Mooie producten

En een uitstekende duurzame seevice! Kan niet beter.

Kwaliteit ten top!

Bestelling werd binnen 24 uur geleverd en ondergoed is van topkwaliteit

Geweldig draagcomfort

Lang gezocht naar fijn ondergoed dat niet kruipt, snijdt, trekt, zweet, etc. Eindelijk gevonden. Valt wel redelijk groot, volgens maat tabel moest ik xxl maat l of xl zit ook goed. En fijne klantenservice toen er iets mis was.

Uitstekend materiaal

De pasvorm van de dames slips zijn alleen geschikt voor dames met dikke dijen/ bovenbenen. Bij mij is het aan de onderkant slubberig. Ik heb een appelfiguur en geen leermiddel.

Tegenvallend

In vergelijking met Bamigo valt Bamboo Basics erg tegen. Het mag dan wel iets goedkoper zijn, qua draagcomfort valt het mij tegen.

Fijne kleding en goede service!

Ik ben fan van de deze kleding en dit ondergoed, de t-shirts en padded bra draag ik iedere dag met veel plezier. Het zit heerlijk en blijft goed in de was

Past perfect, snelle levering

Past perfect, snelle levering, blijft goed ,ook na lang gebruik

Snelle reactie en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en top service

Klein foutje, groots opgelost

Ik ontving een setje nieuwe boxershorts, waarvan één met een gaatje. Dat kan gebeuren, maar ik heb het BambooBasics wel even laten weten. BambooBasics heeft daarna op eigen initiatief een hele set nieuwe nagestuurd. Top!

Mooi product, snel geleverd

De maattabel is erg handig om te gebruiken om de maat te bepalen voor ondergoed. De boxers zitten erg comfortabel en de stof is niet te warm. Verder was de bestelling al geleverd binnen 24 uur na de bestelling.

Mijn ervaring met Bamboo besic is boven verwachting het draagt heel plezierig voelt heerlijk zacht

Ook na enkele wasbeurten behoed het zijn bbijzondere kwaliteit super zacht en confoor

Ondergoed superzacht en duurzaam

Ik draag al enkele jaren ondergoed van Bamboo Basics. Zacht, heerlijk draagcomfort en blijft mooi ook na vele keren wassen. Voor mij telt zeker ook de duurzame productie mee. Ook heb ik nu voor het eerst ervaren dat het omruilen zeer handig en soepel verloopt. Complimenten voor de service!

Prima levering in afhaalpunt. Mooi ondergoed dat heerlijk zit. Ik ben fan. Dank je zus voor de tip. Karlien

Super comfortabel organisch ondergoed!

Dit ondergoed zit supercomfortabel! Ik ben helemaal verkocht. Daarnaast is het natuurlijke materiaal en de lage ecologische voetafdruk voor de productie van dit ondergoed mooi meegenomen.

Snelle bezorging, goede pasvorm en comfortabele kleding.

Snelle bezorging, goede pasvorm en comfortabele kleding.

Fijne bh

Heb al verschillende merken geprobeerd, maar dit merk bevalt het best! Bamboo basic, zit lekker met of zonder vullingen.

Na 1 dag is er al een gaatje in de boxershort

niet goed

Jarenlang plezier van comfortabele boxers

6 jaar (!) na mijn eerste set bamboo basics, ga ik weer voor de vertrouwde kwaliteit. Pas nu gingen er sommige verslijten, dus volop de prijs waard! En niet onbelangrijk: ze zitten comfortabel. Enige suggestie die ik zou hebben voor bamboo: zou een mix van bamboe en merino maakbaar zijn, voor antibacteriële en nog comfortabelere boxers?

Top product van een heel prettig bedrijf!

Top product van een heel prettig bedrijf!

Top spul, en ook nog eens een goede service

Besteld geleverd bekeken. Gaatje in een van de slips. Contact gehad, nieuwe ontvangen!

Erg fijne zachte stof

Heerlijke pasvorm en prettig zachte stof, een aanrader

De sokken vallen erg klein

Ik zocht goede footies/sneakersokken voor in mijn sneakers dus bestelde de bamboo basics in maat 35-40 helaas vallen ze erg klein en knelt het heel erg om je voet erg pijnlijk.

Heerlijk!

Snelle levering en heerlijk zacht ondergoed. Een echte aanrader!

Mooie boxershorts

Snel geleverd mooi product

Seems like their underwear got smaller and poorer quality

I have worn bamboo basics underwear for the last few years. Always in size M. They used to always fit perfectly. Now they discontinued the model that I used to have and over the last few months I have bought three different other types, also in size M. None of them are as comfortable as the old briefs I had, and all are just a bit too small. I’d think the same brand would have the same sizing. The quality also seems to have gone down, the underwear I bought in September of last year are already breaking down, while the old model I’ve had since 2022 are still going strong. I want the Chloe seamless hip slips back

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire