Snel geleverd en prachtig product
Hi Tobias, bedankt voor je review! Blij dat alles zo snel binnen was én dat het helemaal in de smaak valt. Daar doen we het voor! :) Met vriendelijke groet, Chalisa
Heb geen huidproblemen meer
Hi Yvonne, wat fijn om te horen! Snelle levering én comfortabel dragen, daar worden we blij van! Super dat je ook geen huidproblemen meer ervaart <3 Met vriendelijke groet, Chalisa
dit ondergoed is zeer goed : ik denk minder transpireren en het zit goed
Hi Eddy, wat fijn om te horen! Super dat het ondergoed zo lekker zit én helpt tegen transpireren <3 Veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Chalisa
Ik was niet geheel tevreden over een zending sokken: er zat een gaatje in een van de sokken. Zowel Iris als vervolgens Niek reageerden vriendelijk en begripvol en kwamen met een snelle en adequate oplossing. Niets dan lof voor hun handelwijze.
Ik was niet zo tevreden met één product van bamboo basics. Hier had ik over gemaild en ik kreeg snel antwoord van Iris. Iris heeft mij ook goed geholpen en een nieuw product opgestuurd zonder veel gedoe. Heel erg fijn en ik blijf met een tevreden gevoel achter.
Hi Eva, goed om te lezen dat je zo fijn bent geholpen met de klacht! Ik zal dit zeker doorgeven aan de collega door wie je geholpen bent. Hopelijk tot in de toekomst en veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Chalisa :)
Ik kende bamboo basics al. Ik heb laat in de middag iets besteld, en de volgende dag had ik het al keurig verpakt in de brievenbus. Klasse.
Hi Ellie, wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met de bestelling en dat deze zo snel is geleverd. Veel plezier met de bestelling! <3 Met vriendelijke groet, Chalisa
Bedankt voor je review! Groetjes Iris
Deze items had ik al veel langer in mijn kledingkast moeten hebben! Heel fijn en zacht materiaal, vormt mooi naar het lichaam. Veel keuze mogelijkheden. Echt een aanwinst.
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig dat de items zo goed bevallen en dat je zo tevreden bent over het zachte materiaal en de pasvorm. Ook leuk om te horen dat je blij bent met de ruime keuze. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug! Groetjes Iris
Heerlijk zacht
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het comfort zo goed bevalt en dat je het ondergoed heerlijk zacht vindt. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Iris
Ik wilde eigenlijk altijd katoenen ondergoed maar na aanbeveling van iemand toch een keer geprobeerd,geen spijt van.
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de kwaliteit zo goed bevalt en dat het brievenbuspakketje als ideaal wordt ervaren. Fijn ook dat je na de aanbeveling positief verrast bent door het ondergoed. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Iris
Al een aantal jaar bestel ik al mijn onderbroeken en sokken met tevredenheid bij BB. Laatst was een bestelling verkeerd geleverd en hier heb ik zelf te laat melding van gemaakt, toch werd het uiterst coulant opgenomen door Carin van de klantenservice, waarvoor veel dank!
Bedankt voor je mooie review en je jarenlange vertrouwen in Bamboo Basics! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze onderbroeken en sokken. Ook goed om te lezen dat Carin je zo goed heeft kunnen helpen met de bestelling. We geven het compliment zeker aan haar door. Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende bestelling! Groetjes Iris
Snel geleverd, door de brievenbus. Fijn product. Heerlijk aan je voeten. Ik kan het aanbevelen!
Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het product, de snelle levering en het draagcomfort. Dank je wel voor de aanbeveling en veel plezier ervan! Groetjes Iris
Besteld en snel geleverd. Keurig verpakt. Niets te klagen.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het ondergoed goed bevalt en dat je tevreden bent over de snelle levering en verzorgde verpakking. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Iris
Is zeer aangenaam te dragen
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het goed zit en zo aangenaam draagt. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Iris
Blijkbaar heb ik een andere maat nodig dan voorheen. Geen probleem; snel en zonder kosten omgeruild.
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen door de jaren heen! Fijn om te horen dat het omruilen snel en zonder problemen is verlopen. We wensen je veel plezier met de nieuwe maat en staan altijd graag voor je klaar! Groetjes Iris
Goeie kwaliteit ondergoed geen spijt van. Als je de ondergoed en hemden wassen blijven ze heel goed nog.
Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het ondergoed en de hemden, en dat ze ook na het wassen mooi blijven. Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens! Groetjes Iris
Gemaild met de klantenservice (Carin) over een shirt wat beschadigd geleverd werd. Dezelfde dag werd een nieuw shirt opgestuurd. Topservice.
Beste Daan, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat het snel is opgelost. Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug! Met vriendelijke groet, Chalisa <3
Ik draag al lang onderkleding van bamboe en er kan altijd wel een fabricagefoutje zijn. Bamboe is kwetsbaar, alleen mijn ervaring is dat Bamboo Basics altijd snel reageert via mail en het probleem netjes oplost door het defecte kledingstuk te vervangen door een nieuwe toe te sturen. Topservice! Verder zit de onderkleding heerlijk zacht en comfortabel de hele dag. Ik wil niks anders dan Bamboo Basics. Ik ben goed en snel geholpen door Romy. Mijn volgende aankoop is zeker weer bij Bamboe basics. Ik ben zeer tevreden over de onderkleding en de klantenservice.
Beste Ronny, wat fijn om te horen dat je al langere tijd tevreden bent over onze bamboe onderkleding en het draagcomfort ervan. Natuurlijk kan er helaas weleens een fabricagefoutje voorkomen, dus het is goed om te lezen dat je onze service als snel en prettig hebt ervaren. Heel erg bedankt voor je vertrouwen in Bamboo Basics. Met vriendelijke groet, Chalisa <3
We gebruiken de producten al jaren maar tevredenheid maar merken wel dat er verandering is in de producten. De stof lijkt wat dunner. Helemaal niet erg wanneer het net zo duurzaam is. 1 boxer ging al bij de eerste keer dragen binnen een uurtje stuk (niet op het maatje). Vast een productie foutje. Maar toch gaat er door je hoofd, zal het komen omdat de stof anders is.
Beste Manon, bedankt dat je al jarenlang voor onze producten kiest én dat je de tijd neemt om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat één van de boxers al tijdens het eerste dragen kapot is gegaan. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Dit klinkt inderdaad als een productiefout. Fijn dat je ondanks deze ervaring nog steeds tevreden bent over onze producten. Mocht je hierover nog contact met ons willen opnemen, dan kijkt onze klantenservice uiteraard graag met je mee. Met vriendelijke groet, Chalisa <3
Snel geleverd en zit geweldig
Dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product zo goed zit. Groetjes Iris
Heerlijk zitten als gegoten.
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het product geweldig is en zo goed zit. Groetjes Iris
Sokken voor mijn zoon gekocht, mooi product zitten goed en voelt goed aan
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de sokken voor je zoon goed bevallen, mooi zitten en prettig aanvoelen. Groetjes Iris
Na de bestelling vlotte feed back en een vlotte levering. De bestelde artikelen in goede orde ontvangen. Wel in een doos die zeker voor de helft kleiner had gekund.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en het vertrouwen in onze service! Fijn om te horen dat je ook deze bestelling weer als heel goed hebt ervaren en dat de communicatie en levering naar wens waren. Goed om te weten dat je de artikelen in goede orde hebt ontvangen. Dank ook voor je opmerking over de verpakking. We nemen dit mee om te kijken hoe we hier nog efficiënter mee om kunnen gaan. Groetjes Iris
Heerlijk om te dragen
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het product uitstekend vindt en dat het heerlijk draagt. Groetjes Iris
Al een paar keer besteld, hele goede klantenservice.
Hi Natalie, bedankt voor je mooie review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat je tevreden bent en onze klantenservice waardeert. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, Chalisa <3
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire