Heel snel geleverd: wordt in mijn pakketbrievenbus gedropt dus super handig! Al paar keer besteld. Zachte, aangename slips die na meerdere wasbeurten mooi blijven. Ik doe ze ook in de droogkast, geen probleem! Af en toe ook kortingsacties wat altijd leuk is!
Dat is super fijn om te lezen! Wat fijn dat alles zo prettige is ervaren. Heel vele plezier met je bestelling. Groetjes Tygo
Brievenbuspakket moet ik zelf ophalen bij DHL punt terwijl het thuis bezorgd zou worden. Of ik niks anders te doen heb
Hoi Bert, we hebben net contact gehad en ook uitgelegd dat we helaas geen invloed hebben hoe DHL levert, Hopelijk gaat het de volgende keer wel goed =) Groetjes Marloes
Het Bamboo Basics-team zet al zijn middelen in om de klant tevreden te stellen. sokken en ondergoed zijn van echt hoge kwaliteit
Wat ontzettend fijn dat je onze service zo hebt ervaren! Wij staan uiteraard altijd voor je klaar. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe kleding. Groetjes Tygo
Zit heerlijk!
Thank you very much! Wat fijn dat ze heerlijk zitten. Veel plezier gewenst met je nieuwe kleding. Groetjes Tygo
Goed product en snel
De slips zijn lekker zacht, maar vallen erg groot. Als ik ze een maat kleiner had besteld, waren ze perfect geweest. Bezorging was prima.
Wat fijn om te horen dat het ondergoed zo fijn en zacht is. Indien de maat niet naar behoren is, kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken natuurlijk graag mee voor een oplossing bij dit maatverschil. Groetjes Tygo
Ruime keuze ondergoed, van goede kwaliteit, lekker stofje en snel geleverd.
Wat fijn dat het ondergoed en de service zo goed bevallen. Wij stellen deze review dan ook zeer op prijs! Veel plezier met jouw bestelling. Groetjes Tygo
Zeer fijne stof en voelt heerlijk geen last van warmte of kou
Dat is zeker met deze wisselende temperaturen fijn om te hebben! Bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes Tygo
Dat is prettig om te lezen! Bedankt voor de review. Groetjes Tygo
Bamboo Basics heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en een nieuw exemplaar opgestuurd. Zeer professioneel opgelost. Kwaliteit voorlopig in orde. Indien de beloofde kwaliteit gewaarborgd is zal ik daar zeker nog aankopen doen.
Recensione originale
De elastic van de Trunk boxershort is al na 1 maal dragen kapot. Is mijn tweede aankoop bij Bamboo en tweede slechte ervaring. Mijn vorige bestelling (Bestelling #279577] (09/12/2023)) waren 2 T-shirts. Bij één ervan was al na een vijftal keer dragen een gat in de mouw. Ik heb toen dezelfde shirts (ander kleur) aangekocht bij Bambocks Underwear en deze zijn nog steeds in perfecte staat.
Heerlijk ondergoed, draagt fijn!
Dat is goed om te lezen! Wat fijn dat het ondergoed zo heerlijk zit en bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Heerlijke onderbroeken mooie kwaliteit, ook de bamboe sokken zijn er goed geen last van zwetende voeten
Wat ontzettend fijn om te lezen dat zowel sok als ondergoed naar wens is! Bedankt voor je review en alvast een prettig weekend gewenst! Groetjes Tygo
VLUG ONTVANGEN EN NU HOOP IK DAT HET LANG MEEGAAT
Bedankt voor de mooie review! Wat prettig dat alles vlot is verlopen. Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Snelle levering. Goede kwaliteit. Redelijke prijzen.
Dat is prettig om te lezen! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
De bh zonder pads is wat losjes, t-shirtachtig. Dit heb ik gemeld. Ik kreeg dan de kans om de Fleur te testen. De Fleur is er eentje met extra pads…dat heb ik nog nooit gekocht en was er wat huiverig tegenover….maar: bevalt me prima, is eleganter qua uitsnijding en inderdaad steviger dan de andere. Zit lekker en voldoet helemaal aan de verwachtingen! Dus heel erg bedankt om dit alternatief aan te bieden!
Hi Inge, we hebben elkaar zojuist gesproken en zijn tot een juiste oplossing gekomen :) volgende week neem ik contact met je op hoe het product bevalt! Groetjes Romy
Recensione originale
Te los en te slapppe stof
Zeer mooie kwaliteit dames ondergoed zit als gegoten en zeer zachte stof
De stof is licht en zalig. Ook het model past goed aan.
Ik had 4 shirts besteld en de volgende werkdag al in huis. Er zat helaas zat er in 1 shirt een gaatje (pakket van 2 shirts) Dit is super snel en netjes opgelost. Ik kreeg de volgende werkdag meteen een nieuw pakket met 2 nieuwe shirts erin. Ik ben super blij dat dit zo snel en netjes is opgelost! De shirts zitten overgens super fijn en voelen lekker zacht aan.
Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Het is dan ook zeer fijn dat we samen tot deze mooie en vlotte oplossing zijn gekomen. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
Ik zou willen dat de collectie groter was!
Het beste verbeterpunt dat je kan krijgen, is dat er niet genoeg van is ;) Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze producten en service. Groetjes Tygo
Het is een zachte en heerlijk aanvoelende stof. Voelt héél natuurlijk en fris aan de huid tijdens het dragen. Ik heb de onderbroeken iets vermaakt, omdat ze voor mij te hoog zijn uitgesneden en nu zitten ze perfect en blijven de hele dag goed zitten. En als laatste:Ik vind de kleur rood helemaal GEWELDIG. HARTELIJKE GROET, Eveline
Wat fijn dat aan het einde alles zo geweldig zit! Bedankt voor de mooie review en veel plezier met je bestelling. Groetjes Tygo
Binnen enkele seconden al de orderbevestiging en vrij snel daarna de verzendbevestiging. Ik ben buitengewoon tevreden en beveel jullie van harte aan.
Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze diensten en dubbel tof dat je ons aan andere aanbeveelt. Ontzettend bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
het zijn mooie slips maar helaas vallen ze mij te groot volgende keer kleinere maat bestellen.
Bedankt voor je de mooie review en wat jammer dat de slips net niet fijn zitten. Je mag uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen om een mooie oplossing te zoeken voor het maatverschil. Groetjes Tygo
Verder niks toe te voegen
Dat is goed om te lezen! Veel plezier met je bestelling en bedankt voor het mooie cijfer. Groetjes Tygo
Mooi product, fijne pasvorm en snelle levering uitstekend verpakt
Bedankt voor de mooie review en wat goed dat alles zo fijn is verlopen. Bedankt voor de prachtige review. Groetjes Tygo
Comfortabel, duurzaam, en snel geleverd
3 zeer belangrijke factoren! Bedankt voor de mooie review en veel plezier met je bestelling. Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire