Het zit heerlijk al ben ik wel aan het stoeien met de juiste maat.
Hoi Suzanne, bedankt voor je beoordeling! Wist je dat je bij ons kosteloos kan omruilen? Als je dan ons een seintje geef, dan kunnen we dat regelen =) Groetjes Marloes
Doordat het wat strak zit zorgt het ervoor dat het zweet sneller zichtbaar is. Gelukkig droogt het weer eeg snel op met dit shirt, dus dat is erg prettig. Ik had een L, maar misschien was een maatje groter dan beter geweest.
Hoi Yannick, bedankt voor je review! De volgende keer als de maat niet goed is, geef ons een seintje =) dan mag je bestelling kosteloos omruilen voor een andere maat. Groetjes Marloes
Hi Magda, bedankt voor je review! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Ondergoed zit heerlijk!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jeanine ! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Mijn man en ik hebben allebei wat besteld bij Bamboo basics. Mijn man heeft nog nooit zulke prettige boxers gehad zegt hij iedere x als hij er 1 draagt.
Hoi Bianca, wat een mooie beoordeling! Dat vinden we leuk om te lezen =) Groetjes Marloes
Voor nu heel tevreden. Alleen benieuwd hoe dit is na een paar weken
Bedankt voor je mooie beoordeling, Walter! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Heerlijk zacht en comfortabel
Hoi Cas, bedankt voor je toffe beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Simpel bestellen, prima prijs kwaliteit verhouding, soms ff geduld als iets uitverkocht is; wel jammer dat je geen indicatie krijgt wanneer het product beschikbaar is: zo heb ik laatst een ongunstige prijs betaald omdat de grootverpakking niet beschikbaar was, maar drie dagen later dus weldat kan beter!
Hi Sybrand, wat een mooie beoordeling! Ik zal je feedback meenemen en doorgeven aan onze afdeling die hier over gaat =) Groetjes Marloes
Een fantastische ervaring. Wat een service afdeling. Twee keer een pakket gestuurd, twee niet aangekomen en toch voor de derde keer kosteloos opgelost. Veel bedrijven vertellen en beloven veel maar als je ze nodig hebt....! Ik ben voor het leven Bamboo fan! Zeer goede producten met uitstekende service. Wauw.
Hoi Wilbur, bedankt voor deze geweldige review! Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service =) Groetjes Marloes
Ik zou graag bandjes aan de bh's willen die verstelbaar zijn e een beetje dunner
Hoi Liesbeth, bedankt voor je review! Helaas verkopen we nog geen bh's die verstelbaar zijn, maar zal je feedback zeker meenemen en doorgeven aan ons designteam =) Groetjes Marloes
Het is geen probleem om te bestellen, duidelijke website en de bestelling was snel geleverd.
Hey Wim, Bedankt voor jouw review! Fijn dat jouw bestelling snel geleverd is, ik wens je er veel plezier mee. Groetjes Iris
Het pakketje werd al de dag later geleverd. Ook wordt alles heel mooi verpakt.
Hey Dominique, bedankt voor jouw review! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling. Groetjes Iris
Geen bestellingen meer bij Bamboo Basics; ik accepteer alleen nog PostNL.
Hi Jacques, we hebben je geprobeerd te bellen en te mailen, maar helaas geen gehoor. Zou je contact met ons op willen nemen? Dan kunnen we kijken voor een passend oplossing :) We zijn te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 20.00. Je mag of bellen +31(0)85 110 27 00 of mailen naar [email protected]. Alvast bedankt. Groetjes Marloes
Snelle levering, zitten heerlijk.
Hey Katherina, bedankt voor jouw review! Fijn dat de levering snel was! Groetjes, Max
Was erg benieuwd hoe het zou voelen en zitten, het voelt zacht en comfortabel. Erg blij mee
Hi Nancy, bedankt voor jouw review! Fijn dat je er erg blij mee bent! Groetjes, Max
Goede service.
Hey Agnés, bedankt voor jouw review! Fijn dat de service goed was! Groetjes, Max
Het ondergoed zit heerlijk.
Hey Dieuwke, bedankt voor jouw review! Tof dat het ondergoed heerlijk zit! Groetjes, Max
Bestelling is snel geleverd. Mijn T-shirts en Fietsbroek zitten prima. Ik was bang dat XXL mij te klein zou zijn, want draag "normaal" XXXL. De bestelde artikelen zitten, tegen de verwachting in, juist heel goed. Zal in de toekomst waarschijnlijk nog wel meer kopen.
Hi Lia, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je in de toekomst nog meer gaat kopen! Groetjes, Max
Fijne boxershorts, goede pasvorm en fijne kwaliteit stof.
Hi Willem, bedankt voor jouw review! Super dat je de boxershorts fijn vind! Groetjes, Max
Heerlijk te dragen shirts, wil nooit meer anders. Snelle levering!
Hi Hedwich, bedankt voor jouw review! Super! Groetjes, Max
Het is ontzettend fijn ondergoed, de 1e keer dat ik bij jullie dit besteld heb. Je voelt het niet zitten en de pasvorm is prima.
Hi Francien, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Voelt aangenaam aan om dragen
Goedemiddag Carine, bedankt voor jouw review! Super dat het aangenaam voelt om te dragen! Groetjes, Max
Draag de broekjes al jaren en ze blijven na al die tijd goed in model en dragen heel fijn.
Hey Rini, bedankt voor jouw review! Super fijn! Groetjes, Max
Ziet en zit comfortabel. Zou in meer kleuren en prints mogen.
Hi Mario, bedankt voor jouw review! Geweldig! Groetjes, Max
goed hoor
Goedemiddag Reinout, bedankt voor jouw review! Helemaal prima! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire