Zoals altijd : fijne t-shirts.

Manlief wil geen andere !! Dat zegt genoeg.

Heerlijk product en snel in huis

Het ondergoed is lekker zacht en zit heerlijk.

Prima kwaliteit, snelle service.

Deze shirts vaker gekocht, blijven goed in shape en in mijn geval, mooi zwart. De shirts hebben een goede lengte, voelen erg zacht aan. Prima koop!

Top product voor een goede prijs en met goede service

Helaas was een van drie geleverde producten niet helemaal goed maar ik kreeg per direct een nieuwe bestelling toegestuurd en binnen een dag geleverd! Pasvorm en draagcomfort zijn top.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik heb de Kate t-shirts besteld en ze zijn echt mooi. Lekkere stof en echt goede pasvorm en kwaliteit.

uitstekend

Van het bestellen tot de levering ging alles perfect. Ik vind de geleverde producten erg prettig om te dragen.

Fijne producten, snelle levering

Het ondergoed zit heerlijk ,blijft ook mooi. Ook de compressie sokken zijn goed,heb er veel plezier van tijdens het werk.

Foute maat opgestuurd en op zeer correcte wijze opgelost.

Goede en snelle service

Nadat ik een verkeerde maat had ontvangen, kreeg ik vrijwel direct een reactie op mijn mail en is de juiste maat alsnog dezelfde avond verstuurd.

ZIt lekker, ondersteund nauwelijks

De bh zit lekker, maar ondersteund niet echt. Ook zakken de bandjes naar beneden, maar dat kan komen omdat ik een kort persoon ben. Mijn (langere) vriendin heeft hier geen last van. Ik gebruik deze voor elke dag, als ik wat beter voor de dag wil komen pak ik toch een duurdere bh met ondersteuning.

Goed resultaat

Mijn zoon heeft verbetering in zijn werkschoenen, minder hete voeten en minder geur

mooi op tijd geleverd

kwaliteit goe zoals voorheen

Stof is heerlijk, pasvorm nog niet optimaal voor mij

De bamboe stof is heerlijkop mijn huid maar ik ben al een tijd aan het stoeien met een goede pasvorm

Heerlijke pasvorm

Zit geweldig, goede kwaliteit. sluit naadloos aan!

kwaliteitsproducten

betreft ondergoed en sokken voor dames en heren

Zeer snel geleverd! Fantastisch materiaal.

Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst. Dit werd erg snel geleverd. Het ondergoed voelt echt fantastisch zit als een tweede huid, zweet niet. Ik ben zeer tevreden over het materiaal , de pasvorm etcetera. Een dikke 10!!

Snelle levering en fijne producten!

Snelle levering en fijne producten!

Bamboo Basics: de ideale combinatie van hoge kwaliteit, goede prijsstelling en uitstekend service.

Uitstekende ervaringen, perfecte pasvorm, zit als gegoten, snelle levering, vandaag besteld morgen in huis!! Zo doorgaan!!

Snel en goed

Snelle verzending fijne spullen

Mijn ervaring met Bamboo Basics. Is altijd goed .dus ga zo door een prachtig bedrijf.

draagcomfort goed

bra knelt niet . slips wel eerst wassen , anders kun je geen tena vastplakken aan de stof.

Een product dat aan de verwachting voldoet!

Bij het aantrekken en de blik daarna in de spiegel was zo van.. eindelijk een lekker zittend t-shirt en blij dat ik er gelijk 2 van had. Er zijn ook zwarte en die ga ik na het afdragen van de oude ook aanschaffen. Hoop dat er meerdere kleuren aangeboden gaan worden want dit is een blijvertje.

Prima levering in brievenbuspakketje

Na de bestelling ontving ik in korte tijd de bestelde shirts. Mooie kleur (navy blue) en ze zitten prima (zoals alle items van Bamboo Basics).

Fijne stof

Jammer dat er geen grotere maat is. Hopelijk komt dat nog eens.

Vlotte verzending, en super t shirts! Zacht voor de huid , licht maar toch warm om als 1e laag te dragen. Benieuwd hoe het aanvoelt bij warmere temperaturen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire