Goede producten

zeer goed, de bh past prima, heb minder last van jeuk, maar het is niet helemaal weg

prima, de volgende dag geleverd, en ze passen prima, en heb minder jeuk

Goede communicatie en vriendelijke klantenservice

Beste tshirt ever

Heerlijke stof , fijne pasvorm

Fijne slips

Heerlijk zachte stof en goede pasvorm.

altijd heerlijk als je weet dat je weer dat verse nieuwe pakketje binnen krijgt

Heerlijke stof. Sowieso kan ik niet meer zonder deze boxers en t-shirts. Andere aanbieders vragen teveel en de prijs kwaliteit bij bamboo basics is prima zo. Bedankt

Super fijne stof

Ik ben zeer tevreden over de collectie

Perfect bedrijf

Zeer snelle levering. Milieuvriendelijke verpakking. Fijne producten.

Goed product met een snelle levering

De eerste keer dat ik hier bestel. Snel en correct afgehandeld. Goed, lekker zittend product!

Superfijn Ondergoed!

Fijn, zacht Ondergoed. Snelle levering. Ik bestel er nog neer!

Top product

Blijft goed ook na vele wassen model zit prima

kwaliteit, snelle levering

Vlot brsteld (wat ik nodig had gemakkelijk gevonden, snel geleverd (daags nadien zoals beloofd) en product blijkbaar van uitstekende kwaliteit (uiteraard nog niet ervaren op bestendigheid).

Zeer tevreden, snelle levering

Ik heb een product ontvangen dat beantwoord aan mijn. verwachting. Zeker voor herhaling.

Mooie producten

T-shirts, slips en sokjes passen prima en zijn heel comfortabel

Wauw, dit had ik veel eerder willen hebben?!”

Zitten heerlijk!

Prima, maar ...

De boxershorts zijn van goede kwaliteit. Ik vind het echter jammer dat je 8 euro retourkosten moet betalen (uit België) als je het artikel wilt ruilen (als je het terug wil sturen, kan ik het nog begrijpen).

Mooi shirt

Dit is mijn derde setje shirts van Bamboo basics. Ik had al een witte en donkerblauwe en die zijn na jaren nog steeds mooi. Kleurecht, blijft goed in model en draagt heerlijk.

goede pasvorm, lekker lang

goede pasvorm, lekker lang, zit heel behaaglijk, warm als het koud is en koel als het warm is.

Aangenaam, maar past niet helemaal

De stof van de bh's is heel aangenaam. Ze zitten ook goed, enige minpuntje is dat de bandjes voor mij iets te lang zijn (ik ben 1m64 en nam maatje M) waardoor ze steeds van mijn schouders glijden, daardoor zitten de bh's helaas niet 100% comfortabel.

Bevalt goed!

Nog niet eerder iets van Bamboo gehad, maar tot op heden prima!

Kwaliteit goed

Super lekker t-shirt

Prachtige blauwe kleur, neigende naar donkerpaars. Precies wat ik zocht. Draagt heerlijk Hadden ze er maar veel meer kleuren in.

Zit fantastisch!

Heerlijk zacht en goede pasvorm. Je merkt nauwelijks dat je ondergoed draagt. Top!

Bamboo Basics is heel fijn om te dragen. De bestelling was vlot geleverd

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire