De onderbroeken zijn gemaakt uit zacht en aangenaam materiaal. Jammer genoeg heb ik een te grote maat besteld waardoor ze niet zo goed zitten.
Hii, bedankt voor je mooie review. Fijn dat je het materiaal goed vindt. Vervelend dat de maat niet goed is. Je kan een product ruilen voor een andere maat via onze site :) Groetjes Romy
Goede ,kwaliteitsvolle produkten. Snelle verzending.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de producten! Dank je wel voor je review :) Groetjes Romy
Ik heb heel erg neuropatie dit ondergoed zit heerlijk zacht ik voel het nergens
Wat ontzettend fijn om te horen dat het ondergoed zo comfortabel voor je is, zeker als je last hebt van neuropathie. We zijn blij dat het je verlichting geeft! Groetjes Romy
S avonds besteld volgende dag in huis. Onderbroeken zitten heerlijk. Legging wilde ik een maatje groter was met een dag geregeld en verstuurd
Wat fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen en dat je tevreden bent over het comfort! Super dat de omruiling van de legging ook zo vlot ging :) Groetjes Romy
De hemdjes zijn heerlijk zacht dus lekker om te dragen. Zelfs. Na vaak wassen blijven ze zacht.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de hemdjes, zelfs na meerdere wasbeurten! Dank je wel voor je review :) Groetjes Romy
Goed geregeld nadat DHL niet bezorgde
Wat fijn om te horen dat alles alsnog goed is gekomen! Dank je wel voor je review :) Groetjes Romy
Xxl besteld ervan uitgaande dat deze goed zouden zijn maar vallen te klein uit
Hii, bedankt voor je review. Vervelend dat de onderbroeken te klein zijn. Je kan (mits hygiënisch gepast) de onderbroeken retourneren via onze site :) Groetjes Romy
Het contact met bamboo basics is heel fijn en ze reageren snel :) ondergoed zit super lekker. Ik kreeg een pakketje opgestuurd omdat ik een product had omgeruild met een andere maat. Dat pakketje werdt weer automatisch retour gestuurd naar bamboo basics omdat het naar het verkeerde adres was gestuurd en niet geleverd kon worden. Nu wacht ik nog af wat er gaat gebeuren, maar verder helemaal toppie:)
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd voor de juiste adresgegevens, zodat ik het pakketje kan nasturen :) Groetjes Romy
Perfecte verpakking en de bezorging al de volgende dag! De boxers zijn exact goed van maatvoering en de gebruikte stof is heerlijk zacht!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de boxers! Fijn dat alles naar wens is – van de pasvorm tot de snelle levering. Bedankt voor de geweldige feedback! Groetjes Romy
Deze boxershorts zijn super zacht . Bij warm weer plakken ze niet aan de huid nemen vocht op . Anti allergische en van super kwaliteit. Tevens ook het hemd en T-shirt van zelfde materiaal .
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de boxershorts en andere kleding! Het klinkt alsof je echt hebt gevonden wat je zocht in termen van comfort en kwaliteit. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groetjes Romy
Hele fijne hemdjes. Ik ben er blij mee. En zal zeker nog eens bestellen.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de hemdjes! Bedankt voor je positieve review en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen. Groetjes Romy
heb na de eerste er nog 3 gekocht, ze zitten heerlijk, zowel overdag als ‘s nachts
Wat geweldig om te horen! Fijn dat de BH’s zo goed bevallen, zowel overdag als ‘s nachts. Dank je wel voor je review en veel plezier met je nieuwe aankopen! Groetjes Romy
Ik was op zoek naar fijn, ademend materiaal met een goede pasvorm. Gevonden!
Wat fijn om te horen dat je precies hebt gevonden waar je naar zocht! Dank je wel voor je positieve review, we zijn blij dat de kwaliteit en pasvorm je goed bevallen :) Groetjes Romy
Klantvriendelijk behulpzaam
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de klantvriendelijkheid :) Groetjes Romy
Goede kwaliteit, maat viel eerder klein. Mits toegepaste korting zeker zijn prijs waard.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit. Mocht je in de toekomst advies willen over de maat, horen we het graag :) Goed om te weten dat je het met de korting een goede deal vond! Groetjes Romy
Goede pasvorm en snelle levering.
Fijn om te horen dat de pasvorm goed is en dat je bestelling snel geleverd is! 😊 Bedankt voor je review, we hopen dat je lang plezier hebt van je aankoop! Groetjes Romy
Het ondergoed vind ik heerlijk en zacht wanneer ik het aantrek, maar aan het eind van de dag lubbert het om m'n billen en om m'n borsten. Ik zou het fijn vinden als het z'n vorm zou behouden. Ik ben dus dubbel in het aanbevelen. Het is natuurlijk fantastisch materiaal en zo goed dat het veel minder water nodig heeft dan katoen.
Hartelijk dank voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over het materiaal en onze duurzame insteek waardeert. We vinden het jammer dat je merkt dat het ondergoed aan het eind van de dag wat lubbert. Dit soort signalen nemen we serieus en ik ga je ervaring zeker intern meenemen in onze evaluaties en productontwikkeling. Nogmaals bedankt voor je openheid – dat helpt ons om te blijven verbeteren! Ik heb ook contact met je opgezocht om hier verder nog op in te gaan :) Groetjes Romy
Slips voor eerste keer besteld. Stof zit heerlijk, model slip sluit ook goed aan om mijn billen. Bij 1 ging na een paar weken t elastiek rafelen, contact opgenomen met klantenservice, werd snel op gereageerd, en er werd een nieuwe opgestuurd!! Top!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de stof en het model! 😊 Het spijt ons dat het elastiek bij één slip na een paar weken rafelde, maar het is goed om te horen dat onze klantenservice je snel heeft geholpen. Bedankt voor je mooie review, we waarderen het enorm! Groetjes Romy
Super service, verkeerde maat bh in doos. Gebeld en vriendelijk te woord gestaan, nieuwe toegestuurd. Super snel.
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! 😊 Bedankt voor je positieve review. We doen altijd ons best om snel en vriendelijk te reageren, en het is geweldig dat het zo goed voor je is opgelost. Groetjes Romy
Makkelijk bestellen, pakket wordt vlot geleverd. Kwaliteit is goed. Eén klein minpuntje: ieder setje zit in een apart kartonnen doosje verpakt. Dat ziet er mooi uit, maar ik stopte gisteren wel onnodig veel karton in de recyclebak.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en kwaliteit. 😊 We begrijpen je punt over de verpakkingen en zullen dit zeker meenemen voor de toekomst. Bedankt voor de feedback! Groetjes Romy
Geweldig!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor deze mooie review :) Groetjes Romy
Bamboo Basics heeft een zeer mooie kwaliteit zowel voor dames als heren. En de service is snel en goed
Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van onze producten als onze service. Groetjes Romy
Donkerblauw besteld, maar zwart geleverd. Heb ze wel gehouden en zitten fijn.
Bedankt voor je eerlijke review en fijn om te horen dat de onderbroeken goed zitten, ook al is er een foutje gemaakt met de kleur. Ik heb inmiddels contact met je opgenomen om dit direct voor je op te lossen :) Groetjes Romy
Had met beha’s van ander materiaal last van irritatie onder de bosten maar naar aanschaf van bamboe geen last meer gehad en voelt lekker zacht aan.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het bamboemateriaal! Het is inderdaad heerlijk zacht en ademend, perfect voor comfort zonder irritatie. Bedankt voor je mooie review :) Groetjes Romy
snelle levering en goede support en het product heeft een goede pasvorm en zit comfortabel
Super om te horen, dank je wel voor je review! Fijn dat het product goed past en comfortabel zit. We doen altijd ons best voor snelle levering en goede support, dus fijn dat dat opgevallen is! Groetjes Romy
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire