Sokken zijn heerlijk zacht. Was ook heel erg blij hoe ze verpakt waren. In een doos, zonder extra (plastic )verpakking
Was niet de eerste keer dat ik kocht, Ben reeds overtuigd van de kwaliteit. Enkel de levering liet op zich wachten, misschien door de feestdagen.
Kon makkelijk ruilen zonder extra kosten...en dag erna geleverd...top..
Wat een fijne en prachtige sokken, ik ben er heel blij mee.
Ik ben zo tevreden dat ik de komende tijd al mijn ondergoed ga vervangen door bamboe basics ondergoed.
Boxers zitten lekker, zijn goed zacht en hebben een comfortabele pasvorm. Ik had bij het bestellen de verkeerde maat doorgegeven, omdat de bestelling voor de feestdagen gemaakt was en het pas tijdens kerst is uitgepakt was het retourtermijn verlopen. Niek en Romy hebben mij alsnog geholpen zodat ik nu weer super boxers heb. Super service.
Helaas heb ik van de hemdjes maat xl besteld. Gewassen, nu blijkt dat er een xl en een xxl in de verpakking zat. Helaas alles van de verpakking al weggegooid, is hier een oplossing voor?
Hi Lenie, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat er een verkeerde maat in zat, dit is niet de bedoeling! Ik zal contact met je opnemen om dit goed en snel op te lossen! Groetjes, Tyrsa =)
Zit goed.
Hi Anne-Mie, Bedankt voor je mooie complimenten! We hopen je snel weer te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Zoals altijd zitten ze heel confortabel
Dankjewel voor je review! Super om te horen dat ze zoals altijd weer heel comfortabel zitten. Daar worden we blij van! groetjes Tygo
Producten van Bamboo zijn heerlijk zacht en en soepel om te dragen.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je onze Bamboo producten zo heerlijk zacht en soepel vindt om te dragen. Veel draagplezier gewenst! groetjes Tygo
Snelle levering en heel aangenaam om te dragen. Ik bestel hier zeker opnieuw.
Dankjewel voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het draagcomfort. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! groetjes Tygo
Snelle levering en prima kwaliteit
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor! groetjes Tygo
Mogelijk door de feestdagen heb ik nog niets mogen ontvangen. Toen mijn pakketje aankwam op het distributie-adres was ik verhinderd het gelijk op te halen. De kerstdagen was deze winkel dicht. En nu blijkt hij dicht te zijn tot 5 januari. Jammer, want ik had de nieuwe BH onder de feestkleding willen dragen……
Wat jammer om te horen dat je je bestelling nog niet hebt kunnen ophalen. Helaas hebben wij geen invloed op de beschikbaarheid van het geselecteerde afhaalpunt, waardoor dit soms kan gebeuren, zeker rondom de feestdagen. Daarom betreuren we ook de slechte beoordeling welke nu bij Bamboo Basics is geplaatst. We zullen contact met je opnemen om samen te bekijken wat de beste oplossing is, zodat je je bestelling alsnog zo snel mogelijk kunt ontvangen. Groetjes, Tygo
De onderbroek past goed en heerlijk zacht. Een klein dingetje, maandverbandje plakt niet zo best.
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de onderbroek goed past en heerlijk zacht is. Bedankt ook voor je feedback over het maandverbandje, Ik wil je vragen om het nogmaals te proberen na een paar keer wassen. Dan zal deze stukken beter blijven zitten. groetjes Tygo
Bestelling snel geleverd. Prima pasvorm en mooie kwaliteit
Dankjewel voor je fijne review! Mooi om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, de kwaliteit én de snelle levering. Veel plezier ermee! groetjes Tygo
Sterretje: inderdaad, om in te slapen! Ik heb reeds verschillende merken bamboo geprobeerd, en Bamboo Basics slaagt met glans! De concurrentie helaas niet! Bamboo Basics is degelijk, voel superzacht, blijft zijn kleur mooi houden en rekt niet uit 's nachts! I love it, en wil niks anders meer
Dankjewel voor deze geweldige review! Fantastisch om te lezen dat je zoveel verschillende bamboe merken hebt geprobeerd en dat Bamboo Basics er voor jou echt met glans uitspringt. Super dat het zo zacht blijft, mooi van kleur blijft en perfect zit, zelfs om in te slapen. Dat je niets anders meer wilt, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! groetjes Tygo
Ben dol op bamboe producten omdat je er niet allergisch voor kan zijn. Heb bamboe dekbedden en nachthemden en nu ook bamboe tshirts
Dankjewel voor je review! Leuk om te lezen dat je zo’n fan bent van bamboo producten en fijn dat onze bamboo T-shirts daar nu ook bij horen. Veel draagplezier gewenst! groetjes Tygo
Echt het meest fijne ondergoed dat ik heb
Dankjewel voor je mooie review! Super om te horen dat je het zo comfortabel vindt en dat het je favoriete ondergoed is geworden. Dat is een groot compliment! groetjes Tygo
Snelle levering, kwaliteit zoals altijd
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je weer tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor! groetjes Tygo
Zoals altijd goede kwaliteit en de volgende dag al in huis.
Dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat je weer tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering zo snel was. Graag tot de volgende keer! groetjes Tygo
Draagt comfortabel, voelt zacht en koel aan. Heel fijn product. Goede pasvorm. Zou wel meer kleuren wensen.
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Je geeft aan dat het product comfortabel draagt en zacht en koel aanvoelt, precies wat je ervan mag verwachten. Fijn ook dat de pasvorm goed is. Je wens voor meer kleuren nemen we zeker mee, bedankt voor het meedenken! Groetjes Tygo
Voor het eerst deze bamboo boxers besteld pasvorm is perfect en ze zitten heerlijk. Helaas zat er bij 1 boxer een klein gaatje maar na een mailtje hierover werd dit gelijk zonder problemen opgelost!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Je geeft aan dat de pasvorm perfect is en dat de boxers heerlijk zitten, precies waar we het voor doen. Jammer van het kleine gaatje, maar goed om te lezen dat dit na je mailtje meteen en zonder problemen is opgelost. Dank je wel voor het delen van je ervaring! Groetjes Tygo
Had net sokken bij sokken online kocht zakte deze meteen af. Dus toen ik jullie sokken aandeed en ze bleven zitten waar ze hoorde was ik zo ontzettend opgelucht. Ik weet nu waar ik in het vervolg mijn sokken blijf bestellen.
Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review! Groetjes Iris
Bedankt voor je review! Groetjes Iris
Bedankt voor je review! Top om te horen. Groetjes Iris
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire