Na bestelling heel snel geleverd. En het product is fantastisch, heerlijk zachte stof. Zeer de moeite waard!
Hoera, weer een bamboo fan erbij! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Fijn ondergoed zit heel comfortabel
Bedankt Koos, voor deze toffe review ! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Het voelt of je niets aan hebt.
Wat een mooie beoordeling, Christien ! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Snel verstuurd en netjes verpakt
Bedankt voor deze toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Zachte rompers, goed aan te trekken en blijven mooi!
Mooie kleur, prima onder kleding.
Hoi Frouwke, bedankt voor je mooie beoordeling ! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Pakje was door foutje van DHL niet aangekomen, na telefonisch contact snel opgelost. vr, groet J.K.Binnendijk.
Hi J.K. Deventer, we hebben elkaar net telefonisch gesproken en zijn tot een oplossing gekomen! Heel veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Wij hebben de vorige mail wel beantwoord, was een heel lang verhaal geworden. Nu in het kort : wij hebben nog helemaal geen pakje ontvangen. Wel een mailtje van DHL dat het pakje door de brievenbus kon en dat het afgeleverd is op woensdag 3 april om 13.04 bij Plus supermarkt Vosselman , Zwaluwenburg 41.Zendingsnummer 3SMPK18795243. wij zijn 2 keer bij de Plus geweest , zij zijn geen DHL servicepunt en hebben niets ontvangen, hebben trouwens ook geen brievenbus. Wij willen graag ze snel mogelijk contact met jullie , hadden gedacht dat dat na onze vorige reactie al gebeurd was. Ons Email adres is bekend tel. nr is 06 26754430 of 0570 513108. Ordernr. was 303252. vr, groet J.K.Binnendijk.
T-shirts hebben een goede pasvorm en zijn van uitstekende kwaliteit!
Hoi Martina, bedankt voor je toffe review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Gewoon goed
Bedankt voor deze mooie beoordeling ! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
BB is het perfecte ondergoed voor elke daa aan dag. Heel fijn dat er niet snel geurtjes aan komen. Een t-shirt is goed meerdere dagen te dragen zonder te wassen. Dus ook goed voor het milieu.
Hi Claire, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze artikelen! Bedankt voor je toffe review. Groetjes Marloes
Zeer gebruiksvriendelijke site en zeer snelle levering. De hulp bij het kiezen van de maat werkt voortreffelijk. De gekozen maat zit als gegoten. Om de kwaliteit te beoordelen is het te vroeg. Ik wil eerst afwachten hoe ze eruit zien na enkele keren wassen.
Hi Pol, wat een geweldige review! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Zoals de omschrijving al zei, comfort boven support. Het zit heel lekker en de stof is heel zacht. Echter, met mijn E cup, is de support van de BH voor mij niet voldoende om deze op een normale dag te dragen.
Hoi Lieke, bedankt voor je mooie beoordeling! Het klopt inderdaad dat onze bh's soms niet voldoende steun geven bij grotere maten. Dit komt omdat er geen beugel in zit =) Groetjes Marloes
Zitten lekker en direct door de brievenbus.
Hi Paul, wat een mooie beoordeling ! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Snel en in prima staat geleverd. Ze zitten geweldig
Hoi Suze, weer een bamboo fan erbij! Wat leuk en veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Makkelijk bestellen, bezorging gewoon door de brievenbus, en ze zitten super lekker!!! En gaan ook lang mee.
Wat een toffe review ! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Bh besteld om 3 weken na borstoperatie aan te doen . Zit goed, luchtig klemt nergens en ook behaaglijk in de nacht. Blijf daarna ook deze bh gebruiken!
Lange tijd op zoek naar perfect zittend ondergoed wat zacht aanvoelt en prettig draagt zonder dat het zichtbaar is onder kleding. Dit gevonden in bamboo basics seamless ondergoed. TOP!
Hi Patricia, wat een geweldige review! Heel veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Hele comfortabele shorts, die een goede pasvorm en kleur behouden, ook na langer gebruik.
Hi Maarten, bedankt voor je toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Ik ben heel blij met Bamboo basics. De pasvorm is perfect en knelt nergens. Bamboo Basics maakt waar hetgeen ze beloven.
Hoi Joke, wat een geweldige beoordeling! Daar worden heel blij van en we waarderen het enorm =) Groetjes Marloes
Zitten prima. Vallen wel wat ruim dus de volgende keer een maatje kleiner.
Hallo Carola, bedankt voor je beoordeling en je feedback! We nemen dit zeker mee =) Groetjes Marloes
Lekker en comfortabel ondergoed en shirts. Vlotte levering
Hi Gerard, bedankt voor je mooie beoordeling ! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Zeker doen!
Hoi Reina, bedankt voor je review. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Groetjes Marloes
Recensione originale
De Bamboe lingerie die ik aangeschaft heb voelt fijn. Ik heb het aangeschaft voor een reis naar de tropen. Nu maar hopen dat mijn aanschaf koel genoeg is. Ik twijfel daaraan. Met vriendelijke groet Mevr. R.J Wateler
mijn voeten hebben steun nodig, omdat ze me non-stop heen en weer dragen , zowel op het werk als thuis, en deze sokken zijn echt de juiste keuze. Bedankt.
Hallo Vera, wat een toffe review! Bedankt daarvoor en veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Vlotte levering en mooie oplossing voor mijn verzoek tot een maat kleiner, top !
Hoi Edith, bedankt dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
De dag na de bestelling zoals afgesproken geleverd in een brievenbuspakket. Ondergoed ziet er goed uit en zit fijn.
Hi Jasper, bedankt voor de geweldige review ! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire