Deze zitten heerlijk en je zweet er ook niet in. Voor mij niks anders meer.
Wauw Patrick, wat een compliment. Ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Hele fijne hipsters, heerlijk zacht en sluiten goed aan!
Goedemorgen Marjo, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat onze producten je zo goed bevallen. Groetjes Esmee
De producten voelen heerlijk aan en zien er goed uit. De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Levering gaat snel en correct. Ook de sokken zitten heerlijk, maar in mijn geval gaan ze snel kapot. Mogelijk komt dit doordat ik een grotere maat sokken nodig heb of door het regelmatig machinaal wassen en drogen. De volgende bestelling sokken wordt een maat groter om te kijken of ze dan langer meegaan.
Goedemorgen, bedankt voor jouw bericht. Wat jammer dat je zo snel klachten ervaart met onze sokken. Je mag altijd even contact met ons opnemen zodat we mee kunnen kijken naar een oplossing. Groetjes Esmee
Past perfect
Goedemorgen Tiny, bedankt voor jouw review. Geniet van deze mooie dag <3 Groetjes Esmee
Goede service fijn ondergoed
Hi Jeroen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met anderen te delen. Groetjes Esmee
de kousen zitten super goed, zijn zacht en mooi. Ik had ze nog niet gewassen wat misschien de reden zal zijn dat ze nog wat pluchen. Bij lang wandelen zakken de korte kousen ook een beetje af (maar ook dat zal wel beter worden met te wassen).
Goedemorgen Nick, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent en wat een top cijfer. Groetjes Esmee
Lekker zacht
Bedankt voor jouw review, ik wens je veel plezier met jouw order <3 Groetjes Esmee
Mooi materiaal
Heerlijk hè, die Bamboo stof. Wij zijn ook groot fan! Groetjes Esmee
zit veel rek in, dus de marges van de maatvoering zijn ruim
Bedankt voor jouw review <3 Groetjes Esmee
Comfortabel materiaal , zit doorgaans beter dan veel andere (standaard)merken. Af en toe een kortingscode zou wel gewaardeerd worden.
Hi Johan, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Wist je dat wij bijna maandelijks acties hebben op onze website? Ik wil je adviseren de site goed in de gaten te houden. Groetjes Esmee
De pasvorm is goed en het materiaal voelt goed aan. Echter: inlegkruisjes plakken niet en verschuiven gedurende het dragen. Verschillende merken inlegkruisjes geprobeerd, maar met hetzelfde resultaat. Na het wassen stop ik ze in een zak van het Leger des Heils.
Goedemiddag Marianne, bedankt voor jouw review. Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze producten. Wij nemen contact met je op om samen tot een oplossing te komen. Groetjes Esmee
Bezorging vertraagd Gaf aan dat ik er niet was. Dit klopte niet. Bovendien past pakketje diir brievenbus. Verheugd over passende kleine verpakking
Bedankt Irma voor jouw review. Fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Ik koop altijd strings en die hebben jullie in zwart rood en wit en ik zou er graag hebben in nude. Andere modellen hebben jullie in nude, de strings niet. Is er een kans dat dat er komt?
Bedankt Greet voor jouw review. Ik heb jouw verzoek doorgezet naar onze ontwikkelingsafdeling. Groetjes Esmee
Prima ondergoed fijn om te dragen, maar een extra versteviging in het kruis is helaas niet aanwezig
Hi Marijke, wat een top cijfer, bedankt! Groetjes Esmee
Snelle verzending en behulpzame klantenservice. De shirts dragen heerlijk en zitten perfect onder mijn werkkleding
Goedemorgen, wat fijn dat je ons hebt voorzien van een review en wat voor één, wat een top cijfer. Groetjes Esmee
Fijne sokjes voor in sneakers. Zal ze nogmaals bestellen in de toekomst. Wel helaas ook mindere ervaring; Een aantal sokken heeft al een slijtplek op de plaats van grote teen. En zo vaak draag ik de sokken niet ivm het mindere weer tot nu toe. Graag nog reactie hierover.
Hi Ilonka, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Je mag altijd contact met ons opnemen zodat ik met je mee kan kijken naar een oplossing rondom de sokken. Groetjes Esmee
Slipjes en t-shirts zijn fantastisch. Ik had na 1 dag helaas al van die kleine gaatjes aan de voorkant. Dit is gelijk goed opgelost en ik heb nieuwe hemden gekregen.
Goedemorgen Stefana, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! <3 Groetjes Esmee
Recensione originale
Slipjes en t-shirts zijn fantastisch, hemden zou ik niet kopen. Ik had na 1 dag helaas als van die kleine gaatjes aan de voorkant. Nog sneller dan bij andere shirts. Omdat ik in deze bestelling alleen hemden had geef ik het een matig.
Goedemorgen Stefana, bedankt voor jouw review. Jammer dat je niet helemaal tevreden bent, ik neem zo contact met je op om samen naar een oplossing te kijken. Groetjes Esmee
Mooie en goed zittende slips en sokken. In een nette verpakking vrijwel zonder plastic afgeleverd. Gewoon geweldig.
Goedemorgen Frans, bedankt voor jouw review. Geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
Boxer voelt comfortabel voel wel de stiksels maar verwacht dat dit beter wordt naar maten deze gewassen is
Hi Marcel, bedankt voor jouw review. Geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
Ik draag het ondergoed met veel plezier, eindelijk ondergoed wat op zijn plek blijft zitten en niet van een zweterig stofje is gemaakt. Blijft ook mooi in in vorm na herhaaldelijk wassen. Ook is het vrijwel onzichtbaar onder kleding. Kortom een top merk dat Bamboo Basics. Ik mijn vriendin er ook op geattendeerd en ze heeft een broek van mij mogen proef dragen. Zij is inmiddels ook verkocht !!!
Hi Ellen, bedankt voor jouw uitgebreide review. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Mooie kwaliteit en draagt heerlijk!
Hoi Jacqueline, bedankt voor je mooie beoordeling! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Betrouwbaar, snelle levering en bovenal goede kwaliteit!
Bedankt voor je toffe review, Eddy! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Prima ondergoed, draagt fijn. Waarom dan toch maar 3 sterren? Ik denk dat Bamboo Basics heel veel kan winnen door veel minder verpakkingsmateriaal te gaan gebruiken.
Hoi Karin, we hebben net telefonisch contact gehad en je blijft bij je standpunt. Dat is helemaal niet erg en vanuit bamboo, begrijpen we dat ook. Gelukkig heb ik je nog kunnen verblijden met een kortingscode =)
Slips besteld voor onder een witte pantalon: onzichtbaar, dus precies de bedoeling!
Hoi Cindy, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Ik zocht snel drogend ondergoed, maar ik vond dat erg tegenvallen. Terwijl er bij staat dat het snel zou drogen.
Hoi Anja, bedankt voor je review. Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken en zijn tot een oplossing gekomen. Ik wens je alsnog veel plezier met jouw bestelling. Groetjes Iris
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire