Zeer aangenaam dragen, als een tweede huid.

Ideaal als beschermend laagje onder de bovenkleding:zacht en warm.

Zit prettig

Fijn ondergoed voor een redelijke prijs

Mooie shirts en zitten netjes

De shirts zitten mooi. Ze hadden alleen iets langer mogen zijn.

Top ondergoed!

Ik heb de Seamless Full Briefs Belle gekocht en die zijn super! Zitten goed en voelt lekker zacht aan. Ik had per ongelijk mijn postcode verkeerd in gevuld en de klantenservice heeft snel gereageerd en het netjes opgelost! Geheel erg fijne ervaring!

goed zittende broeken

nvt

geweldig

heel lang gezocht naar onderbroeken voor de (puber)dochter die comfortabel zitten, en ik heb ze gevonden!! Dankjewel Bamboo Basics!!

Geweldig!

Blijft mooi ook na veel wassen

Prima slips en sokken

De stof voelt heerlijk zacht aan en de slip heeft een goede pasvorm

Super fijne hemden, sluiten goed aan en zitten heerlijk

Goed materiaal, goede pasvorm, fraai ingepakt, op tijd geleverd

Redelijk

De eerste zending was niet goed, de zoom van elk product liet los. De tweede zending lijkt vooralsnog goed. Het draagcomfort en de klachtafhandeling rechtvaardigen uiteindelijk toch de score 'goed'.

Goede service en goede kwaliteit

Geweldig, ik ga zeker vaker bestellen

Goede en snelle levering

Prima kwaliteit

Nvt

Goede service Goed materiaal.

Geweldig omdat ze heel lekker zitten, goede maat en draagt super.

Snel geleverd, goede prijs en zitten super!

Snelle levering, goede maatvoering en comfortabel

Goed product

Ondanks drukte toch snelle service!

Ik heb 2 boxers en 3 strings besteld. Ondanks de extreme drukte na de feestdagen had ik mijn bestelling binnen 3 dagen in huis. De kwaliteit van het ondergoed is super! Heel zacht draagcomfort en het blijft mooi zwart in de was.

Zeer fijne onderbroeken

Zitten zeer zacht en comfortabel.

viel iets tegen

Ik had de broekjes wat strakker verwacht, waardoor de pijpen niet zo snel omhoog kruipen

Lekker zacht en stevig

Heerlijk ondergoed. Ik ben benieuwd hoe het materiaal over een paar maanden is en dan schrijf ik graag weer een review :)

super lekkere onderbroek

Ik heb 3 onderbroeken gekocht en ben zeer tevreden over de pasvorm en kwaliteit, hoop dat ze lang goed blijven. Wel jammer dat er niet zoveel leuke printen beschikbaar zijn.

Goede, vlotte bezorging

Product is prima

Comfortabel ondergoed

Het ondergoed zit prettig. Dit was mijn eerste bestelling, maar waarschijnlijk wil ik meer bestellen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD