Zachte kwaliteit, goede pasvorm. Benieuwd hoe t zich op langere termijn houdt in de was. Bestellen en levering verliep snel en soepel

prima spul

Gebruik nog maar kort de onderkleding en sokken maar het zit fantastisch.

Fijn ondergoed

Het ondergoed zit comfortabel. De maatindicatie is correct. Het materiaal voelt prettig en tevens stevig. Nadeel vind ik wel dat het pluisjes aantrekt. Verder erg tevreden!

heerlijke spullen!

fijne pasvorm en lekker materiaal

Mooi product, prima levering

Ben benieuwd naar het draagcomfort

Fijn ondergoed

Ik ben heel tevreden met het ondergoed! Het is erg basic, vergeleken met de kanten gevalletjes die ik graag draag. Maar de irritatie op mijn huid is stukken minder! De bh valt heeeel groot en de bandjes zakken af. Ik heb een E75 en had een M besteld. Prima voor binnen op een relax dag, maar zeker niet voor buiten.

Fijne T-schirtsdie mooi blijven

Heerlijke producten en niet onnodig groot verpakt

Echte heerlijke sokken en ondergoed. Zeker het geld waard. Het is sowieso beter om duurzame producten te gebruiken maar als de kwaliteit dan ook nog goed is, is dat extra fijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima kwaliteit!

Lekker zachte stof

Jammer dat onderbroeken niet op 60 graden gewassen kunnen worden

Snel geleverd, prima product

Helemaal goed, pasvorm, kwaliteit, en materiaal.

Alleen jammer genoeg 1 topje stuk bovenaan, te laat gezien had hem al gewassen.

Prima kwaliteit en perfecte pasvorm

Ze passen echt perfect heerlijke stof om te dragen en blijven gelukkig prima na een paar keer wassen

Snel bezorgd ondanks de drukte rond de feestdagen. Heerlijke zacht materiaal. Hier bestellen we vaker!

Snelle levering en de artikelen zijn geweldig. Nog nooit zulke fijne (geurloze) t-shirts gehad.

Comfortabel

Ik heb al van alles geprobeerd. Maar dit ondergoed is onverslaanbaar qua comfort, vooral gedurende warmere dagen. Minstens net zo goed als 100% katoen. Lekker brede rand, goede lengte

Voelt zacht, goede hals, lengte heel goed.

Voelt zacht, goede hals, lengte heel goed.

Uitstekend!

Voor de tweede keer heb ik bij Bamboo Basics besteld, omdat de eerste zending uitstekend beviel. Ook deze tweede keer liep alles weer volkomen naar wens.

Boxershort zit lekker

Fijne boxershort! Zit heerlijk

Goede service! Snelle levering!!

Super onderbroeken, topsokken en next level T-shirts. De onderbroeken van Bamboe Basics zitten voor mij lekkerder dan de Bamigo's. Prijs-kwaliteit heel goed!!

Goede en snelle service

Artikelen waren snel bezorgd en zitten goed. Één singlet had een klein productiefoutje, maar ik werd gelijk goed geholpen en kreeg direct een nieuwe opgestuurd.

positief

Snelle levering, mooie producten. T-shirts zijn prima, jammer dat de bh's te groot zijn. Die zijn eergisteren retour gestuurd, wacht nu op bevestiging van ontvangst.

Fijne shirts en sokken

De shirts zijn lekker lang en voelen goed aan. De sokken zijn dun, maar toch warm.

Ze zagen er goed uit en mijn man vindt ze heerlijk zitten.

We wachten even af hoe ze zich gedragen in de was. Groeten Mieke.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD