Pakketbezorging is snel. Product prima van kwaliteit.
Hi Cobie, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Heerlijk zachte stof en de pasvorm is top.
Hoi Angela, bedankt voor je review! Groetjes Marloes
Draagcomfort is natuurlijk
Hoi Paul, bedankt voor je review! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Erg tevreden met onze bestelling! De stof is zacht en van goede kwaliteit.
Heb de hemden net binnen. Maar de kwaliteit voelt goed. Fijne stof, sluit goed aan. En duurzaam! Twijfel alleen of de hemden net iets te lang zijn voor mij.
Hoi Marc, bedankt voor je toffe beoordeling! Veel plezier met je aankoop, mocht je niet tevreden zijn met de lengte, mag je altijd even contact met ons opnemen, we kijken graag naar een oplossing =) Groetjes Marloes
Ik heb een bh besteld. Ik krijg hem later binnen dan aangegeven. (Er staat op jullie website aangegeven dat als het op werkdagen voor 23.00 wordt besteld het de volgende dag in huis is.) Ik heb op een woensdag middag besteld en kreeg het de maandag erna. Ik heb met Klarna betaald, dus had aangegeven dat ik het retour stuurde. Heb overigens voor het retour sturen €5.25 betaald en moest daarna nog €3.99 verzendkosten betalen. Ik heb dus €9.24 betaald om het binnen te krijgen en retour te sturen, zonder dat ik daadwerkelijk een product heb. Ik ga niet meer via de Bamboo Basics site bestellen, want via Bol.com heb ik dit probleem nooit. (Plus de bh die ik had besteld stond bij dat het extra ondersteuning had, heb een maat kleiner besteld dan normaal en had beter niks aan kunnen hebben dan de bh zelf.)
Hi Lizzy, jammer om te horen dat je dit zo ervaart. We nemen zo snel mogelijk contact met je op =) Groetjes Marloes
Het klopt, dit ondergoed is heerlijk zacht, ook na het wassen. Het knelt niet en krimpt niet. Ik ga er nog meer uitzoeken.
Wat een mooie beoordeling, Anke! Dat waarderen wij enorm en veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Erg fijn materiaal om te dragen
Bedankt voor je toffe review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
De onderbroeken zijn mooi en lijken comfortabel maar het pijpje is korter dan ik dacht. Heb ze dus geretourneerd. Betaling terug ontvangen.
Hoi Hans, vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. We nemen zo snel mogelijk contact met je op =) Groetjes Marloes
Recensione originale
De onderbroeken zijn op zich mooi maar op de website lijkt het dan ze iets meer pijpje hebben dan bij ontvangst bleek. Heb ze dus direct, dezelfde dag, teruggestuurd wat mij € 5,25 kostte.! Heb nog geen bevestiging van ontvangst van de retour van jullie gehad en ook het geld dus nog niet terug. Al met al beetje tegenvaller.
Altijd bijzonder snelle levering!
Wat een toffe review, Rob ! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Alles keurig gegaan
Hi Lisette, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Zit goed en blijft goed, ik ben fan geworden van Bamboo Basic.
Weer een fan erbij, wat leuk ! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Het ondergoed van bamboo is heerlijk zacht en zit perfect. De verzending is ook erg snel duik ben zeer te spreken over ze!
Hoi Annemiek, bedankt voor je mooie beoordeling ! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons =) Groetjes Marloes
Ik vind de verpakking van de slipjes niet oké Waarom moet er op groot staan welk model en de maat!!! Wat gaat de bezorger dat aan !!!! Dat is inbreuk op mijn privacy De slipjes zelf zijn prima. , maar om de reden hier boven bestel ik niet meer Na telefonisch contact vanuit Bamboo Zou de verpakking aangepast worden Dus netjes opgelost
Hi Hanneke, jammer om te horen dat je dit zo ervaart. We nemen zo snel mogelijk contact met je op =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Belle- de stof voelt heerlijk aan maar de vormgeving met zo'n grote lompe elastiek band is reden om niet meer 'underwear' aan te schaffen... Bamboe stuurde mij een ander model, Sophie, en dat heeft een modernere vormgeving.
Hi Dee, we hebben contact gehad en ik heb je voorgesteld om een ander soort onderbroek te proberen Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen. Groetjes Marloes
Recensione originale
De stof voelt heerlijk aan maar de vormgeving met zo'n grote lompe elastiek band is reden om niet meer 'underwear' aan te schaffen...
Snelle levering en prima materiaal.
Hi Jordy, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Goed ondergoed en super sokken.
Hoi Maretta, bedankt voor je review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Er was maar 1 min puntje: de AGV wet: staat er gewoon aan de buitenkant van de verpakking wat erin zit (plaatje van de slips) en welke maat. Okeeeeee, vooruit dan maar. Maar eigenlijk vind ik dat dat een ander niet aangaat. Ik ga toch wel snel weer bestellen want ik vind ze super!!
Wat een toffe review, Vera! Dat waarderen wij enorm. Ondanks je minpuntje ben ik blij om te horen dat je fan bent =) Groetjes Marloes
Verzending en kwaliteit van de producten zijn prima.
Bedankt voor je beoordeling, Sander! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Fijn product, snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling, Maartje! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Wat een heerlijke slips zijn dit, ik ben fan!! Ook een snelle levering en keurig verpakt. Aanrader!
Hoi Laura, bedankt voor je toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Er was iets niet helemaal goed met een artikel, dit werd na een appje snel en naar alle tevredenheid opgelost.
Hoi Annita, bedankt voor je toffe review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service =) Groetjes Marloes
De onderbroeken gaan na een aantal keer wassen kapot. Ze gaan pluizen en de band gaat kapot. Ontzettend slechte kwaliteit en zeker voor een duurzaam product en merk. Onderbroeken van fast fashion merken blijven zelfs langer mooi en gaan niet kapot. Ontzettend zonde van de investering die ik gedaan heb qua geld want deze onderbroeken zijn absoluut niet goedkoop.
Hi Janna, wat jammer om te horen dat je dit zo ervaart. Zojuist heb ik je een mail gestuurd. Zou je daar op willen reageren? Dan kan ik met je meekijken voor een passende oplossing =) Groetjes Marloes
De kleding van Bamboo is heel comfortabel. Heel prettig om te dragen.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Omdat ik last heb van diverse allergieën kwam ik uit bij Bamboo Basics voor nieuwe bh's. Ik heb de seamless padded bra besteld. Het zitcomfort is prima, knelt niet. Ik heb maat M in 3 kleuren besteld en qua omvang is de maat goed. Bij mij gleden de bandjes af tijdens het dragen. Telefonisch contact gehad met een vriendelijke medewerkster van Bamboo Basics en naar tevredenheid opgelost. Bedankt.
Hi Tamara, we hebben elkaar zojuist gesproken en ik ga je een kleinere maat opsturen, zodat je kan kijken of deze beter zit. Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Omdat ik last heb van diverse allergieën kwam ik uit bij Bamboo Basics voor nieuwe bh's. Ik heb de seamless padded bra besteld. Het zitcomfort is prima, knelt niet. Ik heb maat M in 3 kleuren besteld en qua omvang is de maat goed. Bij het passen zaten ze goed, alleen als je de bh's een paar uur aan hebt dan glijden de bandjes af tijdens het dragen. Dat is erg vervelend en niet prettig. Toch maar weer verder zoeken naar andere bh's. Jammer.
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire