kwam vlot.

Fijne kwaliteit

Prima sokken, elastisch en dikke stof

Na herhaald vragen bericht dat het niet leverbaar was

Erg jammer dat je moet mailen e.d. voordat je antwoord krijgt en dan blijkt het ook gewoon niet voorradig te zijn Was benieuwd naar dit product maar durf het niet meer aan

Product bleek niet voorradig.

Het geld woord terug gestoord. Als je het product niet in huis hebt,waarom adverteer je er dan mee ?

Prima kwaliteit, uitstekende service.

Met 1 van de slipjes was er iets niet goed. Nadat ik dit gemeld had kwam Bamboo Basics direct met een uitstekende oplossing. De slips zitten heel comfortabele. Ik ga zeker nog een paar sets bestellen.

kan nog geen mening geven

bestelling nog niet ontvangen

Alles volgens beschrijving en op afspraak geregeld.

Heerlijk!

De producten zitten heerlijk! Bamboo Basics is een blijverdje!

vriendelijk

moet nog afwachten of er ook actie komt op mijn vraag .

Niet mijn model

Helaas is deze slip veel te laag . Ik zoek een hoger model

helemaal top!

eerst even een paar sokken gekocht om uit te proberen.... helemaal geweldig! Ik ga meteen meer bestellen.

Snelle levering, fijne producten! Zit heerlijk.

Snelle levering zitten lekker

Onderbroeken zitten super

Fantastisch product

Kleding van bambo voelt heerlijk aan, dus bring me more.

Heel fijne T-shirts! Lekker lang en glad om je lijf!

Gewoon mooie shirts, lekker lang en zitten glad om je lijf.

Super zacht

Geweldig setje! Heb de zwarte top met land mouwen en de zwarte briefs gekocht. Geweldige kwaliteit en ziet er nog eens leuk uit ook!

Waanzinig

Ik kreeg de producten binnen en was gelijk verliefd op deze zachte bamboo stof. Het zit heerlijk en inderdaad alles wat op het product staat beschreven is waar. Ik ga zeker meer bestellen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke webshop. De kwaliteit vannen producten is erg goed. Zit heerlijk. En de levering was snel

Prima bezorging, goed product

Prima bezorging, goed product

Slecht elastiek in het ondergoed

Elastieken randen van onderbroeken zijn niet best meer ( rollen op) De vroegere onderbroeken waren op dat punt stukken beter

Goede levering en super product

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit t-shirts snelle bezorging en goede verpakking top!

Goede kwaliteit t-shirts snelle bezorging en goed verpakt top!

Weer een snelle levering van dit keer sokken.

Ook de vorige leveringen, vlot en goed afgehandeld.

Zeer tevreden over levering en geleverde kwaliteit

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Prima prijs / kwaliteit verhouding.

Snelle levering, prima kwaliteit

Onlangs bamboe sokken besteld nadat ik goede verhalen hoorde over bamboe onderkleding. De sokken zitten prima en zijn van goede kwaliteit. Binnenkort bestel ik er nog meer.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD