Love it!

Ik heb altijd moeite met het vinden van fijn zittende en zachte basics en eindelijk gevonden. Oprecht groot fan!

Snelle bezorging fijne producten

Snelle goede bezorging en fijne producten

Een persoonlijke, helpende Chat

mijn bestelling was niet helemaal goed gegaan. daarom via de chat contact opgenomen. Had een niet helpende computerchat verwacht maar dit was een persoonlijke helpende chat. Een meedenkende medewerker (Esmee) heeft mij uitstekend geholpen!

Bamboo Basics doet zijn naam eer aan.

Het is eigenlijk simpel. Bamboo Basics past goed, zit lekker en is comfortabel zacht. Wat wil je nog meer. O ja, levering is snel. En de prijs is ook oké.

Goede kwaliteit

Topper Onderbroek goede kwaliteit

Fijne beleving

Fijne producten, snelle levering en het zit heerlijk.

nog nooit zulke mooie en passende sokken (maat 47) gehad

prima kwaliteit

snelle levering vallen alleen heel groot uit

Voor de 2 de keer, perfect.

Na de Eerste keer niet anders verwacht.Ga zo door.

Prettige stof

Ik vind het ondergoed erg prettig zitten en voelen. Ook snelle levering!

Perfecte pasvorm

Heel goed en alles.past

Leuke kleding voor hethaling vatbaar

De onderbroeken zijn heerlijk zacht en comfortabel de bestelling is ook snel geleverd en werd steeds op de hoogte gehouden van mijn pakketje ga zeker meer bestellen

Supersnelle levering, maar product lijkt niet geheel op afbeelding

ik ben heel tevreden over het bestellen bij Bamboo Basics. 's Avonds rond 9 uur besteld, volgende dag al in huis. Top! Echter kwam een van de producten die ik besteld had, totaal niet overeen met het plaatje op de website. Het t-shirt schijnt erg door (niet te zien bij het model die het aan had) en de hals is veel lager dan het afgebeelde model. Dit vind ik jammer. Ik behoud de t-shirts wel, omdat ze wel heel lekker zitten en prima ergens onder kunnen, maar dat was niet de bedoeling van mijn aankoop.

Zit lekker en geen geurtjes zoals bij katoen

Het is niet zo fijn als merino wol, dat is nog warmer en geurlozer. Maar de stof is dan weer heel fijn en kriebelt niet. Je kunt het veel langer dragen dan ander materiaal voordat het in de was moet

Eindelijk footies die blijven zitten

Eindelijk onzichtbare sokken die op hun plek blijven. Top product die Mika sokken.

Zit super

De bamboe onderbroek zit geweldig en het belangrijkste is dat ik een droge broek heb geen zweet . Super

Hele goede producten

Levering: snel en conform melding op de website. Kwaliteit: hele goede kwaliteit. De foto's van de producten geven een goede weergave. De stof voelt heerlijk zacht en elastisch aan. Wasbaar op 40 graden. Om de stof mooi te houden, is het niet aan te raden de kleding in de droger te drogen. Thermo-functie: de stof houdt je inderdaad warm als het koud is, en koel als het warm is. Zweet wordt snel geabsorbeerd en afgevoerd. Het is aan te raden om meerdere laagjes aan te trekken als het heel koud is. Prijs: het is vrij prijzig. Je doet echter lang met de kleding. 4 sterren: hoewel ik de omschrijving bij de compressiekousen begrijp, heb ik mezelf wat verkeken op het gemak waarmee de kousen aan- en uitgetrokken kunnen worden. Dit gemak ontbreekt een beetje. Eenmaal aan zitten ze echter prima.

goede kwaliteit en voelt goed

Uitstekende kwaliteit, en keurig verzorgd.

Fijne stof, cup van topje valt ruim

Ik heb slips en topjes besteld van bamboo basics. De slips zitten heel comfortabel. Ik heb normaal M, maar heb op basis van andere reviews S besteld en deze zitten perfect. Ik heb normaal BH maat 70D of 75C. De omtrek onder de borst van de top in maat S is goed, maar de cup van de top valt erg ruim en geeft daardoor geen steun.

Prima site. Bestelling vlot geleverd

Heldere site. Soepel bestelling geplaatst. Uitstekende levering van goed product

Super kwaliteit

Ik ben er enorm blij mee. En ik ga zeker meer bestellen. Eindelijk goede pasvorm. De stof draagt prettig.

Goed aansluitende hemdjes, ook na het wassen . Blij met deze keuze. Dankjewel

Snelle levering en Ineke fijne producten

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire