Past zich goed aan lichaam aan, comfortabele pasform.
Ook deze bh's en t shirts zitten heerlijk. Snelle levering.
Snelle levering. Geen onnodige plastic of verpakking. Brievenbus paket. Goede product. Uitsekend.
Voldoet aan alle verwachtingen.
Ik draag erg graag bamboobasic t-shirts, ondergoed en sokken omdat het altijd erg comfortabel zit. Nu had ik eens een keer 'gekleurde' items besteld. Helaas na 1 x wassen - volgens de adviezen - trad er wat verkleuring op. Jammer! Ik meldde dit bij de klantenservice BambooBasics. Iris en Zaina reageerden daarna direct erg vriendelijk en begripvol. En al binnen twee dagen kreeg ik nieuwe 'items' al in de brievenbus. Erg fijn!
Ik heb nu al een aantal keren besteld met verschillende producten en ze zijn even goed houden hun vorm lekker om te dragen. Ik raad mijn vrienden/ iedereen het zeker aan om de stap naar jullie producten over te stappen.
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat onze producten hun vorm goed behouden en dat ze lekker zitten. Het betekent veel dat je ons aanbeveelt aan je vrienden en iedereen die je kent. Heel erg bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in ons! Groetjes Iris
Heb de extra lange hemden gekocht van Bamboo. Zitten zacht, kruipen niet omhoog, warme onderrug. Hebben net 40C was en droger overleefd.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de extra lange Bamboo-hemden zo comfortabel zitten en goed blijven na het wassen. Groetjes Iris
een en al comfort
Geweldig om te horen! Eén en al comfort, precies zoals het hoort. Ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
puur natuur
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met het comfort en de natuurlijke kwaliteit. Groetjes Iris
Superfijn ondergoed Heel tevreden!!
Wat fijn om te horen! Super dat je zo tevreden bent met ons ondergoed. Geniet ervan! Groetjes Iris
Zit comfort is prima
Dankjewel voor je feedback! Fijn dat de levering snel was en dat het zitcomfort goed bevalt. Groetjes Iris
Producten van goeie kwaliteit. Na een maand probleem met 1 van producten, werd door vriendelijke medewerkster Zaina snel opgelost door het product om te ruilen. Top ervaring.
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je zowel de snelle levering als onze after service zo positief hebt ervaren. Geweldig dat Zaina je probleem snel kon oplossen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Top dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! Groetjes Iris
De shirts van merinowol zijn nog prettiger om te dragen dan de shirt viscose. Vanaf het 1e moment als je het shirt aantrekt. Hoop voor de toekomst op een langere variant voor de mensen met een langer bovenlichaam
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de merinowollen shirts zo prettig dragen, mooi compliment. Bedankt ook voor je suggestie over een langere variant; die nemen we zeker mee voor de toekomst. En dank voor het aanbevelen! Groetjes Tygo
Zalig draagcomfort correcte en snelle levering
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat het draagcomfort zo prettig is en dat de levering correct en snel verliep. Groetjes Tygo
Ik gebruik al jaren hun ondergoed en ben nog steeds heel tevreden. Gaat lang mee en blijft mooi in model. Zeker aan te bevelen!
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent en dat het ondergoed lang meegaat en mooi in model blijft. Bedankt voor je aanbeveling en je vertrouwen! Groetjes Tygo
Bij Iris melding gemaakt over het feit dat er al heel snel na de bestelling gaatjes in de stof ontstonden vlak bij het stiksel. Klacht snel en vakkundig opgepakt. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat er zo snel gaatjes in de stof zijn ontstaan, maar fijn om te horen dat Iris je klacht snel en vakkundig heeft opgepakt. We doen er alles aan om dit soort situaties goed op te lossen, dank voor je vertrouwen en je mooie compliment. Groetjes Tygo
Niets schuurt, prikt, steekt … de stof zit als gegoten en je wil het niet meer uitdoen!
Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de kleding zo comfortabel zit dat je het bijna niet meer wilt uittrekken, precies zoals het hoort: zacht, soepel en zonder irritaties. Bedankt voor het aanbevelen! Groetjes Tygo
De onderbroeken zitten erg prettig en de sokken dragen erg comfortabel.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat zowel de onderbroeken als de sokken zo prettig en comfortabel dragen. Dat waarderen we! Groetjes Tygo
Heel fijn ondergoed, draagt fijn en blijft ook mooi in de was. De levering was ook heel snel.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat het ondergoed prettig zit, mooi blijft in de was en dat je tevreden bent over de snelle levering. Groetjes Tygo
Het gaat bijna altijd PERFECT met onze bestellingen. Voor zowel dames als heren. Toch een keer een probleem. Iris heeft het meteen perfect geregeld ! Geweldig!
Dankjewel voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat alles bijna altijd perfect verloopt met jullie bestellingen. En mocht er toch eens iets misgaan, dan is het mooi dat Iris het meteen goed heeft kunnen oplossen, daar zijn we trots op! Groetjes Tygo
Super overzichtelijke site. Volgende dag onderbroeken al in huis. Top!!!
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat de levering zo snel was. Top om te lezen! Groetjes Tygo
Fijn materiaal en goede pasvorm. Maat valt ook precies goed.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat het materiaal heerlijk zacht is, de pasvorm goed is en de maat precies klopt. Bedankt voor het aanbevelen! Groetjes Tygo
Fijne comfortabele onderbroeken. Mooie zachte stof. Toch elegant. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de onderbroeken comfortabel zijn, mooi zacht aanvoelen en toch elegant ogen. Mooi dat je ook tevreden bent over de prijs/kwaliteitverhouding en bedankt voor het aanbevelen! Groetjes Tygo
Het draagcomfort is fantastisch en de kwaliteit is tot nu toe prima gebleken. Levering altijd bizar snel en goed.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat het extra lange hemd zo comfortabel zit en lekker warm is in de winter, en dat de levering snel was. Veel draagplezier! Groetjes Tygo
Goed materiaal, geen naden,Top!
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het materiaal en de naadloze afwerking, top! Bedankt voor het aanbevelen. Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire