Een ontdekking

Zeer aangenaam om dragen, komt perfect uit de was.

Pakje nog niet ontvangen!

x

Zie hieronder.

Ik heb nog niets ontvangen.

Nog steeds niets ontvangen

Eerste melding dat het 1 dag later bezorgd zou worden, laatste melding is dat het nog niet bekend is wanneer het bezorgd wordt.

Heb nog steeds niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Goed product en snel verstuurd

uitstekend

pasvorm, kwaliteit, snelle levering allemaal dik in orde

Fijne product en goede kwaliteit. Alleen maat is iets groter dan wat ik normaal draag

Super zacht, mooie hals en zweet niet

Ik vind het een prettig shirt. Sluit mooi aan en ook mooie open hals. Ik heb maat s gekocht en ben slank/lang . 1.78 m en 58kg

Heerlijke t-shirts

Prima service, goede kwaliteit-prijsverhouding voor 2 t-shirts met super draagcomfort.

Deze boxers zitten fantastisch en 'voelen' goed!

Het is duidelijk waar dit bedrijf voor staat, geen poespas en ik had mijn bestelling zo in huis.

Heerlijk

Heerlijk zachte stof, die zich goed houdt ook na het wassen en met een mooie pasvorm. Zit als gegoten!

Goede producten en snel geleverd

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

top

x

Super service

Heel nette reactie omdat er iets verkeerd geleverd was!

Prima ondergoed, zit heerlijk , snelle levering helemaal top !!

Snelle service en goede artikelen

De stof van de artikelen voelt lekker aan, soepel en zacht. De singlets voor dames in maar S valt klein. Het pakketje hadden we snel ontvangen.

Kleding zit goed en werd snel geleverd

Snelle afhandeling

Prima kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering. Duidelijke track& trace.

Bamboo basics - basic but great

Goede kwaliteit, veel draag gemak. Perfecte pasvorm.

lekker zacht en warm

Bij ontvangen van mijn pakketje met sokken, T-shirt, boxers. heel benieuwd geweest na de kwaliteit. ik was hier aangenaam door verast. de kleding is heel zacht en voelt dus fijn op het lichaam. je kunt goed merken dat het een ademend materiaal is maar ook lekker warm. ik ben dus zeer positief maar kan alleen over de kwaliteit op langer termijn dus slijtage nog niets zeggen. kan alleen hopen dat ook dat zo is als beschreven en dus slijtvast is.

Heerlijk zacht, geeft een luxe gevoel

Direct voelde het heerlijk aan. Nu is het een paar keer gewassen en voelt t nog steeds superzacht. Het ademt heerlijk.

Top kwaliteit

Hele mooi boxer shorts voor een redelijk prijs

Fijne producten!

Ondergoed van een fijn materiaal, dat mooi zit en ook nog eens met een goed verhaal. Ik ga vaker bestellen bij Bamboo Basics

Prettig.

Zit goed.