Ik twijfelde al een tijdje, maar helemaal geen spijt. Goed ondergoed wat ik heb gekocht. Had eerder best veel last van jeuk op mijn rug, maar na een paar dagen al weg. Had dit veel eerder moeten kopen. Wat betreft de site : ook zeer tevreden Duidelijk Maattabel overzichtelijk (en klopt wat betreft maat) Snelle levering. Ik ben om.
Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! Super dat je de stap hebt genomen en dat je nu merkt dat het ondergoed zo’n verschil maakt, zeker dat de jeuk al na een paar dagen verdwenen is. Dat is precies waar we het voor doen. Fijn ook dat je onze site duidelijk vond en dat de maattabel goed klopte. We besteden daar veel aandacht aan, dus het is mooi om te horen dat dit jou heeft geholpen bij je keuze. En natuurlijk goed dat je bestelling snel bij je was. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld en voor je vertrouwen. Mooi dat je “om” bent! Groetjes Tygo
Ik koop om de zoveel tijd bamboo shirts en onderbroeken. Laatst had ik ook weer even 2 shirts gekocht, maar de kwaliteit was niet zo goed zoals ik gewend ben. Nu krijg ik gewoon 2 nieuwe shirts toe gestuurd om dat ik dat even had gemeld bij de klantservice. Alles te danken aan Zaina en Iris van de klantenservice trouwens;) Heel erg bedankt en een dikke aanrader voor wie lekkere zachten basis kleding wil dragen:)
Wat fijn dat je al langere tijd onze bamboo shirts en onderbroeken draagt, dank je wel voor je vertrouwen! Jammer om te horen dat de kwaliteit van die ene bestelling niet was zoals je gewend bent, maar goed dat je contact hebt opgenomen. Mooi dat Zaina en Iris je snel hebben kunnen helpen en dat je nieuwe shirts hebt ontvangen. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en met plezier onze producten draagt, dus dit lossen we natuurlijk graag voor je op. Bedankt ook voor je mooie woorden en je aanbeveling, dat waarderen we enorm! Groetjes Tygo
Blij met de shirts. Zijn erg zacht en nemen goed zweet etc op. Blij mee
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de shirts! Goed dat ze lekker zacht aanvoelen en doen wat ze moeten doen, zeker als het gaat om het opnemen van zweet. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld en voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm! Groetjes Tygo
Zeer vlotte levering! Lekker bamboesokken, kwaliteit moet ik nog even afwachten maar voelt goed.
Fijn om te horen dat je bestelling zo vlot is geleverd! Mooi dat de bamboesokken nu al goed aanvoelen, dat belooft veel goeds. We hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit je ook op de langere termijn goed zal bevallen. Bedankt voor je review en je aanbeveling, dat waarderen we enorm! Groetjes Tygo
Deze slips voelen alsof je geen ondergoed aan hebt.knelt niet,zit heerlijk.
Wat fijn om te horen dat de slips zo comfortabel zitten! Precies zoals het hoort: geen geknel en zo comfortabel dat je bijna niet merkt dat je ze draagt. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm! Groetjes Tygo
Ik ben al mijn ondergoed, tshirts en sokken aan het vervangen, heerlijk spul.
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent dat je alles aan het vervangen bent! Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Fijn dat je onze ondergoed, T-shirts en sokken als zo prettig ervaart. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm! Groetjes Tygo
Boxers helaas toch in verkeerde maat besteld. Heel simpel opgelost via account. Ruilen. De juiste maat was al binnen voordat ik de doos met de andere geretourneerd had. Super snelle levering!
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het omruilen eenvoudig via je account geregeld kon worden en dat je de juiste maat zo snel in huis had. Zo hoort het natuurlijk. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Eindelijk gevonden een goede onderbroek voor HIIT training waar alles goed moet blijven zitten. Het is een beetje corrigerend bij de buik en achter zit goed zonder streepjes. Lekker zacht materieel. Valt wat groter van maat.
Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je eindelijk een goede sportonderbroek hebt gevonden die tijdens je HIIT training goed blijft zitten en prettig corrigeert. Mooi om te horen dat het materiaal lekker zacht is en dat de pasvorm goed bevalt. Bedankt ook voor je opmerking over de maat, dat is waardevolle feedback voor andere klanten. Groetjes, Tygo
Heerlijke stof, snelle verzending, ik ben er blij mee!
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de heerlijke stof en dat de verzending snel was. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Hele fijne draagbare slips
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de slips heerlijk soepel zijn en zo prettig dragen. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Snelle levering, heel zacht ondergoed
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je het ondergoed als heel zacht ervaart. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Fijn ondergoed, snelle levering. Blij mee.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het ondergoed en de snelle levering. Geweldig dat je er blij mee bent en ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Ze zitten heerlijk en je voelt ze bijna niet, het elastiek is zacht en aangenaam.
Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat de boxershorts zo heerlijk, luchtig en comfortabel zitten en dat het elastiek zacht en aangenaam aanvoelt. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Vooral de hemden zitten prima!
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de pasvorm perfect is en dat vooral de hemden zo goed zitten. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
BB heeft mijn bestelling heel snel bezorgd. De artikelen waren heel mooi ingepakt.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel werd bezorgd en dat de artikelen mooi ingepakt waren. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Ik ben super goed geholpen door onder andere Tyrsa, echt heel happy mee! Had een probleem met een van de bestelde onderbroeken en heb heel snel een antwoord gekregen. Binnen een week had ik al nieuwe onderbroeken binnen. Fantastisch en echt hele goede producten! Bestel hier graag.
Wat een geweldige 10, dank je wel voor je mooie woorden. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Tyrsa en dat het snel en netjes is opgelost. Veel draagplezier en we zien je graag weer terug. Groetjes Iris
Zoals het hoort
Dank je wel voor de 9! Fijn om te horen dat alles gewoon goed en zoals het hoort is verlopen. Daar doen we het voor bij Bamboo Basics. Graag tot een volgende keer. Groetjes Iris
Erg blij met Bamboo Basics; heerlijk om te dragen en ziet er ook mooi uit! ‘s Avonds laat besteld en de volgende dag al in de brievenbus! :-)
Wat een fijne review, dank je wel. Super om te horen dat je zo blij bent met Bamboo Basics én dat de snelle levering zo goed beviel. Veel draagplezier. Groetjes Iris
Mijn pakje kwam snel toe. Ophaalpunt was duidelijk. Verliep vlot. Producten zijn heel goed.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je pakketje snel is aangekomen, het ophaalpunt duidelijk was en alles vlot is verlopen. Mooi dat je ook tevreden bent over de producten, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
De bh zit heerlijk zacht, maar na een tijdje zakken de bandjes af. Ik bestelde een L volgens de maattabel en de cup zit wel goed. Het lijkt dat er geen passende maat is voor grote cup en smalle schouders? Jammer!
Dank je wel voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat de bh heerlijk zacht zit en dat de cupmaat goed past. Wel jammer dat de bandjes na een tijdje afzakken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We denken graag met je mee over een passende oplossing, zeker bij een combinatie van een grotere cup en smallere schouders. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat mogelijk is. Groetjes, Tygo
Ondergoed van Bamboo Basic is echt een verademing luchtig en voelt fijn aan de huid. Waar ik met "normaal" ondergoed altijd jeuk en irritatie had is dat nu verdwenen.
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat ons ondergoed voor jou echt een verademing is en zo prettig aanvoelt op de huid. Mooi dat de jeuk en irritatie die je eerder had nu verdwenen zijn, dat is precies waar we het voor doen. Geweldig dat je ons aanbeveelt. Groetjes, Tygo
zo hoort het!
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat de pasvorm prima is, zo hoort het inderdaad. Geweldig dat je ons aanbeveelt, dat stellen we erg op prijs. Groetjes, Tygo
Veel keuze, makkelijk te bestellen, snelle levering.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het ondergoed, de ruime keuze en het bestelgemak. Mooi dat alles snel geleverd werd en dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
Ook al lounge ik niet zo erg (wat is dat eigenlijk?) de lounge broek is heerlijk. Warm, zacht. Zit goed en staat goed. Wat vrolijker kleur zou het helemaal top maken.
Dank je wel voor je leuke review! Mooi om te horen dat de loungebroek heerlijk warm en zacht is, goed zit én er goed uitziet, ook als je niet zo’n echte “lounger” bent. Bedankt ook voor je tip over een vrolijkere kleur, dat nemen we zeker mee. Fijn dat je ons aanbeveelt! Groetjes, Tygo
De shirts pasten prima en voelden heerlijk aan bij dragen
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de shirts goed passen en heerlijk aanvoelen tijdens het dragen. Mooi dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Groetjes, Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire