Uitstekende kwaliteit

Deze zitten heerlijk en je zweet er ook niet in. Voor mij niks anders meer.

Hele fijne hipsters, heerlijk zacht en sluiten goed aan!

Goed draagcomfort, maar snel gaten in sokken

De producten voelen heerlijk aan en zien er goed uit. De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Levering gaat snel en correct. Ook de sokken zitten heerlijk, maar in mijn geval gaan ze snel kapot. Mogelijk komt dit doordat ik een grotere maat sokken nodig heb of door het regelmatig machinaal wassen en drogen. De volgende bestelling sokken wordt een maat groter om te kijken of ze dan langer meegaan.

Tof product dat zich perfect aan het lichaam aansluit.

Past perfect

Goede service fijn ondergoed

Goede service fijn ondergoed

goede kousen

de kousen zitten super goed, zijn zacht en mooi. Ik had ze nog niet gewassen wat misschien de reden zal zijn dat ze nog wat pluchen. Bij lang wandelen zakken de korte kousen ook een beetje af (maar ook dat zal wel beter worden met te wassen).

Mooie slips

Lekker zacht

Mooi materiaal

Fijne zachte en ook stevige sokken

zit veel rek in, dus de marges van de maatvoering zijn ruim

Fijne boxers

Comfortabel materiaal , zit doorgaans beter dan veel andere (standaard)merken. Af en toe een kortingscode zou wel gewaardeerd worden.

Miskoop

De pasvorm is goed en het materiaal voelt goed aan. Echter: inlegkruisjes plakken niet en verschuiven gedurende het dragen. Verschillende merken inlegkruisjes geprobeerd, maar met hetzelfde resultaat. Na het wassen stop ik ze in een zak van het Leger des Heils.

Snel verwerkt door bamboobasics

Bezorging vertraagd Gaf aan dat ik er niet was. Dit klopte niet. Bovendien past pakketje diir brievenbus. Verheugd over passende kleine verpakking

Snelle levering van een super product

Ik koop altijd strings en die hebben jullie in zwart rood en wit en ik zou er graag hebben in nude. Andere modellen hebben jullie in nude, de strings niet. Is er een kans dat dat er komt?

Prima ondergoed

Prima ondergoed fijn om te dragen, maar een extra versteviging in het kruis is helaas niet aanwezig

Absolute aanrader

Snelle verzending en behulpzame klantenservice. De shirts dragen heerlijk en zitten perfect onder mijn werkkleding

Heel blij dat de sokken niet afzakken bij de hiel!

Fijne sokjes voor in sneakers. Zal ze nogmaals bestellen in de toekomst. Wel helaas ook mindere ervaring; Een aantal sokken heeft al een slijtplek op de plaats van grote teen. En zo vaak draag ik de sokken niet ivm het mindere weer tot nu toe. Graag nog reactie hierover.

Er zat een gaatje in mijn hemd, direct opgelost

Slipjes en t-shirts zijn fantastisch. Ik had na 1 dag helaas al van die kleine gaatjes aan de voorkant. Dit is gelijk goed opgelost en ik heb nieuwe hemden gekregen.

Een goed product netjes en op tijd afgeleverd

Mooie en goed zittende slips en sokken. In een nette verpakking vrijwel zonder plastic afgeleverd. Gewoon geweldig.

Voelt comfortabel

Boxer voelt comfortabel voel wel de stiksels maar verwacht dat dit beter wordt naar maten deze gewassen is

Heerlijk op zijn plaats blijvend zacht en soepel ondergoed .

Ik draag het ondergoed met veel plezier, eindelijk ondergoed wat op zijn plek blijft zitten en niet van een zweterig stofje is gemaakt. Blijft ook mooi in in vorm na herhaaldelijk wassen. Ook is het vrijwel onzichtbaar onder kleding. Kortom een top merk dat Bamboo Basics. Ik mijn vriendin er ook op geattendeerd en ze heeft een broek van mij mogen proef dragen. Zij is inmiddels ook verkocht !!!

Heerlijk!

Mooie kwaliteit en draagt heerlijk!

Betrouwbaar, snelle levering en bovenal goede kwaliteit!

Heel fijn

Prima ondergoed, draagt fijn. Waarom dan toch maar 3 sterren? Ik denk dat Bamboo Basics heel veel kan winnen door veel minder verpakkingsmateriaal te gaan gebruiken.

Heerlijk materiaal, zit als gegoten!

Slips besteld voor onder een witte pantalon: onzichtbaar, dus precies de bedoeling!

Pasvorm goed, droogtijd valt erg tegen.

Ik zocht snel drogend ondergoed, maar ik vond dat erg tegenvallen. Terwijl er bij staat dat het snel zou drogen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire