Super snelle goede service

Na bestelling heel snel geleverd. En het product is fantastisch, heerlijk zachte stof. Zeer de moeite waard!

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed zit heel comfortabel

Ondergoed zit geweldig

Het voelt of je niets aan hebt.

Snel verstuurd en netjes verpakt

Snel verstuurd en netjes verpakt

Super rompers!

Zachte rompers, goed aan te trekken en blijven mooi!

Heerlijk koel.

Mooie kleur, prima onder kleding.

Na telefonisch contact prima opgelost.

Pakje was door foutje van DHL niet aangekomen, na telefonisch contact snel opgelost. vr, groet J.K.Binnendijk.

Ik ben erg tevreden mrt mijn aankoop

T-shirts hebben een goede pasvorm en zijn van uitstekende kwaliteit!

Prima ondergoed

Gewoon goed

Lekker zacht en slijtvast.

BB is het perfecte ondergoed voor elke daa aan dag. Heel fijn dat er niet snel geurtjes aan komen. Een t-shirt is goed meerdere dagen te dragen zonder te wassen. Dus ook goed voor het milieu.

Zeer gebruiksvriendelijke site en zeer snelle levering.

Zeer gebruiksvriendelijke site en zeer snelle levering. De hulp bij het kiezen van de maat werkt voortreffelijk. De gekozen maat zit als gegoten. Om de kwaliteit te beoordelen is het te vroeg. Ik wil eerst afwachten hoe ze eruit zien na enkele keren wassen.

Heel zachte stof, support iets minder

Zoals de omschrijving al zei, comfort boven support. Het zit heel lekker en de stof is heel zacht. Echter, met mijn E cup, is de support van de BH voor mij niet voldoende om deze op een normale dag te dragen.

Helemaal prima

Zitten lekker en direct door de brievenbus.

Snel

Snel en in prima staat geleverd. Ze zitten geweldig

Makkelijk bestellen, bezorging gewoon door de brievenbus, en ze zitten super lekker!!! En gaan ook lang mee.

Zacht, luchtig, comfortabel

Bh besteld om 3 weken na borstoperatie aan te doen . Zit goed, luchtig klemt nergens en ook behaaglijk in de nacht. Blijf daarna ook deze bh gebruiken!

Perfect ondergoed!

Lange tijd op zoek naar perfect zittend ondergoed wat zacht aanvoelt en prettig draagt zonder dat het zichtbaar is onder kleding. Dit gevonden in bamboo basics seamless ondergoed. TOP!

Comfortabel, mooi en duurzaam

Hele comfortabele shorts, die een goede pasvorm en kleur behouden, ook na langer gebruik.

Zeer comfortabele onderkleding

Ik ben heel blij met Bamboo basics. De pasvorm is perfect en knelt nergens. Bamboo Basics maakt waar hetgeen ze beloven.

Zitten prima. Vallen wel wat ruim dus de volgende keer een maatje kleiner.

Lekker en comfortabel ondergoed en shirts.

Lekker en comfortabel ondergoed en shirts. Vlotte levering

Fijn materiaal

Zeker doen!

super

mijn voeten hebben steun nodig, omdat ze me non-stop heen en weer dragen , zowel op het werk als thuis, en deze sokken zijn echt de juiste keuze. Bedankt.

Prima bedrijf

Vlotte levering en mooie oplossing voor mijn verzoek tot een maat kleiner, top !

De dag na de bestelling zoals afgesproken geleverd in een brievenbuspakket. Ondergoed ziet er goed uit en zit fijn.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire