Comfortabel ondergoed, keuze uit diverse modellen. Zit heerlijk en blijft mooi
Hey Gerry, bedankt voor jouw review! Super fijn om te horen! Groetjes, Max
Fijne pasvorm. Voelt "lekker"
Goedemiddag Rene, bedankt voor jouw review! Fijn dat het lekker voelt! Groetjes, Max
Mijn zoon heeft eindelijk mooie en goed zittend ondergoed.
Hey Remco, bedankt voor jouw review! Fijn dat jij en je zoon tevreden zijn! Groetjes, Max
Ik had maat m besteld, heb convectie maat 40/42 maar helaas het flabberde alle kanten op en zat ontzettend los. Zodra ik mijn spijkerbroek aan deed krulde de pijpen mee omhoog.
Hey Ingrid, bedankt voor jouw review! Vervelend om te horen! We nemen contact met je op! Groetjes, Max
Fantastische aankoop. Zeer zacht , goed aansluitende degelijk , zonder naden. Werd me aangeraden door een arts omwille van zeer gevoelige huid. Ik ben wel voorzichtig met het wassen want ik wil deze kwaliteit zeker behouden. Overigens goeie snelle service.
Goedemiddag Bea, bedankt voor jouw review! Vervelend om te horen! We nemen contact met je op. Groetjes, Max
Recensione originale
Fantastische aankoop. Zeer zacht , goed aansluitende degelijk ondergoed. Alleen na het wassen (op 30 graden in een 1jaar oude -dure- wasmachine ) blijken mijn 2 onderbroeken gekrompen te zijn. Zo dat ze nu niet meer goed zitten. En na een tijdje aandoen rekken ze niet voldoende om dit gevoel weg te nemen. De rest van mijn bestelling was ik in het vervolg op 20 graden en apart.
Mijn pakketje van vorige week werd heel snel geleverd. Prima dus. Gisteren zou mijn 2e pakketje bezorgd zijn volgens DHL bij de buren. Niet dus. Een medewerker van Bamboo Basics zei dat ik moest wachten tot donderdag. Misschien dat het dan wel geleverd wordt. Ik wacht dus af. Maar het is vreemd dat een bezorgdienst beweert iets bezorgd te hebben wat niet zo is.
Hey Gerda, bedankt voor jouw review! Hopelijk komt het pakketje morgen binnen! Zo niet? Neem dan contact op met de klantenservice! Groetjes, Max
Spullen waren snel geleverd. Beetje veel verpakkingsmateriaal. Ten opzichte van de maatvoerings tabel op de website vallen de spullen wat kleiner.
Hey Mante, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Comfortabel, mooie kwaliteit en snel geleverd. Moet nog wel ervaren hoe het is na een aantal keren wassen
Hi Henk, bedankt voor jouw review! Fijn dat het comfortabel is! Groetjes, Max
Goede pasvorm Fijne stof Zeer goed vochtabsorberend Helaas wel flink slijtage gevoelig, zeker de sokken
Goedemiddag Roland, bedankt voor jouw review! Super tof! Groetjes, Max
Goede sterke kousen die een beetje helpen tegen zweten. Maar het is nu ook niet zo dat het wonderkousen zijn.
Hi Dylan, bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Geen schuurplekken na een dag wandelen. Hele fijne boxer.
Hey Robbert, bedankt voor jouw review! Super fijn om te horen! Groetjes, Max
Prima ondergoed, voelt prettig, aan te raden om een maat kleiner te nemen dan je gewend bent
Hi Caroline, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
De boxershort zit prima. Goed aansluitend, maar niet knellend.
Hi Ineke, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts. Ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Prima kwaliteit artikelen en snelle verzending. Keurig verpakt ook nog eens.
Goedemorgen Patricia, wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen, daar worden wij blij van. Groetjes Esmee
Ik ben al jaren fan van het merk Thought voor mannen onderbroeken, maar ik heb de indruk dat deze de markt van men's underwear meer en meer verlaten hebben. Daarna vond ik Bamboo Basics als vervanger. Ik had eerst een maat S besteld, maar deze bleek fout. Nog geen 2 dagen later had ik al de juiste maat M binnen. Dus voor mij gaat het niet enkel om de kwaliteit van het product maar vooral ook om de service. Hier is bewezen dat het nog steeds bestaat ! Dank, dank, dank ! Harry
Hi Harry, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij streven er altijd naar om te kijken en denken in oplossingen. =) Groetjes Esmee
Een beoordeling over het product kan ik niet geven. Want ik heb tot nu toe niks ontvangen. Een beoordeling over de communicatie via BambooBascis wel, deze is prima en zij doen er alles aan om uit te zoeken waar DHL mijn bestelling heeft gelaten.
Hi Marijke, bedankt voor jouw review. Wij zijn er druk mee bezig om te achterhalen waar jouw pakket is en komen vandaag nog met een oplossing! Groetjes Esmee
Hi Audrey, bedankt voor jouw review. Geniet van deze dag <3 Groetjes Esmee
snel geleverd. ondergoed zit fijn en is zacht
Goedemorgen Bertien, bedankt voor jouw top cijfer! Groetjes Esmee
Mooie kwaliteit, prima pasvorm. Snelle levering
Goedemorgen Cynthia, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw pakket zo snel hebt ontvangen! Groetjes Esmee
Product voldoet aan beschrijving en is snel geleverd. Goede pasvorm en voelt lekker aan.
Beste Marjolein, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
De shirts zijn heerlijk zacht en werden snel geleverd
Hi Johan, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen <3 Groetjes Esmee
Top pasvorm
Goedemorgen Henk, bedankt voor jouw bericht. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Fijn ondergoed, mooi materiaal. Fijne pasvorm.
Goedemorgen Marielle, bedankt voor jouw bericht! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de pasvorm. Groetjes Esmee
Slips zijn prima . Zit goed, maar eigenlijk heb ik slips nodig met een verdikt kruisje. Vanwege het dagelijks smeren met Simplex (vette zalf). Pavone slips ( bamboe met antilek-kruisje) hebben dat wel. Maar toch bedankt.
Hi Aukje, bedankt voor je feedback, ik zal dit doorgeven aan ons designteam en wie weet dat het er in de toekomst wel is =) Groetjes Marloes
Ben al jaren op zoek naar ondergoed wat goed zit en zweet makkelijk opvangt. Dit is echt het ultieme ondergoed daarvoor. Zowel voor mannen al voor vrouwen. Voelt letterlijk als een tweede huid.
Hoi Rianne, bedankt voor deze toffe review! Veel plezier ermee =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire