Wij kopen de sneakersokjes omdat ze goed aan de voet zitten

De kwaliteit is ervaren als heel wat minder, Na min tijdje dragen wordt stof heel dun. Doorschijnend

Top aankoop!

Erg blij met de Yara slipjes! Levering was top en ze zitten heerlijk en passen perfect.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Heel tevreden

Mooi model. Passende maat. Warm.

Prima!!

Perfect ondergoed. Leuke attentie ontvangen . Bijzonder toepasselijk in coronatijd.

Het zit lekker

Verschillende items gekocht om uit te proberen; het stof is heerlijk, de pasvorm is goed; sec van de boxers is de band wat stijf en strak, maar de rest zit prima.

Perfecte pasvorm

Goede kwaliteit, snelle levering

Ook bij problemen geen gedoe

Een stapeltje boxers besteld, bij één zat er na de eerste was een klein gaatje is. Nadat ik dat gemeld had kreeg ik zonder ook maar één opmerking er direct 2 naar keuze bijgeleverd. Dat is dus gewoon buitengewoon goede service! En dat naast het bekende draagcomfort... voor mij dus alleen nog maar Bamboo Basic Boxers!

Blij

Zachte fijne boxers en shirts.

Heerlijk shirt

Heerlijk shirt en goede pasvorm. De levering duurde wat langer, maar dat heeft met Corona te maken.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie onderbroeken, goede pasvorm en kwaliteit

Goede pasvorm.

Door de stof is het niet mogelijk om een inlegkruisje te gebruike. Deze plakt niet.

Snelle verzending

Fijn product.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, heel tevreden met mijn basics

Fijne spullen

Onderbroeken bevielen al prima en nu ook hemden sokken en mondkapjes die prima bevallen

Het zit en voelt lekker.mooi spullen.

Volgens mijn man zitten ze prima

Zweet er niet in ,en pasvorm is goed

Best T-shirt I've had. Should have known it earlier.

Learnt about this brand from my friend. Bought both long sleeves and short sleeves V neck. Couldn't be happier. Elastic, comfy, silky touch, doesn't shrink much in drying machine. Highly recommanded.

Door kerst iets vertraagd maar dat was te verwachten

Mooie kwaliteit en prima pasvorm

Comfortabel en heerlijk zacht. Dit ondergoed zit als gegoten. Ik ga ook zeker nog een paar long sleeves kopen

Netjes verpakt

Heel fijn zittend ondergoed!

Dit was een goede aankoop. Het ondergoed is heel zacht en soepel. Prettig contact met deze zaak en een vlotte verzending.

Fijne t-shirts, maar ..

Heb nadat ik een paar weken daarvoor de blauwe variant gekocht had nu ook een set witte t-shirts besteld vanwege het fijne draagcomfort. Echter nu blijkt de witte variant toch een stuk ruimer te zitten dan de blauwe ondanks dezelfde maatvoering. Wel jammer, maar verder fijne shirts.

Een erg tevreden klant!

Ondergoed past mooi, blijft goed in vorm, absorbeert prima en het bestelproces verliep gemakkelijk en snel.

Heerlijk lekker zacht ondergoed. Echt super sluit mooi aan

Echt superfijn ondergoed. Zit perfect. Sluit mooi aan super

16 Fokkerstraat