Jammer dat als je besteld dat ze aangeven zaterdag middag te bezorgen. Dan krijg je een mailtje dat ze 'm dinsdag bezorgen en uiteindelijk leverd postNL op maandag. Verder boxers nog niet gedragen (was ze altijd eerst) maar ze willen nu al een review. Ziet er verder prima uit.
Dank je wel voor je eerlijke review! We begrijpen goed dat het vervelend is als de levering niet volgens de oorspronkelijke verwachting verloopt. Onze excuses voor het ongemak. Hoewel we ons best doen om een zo accuraat mogelijke leverdatum te communiceren, zijn we daarbij ook afhankelijk van de vervoerder – in dit geval PostNL. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst duidelijker te communiceren. Fijn dat de boxers er verder goed uitzien! Hopelijk zitten ze straks ook lekker zodra je ze hebt kunnen dragen. Mocht je daarna nog feedback hebben, dan horen we dat uiteraard graag. Nogmaals dank voor je bericht en je geduld! Groetjes Tygo
Top kwaliteit en service
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en service. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes Tygo
Goede kwaliteit snelle service!
Hartelijk dank voor je enthousiaste reactie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en service. We doen ons best om altijd het beste te leveren. Hopelijk tot snel! Groetjes Tygo
Wat ern aangenaam product om te dragen
Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat je het product zo comfortabel en aangenaam vindt om te dragen. Dat is precies wat we willen bereiken! Groetjes Tygo
De bestelling is snel geleverd en netjes verpakt. Heerlijk zacht materiaal en goede pasvorm. Het gaat ook zeker een lange tijd mee (niet in de droger doen!)
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met het zachte materiaal en de pasvorm. Goed om te weten dat je zo zuinig bent op je ondergoed — inderdaad, de droger is niet zo’n beste vriend voor de stof. We waarderen je feedback enorm! Groetjes Tygo =)
Warm of koud weer, pasvorm altijd perfect waardoor nooit irritatie. Ik wil niets anders
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze website én de kwaliteit van onze producten! Een perfecte pasvorm zonder irritatie, dat is precies waar we voor gaan. Dankjewel voor je vertrouwen, we maken het je graag zo comfortabel mogelijk! Groetjes Tygo
Erg goed.
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het product. We waarderen je feedback enorm! Groetjes Tygo
Ik draag al jaren Bamboo Basics. Prima draagcomfort en goede kwaliteit. Pijpjes die altijd strak om de boven benen blijven zitten.
Wat fijn om te horen dat je al jaren zo tevreden bent met Bamboo Basics! Comfort en kwaliteit blijven onze topprioriteiten, en het is mooi dat de pasvorm ook goed bevalt. Bedankt voor je trouw en feedback! Groetjes Tygo
Ik heb een aantal boxers gekocht van Bamboo en ze bevallen erg goed. De stof voelt zacht en fijn aan en het droogt snel. Ik zou het zeker aanraden!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze Bamboo boxers! Duurzaamheid en comfort staan bij ons voorop, dus het is geweldig dat je dat zo ervaart. Bedankt voor je aanbeveling! Groetjes Tygo
Snelle levering, goede communicatie en mooie kwaliteit ondergoed.
Hartelijk dank voor je positieve review! =) Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het ondergoed, de snelle levering én onze communicatie. We doen ons best om alles soepel en prettig te laten verlopen, dus het is heel fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Tygo
Bezorging zeer rap. Onderbroeken zijn van prima kwaliteit. Ben tevreden.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je mooie review. Geweldig dat het ondergoed zo comfortabel zit en dat de levering vlot verlopen is. We vinden het belangrijk dat je niet alleen snel geholpen wordt, maar ook echt blij bent met de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes Tygo
fijn dragende slips goeie pasvorm
Wat geweldig om te horen dat je al jaren bij ons bent en zo tevreden bent over de fijne slips en pasvorm! We waarderen je trouw enorm. Bedankt voor je mooie review! Groetjes Romy
Haal nooit meer ergens anders sokken. De prijs/kwalitiet is gewoonweg goed. De sokken zijn super zacht en blijven ook na meermaals wassen goed!
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze sokken! We doen ons best om kwaliteit en snelle bezorging te combineren, dus jouw compliment betekent veel voor ons. Heel veel draagplezier gewenst! Groetjes Romy
Fijn ondergoed en goede service.
Dankjewel voor je mooie review! We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het product én onze service. Veel draagplezier! Groetjes Romy
Ik bestelde enkele BH topjes in roze en zwart en slipjes. De slipjes zitten als een tweede huid en ook de BH’s zitten lekker, al is de zwarte strakker dan de roze in dezelfde maat. Ik heb ze nog niet gewassen, dus dit gaat over nieuwstaat.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm! Dank je wel voor je duidelijke en eerlijke feedback. Het kan inderdaad voorkomen dat er een klein verschil in pasvorm is tussen kleuren, doordat stoffen per kleur net iets anders kunnen aanvoelen of reageren bij productie. Mocht je na het wassen nog iets merken of vragen hebben, laat het vooral weten – we denken graag met je mee! Groetjes Romy
Ik kocht Tailleslips Julia (M) en hip slips Mila. Beide vallen op maat en voelen heerlijk zacht. Ik ben tevreden. De sneakersokken zitten ook goed, zakken niet weg. Maat 35-40 is prima voor mijn kleine maat 39.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Super dat zowel de Julia tailleslips als de Mila hip slips goed passen en lekker zacht aanvoelen. Ook top dat de sneakersokken goed blijven zitten – precies wat je wilt. Dankjewel voor je uitgebreide en positieve feedback! Groetjes Romy
Had de t shirts al in het blauw, blijft mooi. Nu wit besteld.
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat de blauwe T-shirts zo goed bevallen dat je nu ook voor wit hebt gekozen. Veel draagplezier ermee! Groetjes Romy
Kwalitatief goed en stijlvol alsmede de verdere service
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit, de uitstraling als onze service! Bedankt voor deze mooie review :) Groetjes Romy
Snelle levering. Goeie kwaliteit
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer :) Groetjes Romy
Shirts hebben een fijne pasvorm en voelen natuurlijk aan. Goede coulance service toen DHL het pakket niet bezorgd had en ik de shirts alsnog toegestuurd kreeg. Vlotte reactie per mail en vriendelijke toon. Ik ben zeer tevreden. A Overeem
Wat fijn om te horen dat de shirts goed bevallen en dat je tevreden bent over onze service. Super dat het zo is opgelost :) Groetjes Romy
Fantastisch ondergoed
Wat fijn om te horen! Fijn dat je zo enthousiast bent over ons ondergoed. We hopen dat je er nog lang van blijft genieten! Groetjes Romy
Fijn om te dragen!
Wat leuk om te horen! Fijn dat het zo prettig draagt – dankjewel voor je review! 😊 Groetjes Iris
boxers zitten heerlijk.
Dankjewel voor je fijne review! Geweldig dat de boxers zo goed bevallen. 😊 Groetjes Iris
De onderbroeken en sokken van Bamboo verslaan in ieder opzicht alle producten die ik tot nu toe, en dat is al even, op dit gebied heb gehad. Zacht, goed sluitend en duurzaam v.w.b. vervaardiging en gebruik. Ik ben er zeer tevreden over, dat mag duidelijk zijn!
Wat geweldig om te horen dat onze Bamboo Basics je zo goed bevallen! Zacht, duurzaam en een goede pasvorm, daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in onze producten! Groetjes Iris
Na enkele keren dragen liet het stiksel aan onderkant van beide hemdjes los. Jammer, ik heb het moeten repareren.
Dank voor je feedback. Wat jammer dat het stiksel loslaat, dat is niet de bedoeling. Neem gerust contact met ons op, dan zoeken we samen een oplossing! Groetjes Iris
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire