Goede pasvorm

Snel, empathisch en goede afhandeling van productie fout

Snelle reactie van de klantenservice en goed opgelost van een item wat een productie fout had.

Alles ging goed.

De levering verliep sneller dan gedacht, en het geleverde (2 T-shirts) voldoet precies aan de beschrijving.

Waardeloos

Bestelling geplaatst die op de site nog beschikbaar zou zijn. Vervolgens betaald om een dag later te horen dat het artikel toch niet beschikbaar is.

Gemakkelijk en goed bestel proces

Heel tevreden over mijn Bamboo Basics!

Fijne producten lange levertijd

Producten zijn fijn, zelfde dag nog postnl track en trace code, echter duurt +-4 dagen voordat postnl daadwerkelijk pakket heeft ontvangen.

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Service is uitstekend en ondergoed voelt als een tweede huid dus een prettig draagcomfort!

Heel goed!

Zowel de producten als de levering zijn prima in orde.

Gewoon zoals je verwacht

Snelle reactie en uitlevering aan post NL, daar gaat het langzaam.

Heel blij mee

Zit comfortabel, heerlijk zachte stof en fijn dat het een goede afkomst heeft. Was het wachten waard!

Uitstekende kwaliteit

Comfortabel om te dragen

Levering duurde langer door corona. Maar prima product. Dik tevreden.

Prima snelle reactie en levering

Ik ben tevreden en zal in de toekomst wellicht weer wat bestellen

Snelle en goede service en zeer klantvriendelijk

2 bestelling gedaan bij Bamboo Basics en beide bestellingen waren snel geleverd. Inmiddels ben ik een aantal t-shirts, ondergoed en sokken rijker en heb ik hier dagelijks plezier van. Naast de snelle en goede service is Bamboo Basics ook erg klantvriendelijk. Ik had een gaatje in een sok en ik kreeg niet 1 sok, maar een gehele verpakking opgestuurd. Dat was boven verwachting en erg gul. Ik verwacht dat ik snel weer een bestelling plaats.

Goede pasvorm en fijn materiaal.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD