zo hoort het!
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat de pasvorm prima is, zo hoort het inderdaad. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Veel keuze, makkelijk te bestellen, snelle levering.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het ondergoed, de ruime keuze en het bestelgemak. Mooi dat alles snel geleverd werd en dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Ook al lounge ik niet zo erg (wat is dat eigenlijk?) de lounge broek is heerlijk. Warm, zacht. Zit goed en staat goed. Wat vrolijker kleur zou het helemaal top maken.
Dank je wel voor je leuke review! Mooi om te horen dat de loungebroek heerlijk warm en zacht is, goed zit én er goed uitziet, ook als je niet zo’n echte “lounger” bent. Bedankt ook voor je tip over een vrolijkere kleur, dat nemen we zeker mee. Fijn dat je ons aanbeveelt! Groetjes, Tygo
De shirts pasten prima en voelden heerlijk aan bij dragen
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de shirts goed passen en heerlijk aanvoelen tijdens het dragen. Mooi dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Zeer tevreden over de kwaliteit van het ondergoed en zeer goede kwaliteit van sokken.
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van zowel het ondergoed als de sokken. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Op tijd geleverd altijd goed kwalitet
Dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat alles op tijd wordt geleverd en dat je de kwaliteit als top ervaart. Geweldig dat je ons aanbeveelt, daar zijn we blij mee. Groetjes, Tygo
Hele zachte sokken, die lekker zitten. Mijn vrouw is er ook blij mee want ik kan nu mijn schoenen uitdoen zonder dat ze flauw valt van de zweetvoetengeur !
Dank je wel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de sokken zo zacht en comfortabel zitten en mooi meegenomen dat het thuis ook wordt gewaardeerd. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Snelle levering, prima kwaliteit.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Mijn ervaring is een nette en snelle service, en goed zittend ondergoed.
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als netjes en snel hebt ervaren en dat het ondergoed goed zit. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Eerste ervaring is prima. Goede kwaliteit, papasvorm en fijne stof. Hoe het zich gaat houden na wassen en drogen moet nog blijken
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je eerste ervaring positief is en dat je tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en stof. We hebben er vertrouwen in dat het ook na het wassen en drogen mooi blijft. Mocht je toch nog vragen hebben, dan helpen we je graag. Geweldig dat je ons aanbeveelt. Groetjes, Tygo
Sokken en boxers gaan lang mee en zitten perfect.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de sokken en boxers lang meegaan en perfect zitten, dat is precies wat we willen bereiken. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Veel keuze, goede kwaliteit en snel bezorgd
Dank je wel voor je mooie woorden! Wat een compliment om genoemd te worden als een van de beste online winkels. Fijn dat je tevreden bent over de ruime keuze, de kwaliteit en de snelle bezorging. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Er was een stiksel los toen de sokken thuis werden bezorgd. Foto's gemaakt en gemaild, binnen een half uur had Iris al een setje nieuwe sokken opgestuurd. Dat is pas goede service!
Wat enorm fijn om te lezen dat Iris je helemaal naar behoren heeft weten te helpen! Bedankt voor jouw mooie review en heel veel draagcomfort gewenst. Groetjes Tygo
Snel geleverd, goed verpakt, geen overbodig verpakkingsmateriaal, goede kwaliteit
Dank je wel voor je fijne review! Mooi om te horen dat de levering snel was, alles goed verpakt aankwam en dat je de kwaliteit waardeert. Goed om te lezen dat je ook blij bent met onze bewuste keuze voor zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Groetjes, Tygo
Zit heerlijk! Ik had de verkeerde maat besteld en kon heel makkelijk en kosteloos omruilen. Goede service!
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het heerlijk zit en dat het omruilen soepel en kosteloos is verlopen. Zo hoort het natuurlijk. Mooi dat je onze service waardeert, daar zijn we blij mee. Groetjes, Tygo
Makkelijk te bestellen en snelle bezorging en het belangrijkste, geweldig draagcomfort!
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel ging, de levering snel was en dat je zo tevreden bent over het draagcomfort van de shirts. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Ik ben erg tevreden met de bamboobasics boxershorts. Zit erg comfortabel. Tijd terug katoenen boxershorts gekocht maar meteen weer terug naar bamboobasics!
Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat onze boxershorts zo comfortabel zitten en dat je weer bent teruggekomen bij Bamboo Basics. Dat is een groot compliment. Mooi dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes, Tygo
Mijn ervaring met de chat is zeer goed. Ik werd heel vlot geholpen door Tygo. Super, een heel behulpzaam persoon!! Dankjewel!
Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen via de chat en dat je de service als prettig hebt ervaren. Leuk dat ik je heb kunnen helpen, daar doe ik het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan sta ik graag weer voor je klaar. Groetjes, Tygo
Helaas is mijn ervaring met mn bh’s niet geweldig. De band onder mn borsten rolt op. De bandjes zakken af en de voorgevormde cup zit niet mooi en dan zijn ze nog niet eens gewassen.
Dank je wel dat je dit met ons deelt. Wat vervelend dat je bh niet goed zit en dat de band oprolt, de bandjes afzakken en de cup niet mooi aansluit, dat is natuurlijk niet hoe het hoort. We nemen je ervaring serieus en hebben inmiddels contact met je opgenomen om samen naar een passende oplossing te kijken. We helpen je hier graag verder mee. Groetjes Tygo
heerlijk om te dragen
Wat enorm fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor jouw feedback en heel veel draagcomfort gewenst. Groetjes Tygo
Dank je wel voor je mooie en duidelijke review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het product en dat je ons aanbeveelt. Daar worden wij blij van. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag verder. Groetjes, Tygo
Past zich goed aan lichaam aan, comfortabele pasform.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de pasvorm comfortabel is en dat het product zich goed aan je lichaam aanpast, daar doen we het voor. Leuk dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Ook deze bh's en t shirts zitten heerlijk. Snelle levering.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat zowel de bh’s als de t-shirts lekker zitten en dat je tevreden bent over de snelle levering. Mocht je nog eens iets nodig hebben, dan help ik je graag weer verder. Groetjes, Tygo
Snelle levering. Geen onnodige plastic of verpakking. Brievenbus paket. Goede product. Uitsekend.
Bedankt voor jouw review, wat fijn dat je hier net zo milieubewust over denkt als wij en dat alles naar wens is. Groetjes Tygo
Voldoet aan alle verwachtingen.
Wat enorm fijn om te lezen, Tom! Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn dat we aan alle verwachtingen voldoen. Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire