De shirts zitten heerlijk. Maat uit maattabel klopte, wat ook heel fijn is.
Wat enorm fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor jouw mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Goede en snelle levering, makkelijke site en bestel proces. Ondergoed blijft lang mooi en zit heerlijk.
Hi Jessica, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. We zien er naar uit om je vaker te verblijden met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Goede en snelle levering
Hi Irene, Bedankt voor je mooie complimenten! We hopen je snel nogmaals te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
inmiddels meerdere items aangeschaft, fijn, comfortabele slips; ook de t shirts zijn heerlijk, warm, maar niet té! Goede pasvorm en: je doet er lang mee!
Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat de ondergoed- en t-shirt items zo comfortabel zijn, goed passen en lang meegaan. We waarderen het enorm dat je meerdere items bij ons hebt aangeschaft. Groetjes Iris
Jammer dat de welkomskorting te laat kwam voor mijn eerste bestelling. Voor de rest alles ok
Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Jammer dat de welkoms korting te laat binnenkwam voor je eerste bestelling. Mocht dat in de toekomst nog eens gebeuren, laat het ons gerust weten, we denken graag mee. Groetjes Iris
De nieuwe pyjama is superzacht en zit als gegoten… ik overweeg om de andere kleur ook te bestellen…
Dank je wel voor je review. Wat leuk om te horen dat de pyjama zo zacht is en perfect zit. Veel plezier ermee en wie weet tot een volgende bestelling! Groetjes Iris
Fijn ondergoed, zit zalig, klemt niet.levering supersnel.
Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het ondergoed zo prettig zit en de levering supersnel was. Groetjes Iris
Al meerdere keten besteld, bewijst dat se uitstekend bevallen.
Dank je wel voor je review. Wat goed om te horen dat de producten zo goed bevallen dat je al meerdere keren hebt besteld. We waarderen het enorm! Groetjes Iris
Heerlijke t-shirts, hempjes en legging gekocht. Alles perfect en voelt heerlijk.
Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat alles perfect is en zo prettig aanvoelt. We zien je graag weer terug. Groetjes Iris
Mooie producten, goede kwaliteit, snelle en verzorgde levering . Daarbij balans in kwaliteit en prijs en zeker niet duur
Dank je wel voor deze mooie review. Fijn om te horen dat de kwaliteit, prijs en levering zo goed bevallen. We hopen je graag weer terug te zien. Groetjes Iris
Super tevreden met mijn producten dit was mn 2e bestelling. De service is top. Snel en goed zoals het hoort.
Dank je wel voor je fijne review! Heel mooi om te horen dat je zo tevreden bent met de producten én onze service. Groetjes Iris
Heel blij met bamboo basics vooral voor gevoelige huid!
Wat enorm fijn om te lezen! Bedankt voor je review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo =)
Onze bestelling van zondag werd op maandag al geleverd. Super snel. Een set gratis verkregen sokken ontbrak bij de levering. Na een telefoontje werd dit direct opgepakt en nagezonden. Chapeau.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel geleverd werd. Jammer dat de gratis sokken ontbraken, maar goed dat we dit snel konden oplossen en ze alsnog hebben nagezonden. Super dat je tevreden bent met onze service! Groetjes Tygo
Kwaliteit van de producten en levering is prima. Alleen jammer dat niet sommige producten niet in grotere hoeveelheid te bestellen zijn (bijv. 9 of 12 in 1 verpakking)
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We hebben veel van onze producten in multipacks zoals het ondergoed en de sokken. Groetjes Tygo
Ik heb een 12-pack ondergoed besteld bij Bamboobasics en merkte dat twee stuks beschadigd waren. Via de chat contact opgenomen met de klantenservice en ik werd netjes en snel geholpen door Tygo. Hij heeft het probleem direct en professioneel opgelost. Daarnaast zit het ondergoed heerlijk en is de kwaliteit echt top. Ik kan Bamboobasics aan iedereen aanbevelen!
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met het ondergoed en dat ik je snel heb kunnen helpen. Jammer dat er twee stuks beschadigd waren, maar ik ben blij dat we het meteen voor je konden oplossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan sta ik altijd voor je klaar. Geniet van je comfortabele ondergoed en bedankt voor je vertrouwen in Bamboobasics! Groetjes Tygo
Goede, snelle levering, mooi product, valt goed op maat.
Bedankt voor jouw review. Wat goed dat alles naar behoren en naar wens is verlopen. Groetjes Tygo
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de mooie producten. Groetjes Tygo
Snel geleverd, mooie kleding
Wat enorm fijn om te lezen! Bedankt voor jouw mooie review! Groetjes Tygo
Van bestelling tot levering alles keurig.
Bedankt voor jouw mooie review. Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Alvast veel draagcomfort gewenst. Groetjes Tygo
Wauw, dankjewel voor dit prachtige compliment! We zijn blij dat we je konden helpen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus geweldig dat dit zo gewaardeerd wordt. Dank voor het vertrouwen! Groetjes Tygo
Mijn behoefte aan aanvulling vlot geregeld.
Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn dat alles soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het ondergoed. We waarderen je feedback enorm! Groetjes Tygo
Imitatie gekocht elders , kwaliteit 0,0 , info bij bamboo gevraagd en mij werd ongevraagd een zending toegestuurd van 3 paar originele bamboo, telefonisch contact en deze service is gewoon onbetaalbaar en geweldig, perfect gewoon
Wat een prachtige woorden, dankjewel! We vinden het heel belangrijk om echt mee te denken en te helpen wanneer iets misgaat, dus geweldig om te horen dat onze service zo gewaardeerd wordt. Fijn dat je nu de échte kwaliteit hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen! Groetjes Tygo
Levering prima: minimale verpakking, keurig, geen overbodige rommel. Netjes, snel. Goede prijs/kwaliteit.
Dankjewel voor je uitgebreide feedback! We zijn blij dat de levering, verpakking en prijs/kwaliteit zo goed bevallen. We kiezen bewust voor minimale verpakking, dus fijn dat dat gewaardeerd wordt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes Tygo
Alles prima gegaan en super kwaliteit ondergoed.
Dankjewel voor deze fijne woorden! Wat mooi dat alles soepel is verlopen en dat het ondergoed zo goed bevalt. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt! Groetjes Tygo
Hele fijne kleding, super zacht en zonder kriebelende labels. Een sensorische droom. Snel verstuurt ook altijd dus al met al perfect.
Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat de kleding zo zacht en comfortabel aanvoelt en dat de sensorische details goed bevallen. We doen ons best om alles snel te versturen, dus geweldig dat dat ook opvalt. Heel blij dat alles zo goed bevalt, dankjewel voor het delen! Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire