Zeer snelle bezorging.

Onderbroeken zitten als gegoten!

Liep nog steeds in oude rotzooi met plaatjes erop . Dit is een perfect passende volwassen onderbroek voor een mooie prijs]

Zeer goede service

Boxershorts van Bamboo Basics zitten als gegoten. Kwaliteit stof is zeer goed en het ademt. Helaas ging een naar stuk van een boxershort. Nadat ik dit had doorgegeven aan Bamboo kreeg ik zo een nieuwe set boxershorts toegestuurd. Dat noem ik nog een klantenbinding! Top.

Hele fijne boxers, korting is slecht

De ontvangen boxers zijn super, erg fijn draagcomfort. Wel jammer dat de welkomskorting van 5 euro resulteert in een extra 3,99 verzendkosten. Effectieve korting is dus 1.01. Erg jammer

iets te hoog, maar verder héél goed.

Zitten lekker, sluiten goed aan, minder warm dan andere een goed elastisch. Aanrader dus. Wel vind ik de taille band iets te hoog, maar dat komt misschien ook omdat ik niet zo groot ben.

Lekkerst zittende boxer ooit.

Ook de t-shirts zitten als gegoten. Uitstekende service! Er zat in een van de boxershorts een klein gaatje. Na melding kreeg ik drie nieuwe toegestuurd.

De belofte nagekomen.

Vlotte levering en op tijd wat wil je nog meer, toch!!!!!

Zitten erg comfortabel

Vergeleken met de vorige boxershorts zitten ze erg lekker! Er zijn alweer 2 nieuwe setjes besteld!

Hele fijne boxers!

Zeker met deze warme dagen zijn deze boxershorts erg fijn.

Super snelle levering en super comfortabel zittende boxers!

Bamboo Basics in een woord geweldig

De internetsite is duidelijk opgesteld en de bestelling is snel gedaan. De aangegeven levertijd wordt aangehouden. Goederen worden netjes verpakt en afgeleverd. Ik kan dit bedrijf ten volle aanbevelen.

Heel comfortabel !

Snelle levering. Draagcomfort uitstekend.

Snel en goed.

Snel geleverd, goed product.

Heerlijk zachte hipsters!

Snelle bezorging, en fijne hipsters. Ook tof dat de verpakking van karton is, en niet van plastic.

gewoon goede service en het product zit uistekend

De goedkope onderbroeken die ik meestal koop zitten niet zo goed maar deze stof is echt goed. Helaas zijn ze wel erg duur.

Goed product

Mijn bestelling was goed verpakt en op de afgesproken datum bezorgd. Ik was eerst sceptisch maar ze voldoen ruim aan mijn verwachtingen.

Fijn draagcomfort

Fijne sokken alleen jammer dat er in 1 paar al een gaatje zat

Zitten goed en lekker

blijven goed zitten lekker licht net of niet aan heb

Bevalt goed vooral met de hitte van de laatste dagen

Vooral fijn omdat ik nogal zweet.

Fantástisch ondergoed

Heren ondergoed, bevalt príma! Goede pasvorm. 2x bestelling gedaan!

Snel de juiste maat en vlotte levering.

Snel de juiste maat gevonden. Levering was vlot eenheid te volgen. Tevreden met de geleverde items.

Hele fijne en mooie t-shirtjes

Ik was opzoek naar een duurzaam alternatief voor basic t-shirt. Via Google op de t-shirts van Bamboo Basics gekomen. Met een goed gevoel draag ik deze shirtjes en ze zitten ook nog eens super lekker! Zacht, mooie pasvorm en inderdaad ook nog lekker koel. Zelf had ik vooral op kantoor nog wel eens last van een plakkerig/zweterig gevoel en dat is met deze shirtjes helemaal weg. Super oplossing dus en fijn dat ze ook nog eens duurzaam zijn!

uitmuntend

Zeer vlotte levering, het draagcomfort is verslavend

Heerlijk ondergoed

Hemdjes besteld die zelfs met tropische temperaturen vrijwel droog blijven aanvoelen. Een aanrader.

retour gedtuurd nog steeds geen reactie of geld terug

ik heb na levering meteen de dag erna het terug gestuurd. ik vond de boxershorts erg groot kwa hoogte van kruis omhoog na de band. komt over je navel. nu heb ik nog steeds geen bericht dat de bestelling is ontvangen of geld terug na mijn reactie hebben ze contact opgenomen en hebben ze mijn retour gevonden was vergeten/kwijt geraakt.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD