zeer goed verzorgde bestelling

Het Pakketje is zonder enige beschadeging bezorgd. Het bestelde product was goed

Kwaliteit super!

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Passende t-shirts

Deze t-shirts zitten prima naar verwachting en de stof is erg rekbaar. Alleen had ik graag dat de hals wat lager zat. Daarnaast is de communicatie van Bamboo Basics top.

Perfecte boxer!

Zeer fijne stof, goede pasvorm. Ik ben er blij mee!

Maten zijn niet accuraat

Mooie kwaliteit, maar ik wil als feedback geven dat het goed zou zijn om aan te geven op de site dat shirts erg klein vallen. S is XS en M blijkt maat S. Daar de retourkosten voor jezelf zijn is dit een beetje zonde van de 7,5 euro. Zet dit er gewoon bij en mensen bestellen direct de juiste maat, ook voor jullie fijn:)

Goede service, das belangrijk

altijd snel en proffesioneel.. topkwaliteit ook..!!

Goede kwaliteit

Fijne site om aankopen te doen.

Top onderbroeken!

Zit lekker! Ademt goed, dus nooit meer last van die plak zak! :) en kruipen nooit omhoog

Basis kledingstukken van goede kwaliteit

Ik heb een aantal kleding stukken van Bamboo Basics die ik dagelijks draag en ook grondig was. Ik heb desondanks dit nog geen echte slijtage of veroudering opgemerkt. Een aanrader dus als je basis kledingstukken zoek van goede kwaliteit.

Fantastisch seamless ondergoed

Alsof je niks aan hebt. Het snijd niet, de maat tabellen zijn fijn op de website om de juiste maat te kunnen bestellen.

afhandeling was perfect

Het ondergoed is zeer goed!

Snelle bezorging

Fijne boxershorts. Snelle levering

Snel geleverd en prima product.

Product werd snel geleverd en is ook van een goede kwaliteit.

Geweldige boxershorts!

Geweldige boxershorts!

Aanrader

Heel comfortabel en zijdezacht & heel aangenaam om te dragen!

Erg positief en zeer goede kwaliteit

Snelle reactie en service. Ik ga hier vaker bestellen.

Prima product, snelle levering

Goede service, geen verzendkosten en fijne producten!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Overzichtelijke site, goede producten

De website is prettig bij het zoeken. De artikelen zijn heel prettig verpakt, mooi en stevig van kwaliteit, mijn hele gezin is er tevreden over

Snelle levering. Zit lekker. Nog geen ervaring met slijtvastheid, na dragen en wassen.

Zit lekker, past goed, snel bezorgd!

Ben zeer tevreden over het T-shirt. Zit lekker, past goed, lekker zacht en snel bezorgd zonder gedoe...

Prima en vlot geholpen. Nix mis mee

Zie boven

Bestelling ging zeer soepel

De bestelling was online soepel te doen en de levering was keurig op tijd. Verpakking was aantrekkelijk en boksers zitten heerlijk.

Prima heel tevreden.

Onderkleding voelt zacht en soepel aan. Voelt fris. Ik ben er erg tevreden mee.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD