Goede producten

Service is goed kwaliteit prima Product snel in huis.

Snelle levering. Fijne sokken en ondergoed.

Snelle en goede klachtafhandeling.

Goede kleding en goede service

Al meerdere onderbroeken en shirts besteld. De stof is heerlijk en het gaat lang mee. Laatst een nieuw shirt besteld waarvan de naad niet goed gestikt was waardoor het rafelde. Gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Dus ook als er iets mis is, lost BambooBasics dat gelijk goed op!

zeer fijn draagcomfort

zeer fijn draagcomfort

Zit geweldig en comfortabel

Veel last schimmelinfectie bij dragen bamboo basic stuk minder

Heerlijk materiaal

Blijft een genot om het te dragen.

Ondanks profuctiefout ben ik daarna goed geholpen.

Comfortabel

Heel fijn materiaal, zeer comfortabel. En heel snelle levering.

Kwaliteit

Voelt fijn om te dragen en goede kwaliteit

Heel fijn om te dragen en goede pasvorm

De t shirts en hemdjes zijn mooi om te zien, de stof draagt fijn en voelt luchtig aan. De pasvorm is perfect. Na het wassen blijven ze mooi in vorm.

Kwaliteit en service

Het is een geweldig product met een super kwaliteit. Het wordt snel en netjes geleverd. Ik ben fan. De toevoeging kleur rood: top.

Teleurstellend.

De Bra Fleur heeft een zeer slechte pasvorm, beide cups zijn verschillend. De slips vallen groot, ik had zeker niet de grotere maat moeten bestellen, Passen ook niet. Zeer jammer, want het materiaal waar het van gemaakt is, is mooi.

Ik had een vraag over een kortingscode die ik in de mail kreeg, belde ze op werd binnen 5 seconden na kiezen taal direct te woord gestaan. Order kon nog aangepast worden, en volgende werkdag in huis. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

Snel geleverd maar shirts zijn wat strak

Normaal heb ik altijd maat M (vrij slank maar brede schouders). De shirts van Bamboo vallen smal. De volgende keer zou ik een maat groter bestellen.

Geweldig.

Niets negatiefs te melden. Mooie , goed lopende site Prima verpakkingen Prachtige kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit, fijn draagcomfort. Snelle levering, de dag na bestelling.

PERFECT

Goede pasvorm , soepel om dragen.

Toppie

Heerlijk goed passend ondergoed

Mooi product

Heerlijk zacht en comfortabel

Snelle levering en mooie zachte kwaliteit, zit heerlijk.

Heel snel

Het pakketje kwam heel snel na bestelling. De slipjes vielen erg ruim maar mooi en goede kwaliteit De hemdjes waren perfect en mooie kleur. Ik wilde een volgende bestelling gelijk doen maar de hemdjes waren al uitverkocht. Dat is jammer. Nu wacht ik met de rest in de hoop dat de rode hemden weer komen.

Prima kwaliteit

Netjes op tijd geleverd. Geweldige sokken van goede kwaliteit. Ik heb vorig jaar een aantal T-shirts besteld en die zien er na heel veel wasbeurten nog steeds prima uit. Alleen jammer dat er zo ontzettend veel karton gebruikt wordt om de producten in te verpakken. Dat is dan weer bepaald niet duurzaam.

Vlot en snel

Mooi product vlot ontvangen

Draag comfort bevalt zeer goed

Zit heerlijk bij iedere temperatuur

Gaat lang mee, prima kwaliteit.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire