Ik draag de James slips als een tijdje en het was tijd voor een nieuwe set. Deze keer bleek er echter een slip met een productiefoutje. Eén kleine tijdelijke teleurstelling bij het eerste gebruik. Foto gemaakt en mail gestuurd. Carin stuurde bijna per omgaande een zeer vriendelijke en empathische reactie. Nou eigenlijk niet alleen een reactie maar ook meteen een pakketje er achter aan. Super fijn want ik had de nieuwe onderbroeken speciaal aangeschaft om op vakantie mee te nemen. En door deze snelle actie kan ik dus gewoon genieten van schone en nieuwe goed zittende en prima ademende zachte onderbroeken op de piste. Dank Carin.
Zalig om de boxershorts voor vrouwen te dragen.
Snel gevonden wat ik zocht met handige filters. Besteld op zondag, maandag al binnen. Erg goede ervaring.
Fijne en zachte shirts! Na een beschadigd artikel kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd. Top service!
Heel tevreden. Kwaliteit is heel goed, behalve de sokken, daar zaten na een jaar gaten in. Goede, vriendelijke service. Super zachte stof.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de zachte stof en onze service. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de sokken, dat nemen we mee om onze kwaliteit verder te verbeteren. groetjes Tygo
Ik ben blij met bamboe ondergoed en hemdje.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met het bamboe ondergoed en hemdje en dat het lekker zacht is. Veel draagplezier! groetjes Tygo
Chapeau , Alles correct verlopen
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen. Dat waarderen we! groetjes Tygo
Pyama zit lekker, is heel soepel, blijft goed in de was, dus prima. Ik heb ook topjes, t-shirt lange mouw, slipjes, ik neem nooit meer wat anders. BH's zijn voor mij niet goed passend. Groet Els
Dankjewel voor je review, Els! Fijn om te horen dat de pyjama en andere items zo lekker zitten en mooi blijven in de was. Jammer dat de BH’s voor jou niet goed passen, bedankt dat je dat ook met ons deelt. groetjes Tygo
Het gaat allemaal makkelijk en het draagt heerlijk
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat bestellen makkelijk ging, de bezorging snel was en dat het heerlijk draagt. Dat is precies wat we willen bieden! groetjes Tygo
Alles is comfortabel. Ondergoed en shirt lange en korte mouw. Ook de lange broek. Zacht en warm. Ook in de zomer weer verkoelend. Duurt wel even voordat het droogt.
Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles zo comfortabel zit en dat je onze items zowel in de koude als warme dagen prettig draagt. Bedankt ook voor je feedback over de droogtijd, dat nemen we zeker mee. groetjes Tygo
Het is een fantastisch product, het is alleen jammer dat de maten per slip zo verschillen.
Dankjewel voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en vooral het materiaal. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de maatverschillen per slip, dat nemen we zeker mee ter verbetering. groetjes Tygo
Lekker zachte shirts. Als de damesshirts in 3xl/+15cm verkrijgbaar zouden zijn, dan zal ik er zeker meer van kopen. Nu trekt xxl/+5cm op boven mijn heupen, koude rug op de fiets (1,78m/90kg).
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je de shirts lekker zacht vindt. Bedankt ook voor je duidelijke feedback over de maat en lengte, dat is waardevolle input die we zeker meenemen voor de toekomst. groetjes Tygo
Ik kreeg wat ik had besteld gewoon zoals afgesproken. Dat vind ik niet meer dan normaal.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles is verlopen zoals afgesproken en dat je een goede ervaring hebt gehad. Dat is precies wat je van ons mag verwachten! groetjes Tygo
Het gemak van zoeken en bestellen is prima. Alleen na 5 dagen heb ik niets ontvangen. Dit komt deels door het slechte weer, wat ik snap maar dan duurt het evengoed te lang. Na het versturen van een mailtje over dit heb ik wel weer dezelfde dag reactie gehad. Maar ik heb nog niets.
Bedankt voor jouw review en nogmaals onze excuses voor de vertraging. De vertraging die zich vorige week heeft voorgedaan is helaas ontstaan vanuit overmacht. Zoals afgesproken wachten vandaag nog af en indien je dan nog niets hebt ontvangen, sturen wij jouw bestelling nogmaals kosteloos toe. Bedankt voor jouw begrip. Groetjes Tygo
Zeer snelle levering, voelt zeer zacht en zit heel mooi en comfortabel
Na eerst een kleine bestelling te doen om te kijken hoe de kwaliteit is en de maten vallen een grotere bestelling gedaan. Nadat ik de shirts gewassen had kwam ik erachter dat in 1 van de t-shirten een gaatje zat. Contact opgenomen met de klantenservice en gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Top.
Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én de service. Jammer van het gaatje, maar super dat onze klantenservice het direct goed voor je heeft opgelost. Daar doen we het voor! groetjes Tygo
Mooie boxers, kleuren blijven mooi, ook de elastische tailleband. Heel tevreden dus!
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de kleuren en elastische tailleband mooi blijven. Veel plezier met het dragen! groetjes Tygo
Zie hiervoor
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles gewoon prima is. Dat waarderen we! groetjes Tygo
Product is perfect Natuurlijke verpakking wat ook mijn voorkeur heeft , alleen stoorde ik mij aan de opmaak van de verpakking , een ander hoeft niet te weten wat er in zit , behalve de naam van het product. Bij klachten een goede benadering en afwerking Ik ben tevreden
Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de afwerking en de manier waarop klachten worden opgepakt. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de verpakking, dat nemen we zeker mee. groetjes Tygo
Ik had pech, er zaten 2 maten in het doosje. Nadat ik een mail had gestuurd, had ik binnen 2 dagen al de juiste maat in huis. Top.
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de boxers comfortabel zitten en dat onze service je goed heeft geholpen. Jammer dat er aanvankelijk twee verschillende maten in het doosje zaten, maar gelukkig konden we het snel voor je oplossen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer! Groetjes Iris
De maten zijn erg verschillend van de soorten ondergoed. En als je het terug wilt sturen moet je ook nog eens bij a €6.00 euro betalen om te retourneren.
Dank je wel voor je review. Jammer om te horen dat de maatvoering tussen de verschillende soorten ondergoed niet naar verwachting was. Ik heb je zojuist gemaild om samen te kijken naar een oplossing. Groetjes Iris
Prachtige boxershort , maar in het dragen ging het model er uit
Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het model tijdens het dragen zijn vorm verloor, zeker omdat je de boxershort verder wel mooi vond. Ik heb inmiddels een mail gestuurd naar je :)! Groetjes Iris
Hele fijne producten, al meerdere malen bij esteld! Zacht, ademend en goede kwaliteit.
Wat geweldig om te lezen! Superfijn dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de kwaliteit, het comfort en de ademende stoffen. Dank je wel voor je vertrouwen! Groetjes Iris
Nog steeds niets binnen. Duurt dit niet wat te lang? Zo fout!!!!
Bedankt voor de review. Ik heb inmiddels een mail gestuurd om je hierbij verder te helpen. Groetjes Iris
Heel mooi onderbroek super kleur. Mijn 2de bestelling top service !
Top om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent over de onderbroek, de kleur én onze service. Bedankt voor je tweede bestelling en je vertrouwen! Groetjes Iris
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire