Fijne stof

Jammer dat er geen grotere maat is. Hopelijk komt dat nog eens.

Vlotte verzending, en super t shirts! Zacht voor de huid , licht maar toch warm om als 1e laag te dragen. Benieuwd hoe het aanvoelt bij warmere temperaturen.

Ziet er netjes uit echter blijven de inlegkruisjes niet plakken

Wat een fijn ondergoed!

Een nieuwe ervaring met bamboe materiaal. Heerlijk zacht, fijne stretch, uitstekende pasvorm.

Snel besteld, snel bezorgd en tevreden

Handig en transparant bestelsysteem. Snelle afwikkeling. Bezorging was volgens afspraak in milieuvriendelijke verpakking. Kwaliteit van de bestelling is prima.

Fantastic

Great products

Voldoet aan verwachting

Prima fijn dragende kwaliteit. Goede service/communicatie

Snelle levering, mooie producten.

Je krijgt wat je verwacht

Goede levering Duurzaam product

Goede keus

Geen spijt gehad om eens af te stappen van normale favoriete merk. Ben zeer verrast over dit produkt!

Fijne producten en top klantenservice

Producten zijn fijn en kwalitatief heel goed, zitten lekker en gaan lang mee. Helaas bleek na aflevering 1 item beschadigd te zijn, maar echt top opgelost door de klantenservice!

Prima service bij Bamboo basics

Zeer klantvriendelijk en een mooi product.

Prima gegaan

Snel geleverd goed verpakt

Het zit comfortabel.

Het zit comfortabel mooie kleur.

vriendelijk en vlot

Snelle reactie op de chatfunctie en vriendelijk ook. Als het goed is wordt het probleem opgelost en dat is heel prettig. Nog even afwachten hoe de afwikkeling gaat, maar ik heb er alle vertrouwen in. Tot nu toe sowieso in de meeste gevallen heel blij geweest met de producten van Bamboo Basics.

Valt tegen

Valt erg ruim, waarschijnlijk omdat het zo rekbaar is. BH zakken steeds de bandjes vanaf en rolt aan de onderkant om. Weet nog niet of het na wassen beter zit.

Zit fijn om je lijf

Fijn ondergoed! Alleen de naden laten van meerdere onderbroeken laten best snel los. Maar zit verder lekker en verzending gaat ook heel netjes.

Heerlijk ondergoed

De producten van Bamboo Basics zijn heerlijk alleen de belofte voor snelle verzending is dit keer niet nagekomen. Het duurde enkele dagen voordat het pakket verzonden werd.

Snelle levering, goed product

Snelle levering van de compressie sokken, ondergoed en bh. Prachtig materiaal en precies zoals omschreven. Perfect voor lange wandelingen.

Voor mij bestaan er geen betere shirts!

De pasvorm van de shirts zitten perfect, er is niet 1 verbeterpunt wat ik kan bedenken. De shirts wijden niet uit na het dragen, en verliezen ook de vorm niet na het wassen. Toen ik de shirts uitpakte voelde ik het direct, de kwaliteit van de stof. Het voelt heerlijk aan en zo zit het ook, zacht en luchtig.

Fijne zachte stof en goede pasvorm

Fijne zachte stof en goede pasvorm.

Super goed contact en snelle service

2 verschillende setjes onderbroeken besteld, waarvan 1 setje te klein. Ik mailde en kreeg snel reactie. Ik mocht het te kleine setje houden. Nog dezelfde dag is een maatje groter opgestuurd zonder extra kosten voor mij. Zeer content mee. Goed product. Top service. Uiterst vriendelijk.

Ik heb ondergoed gekocht.

prima kwaliteit, makkelijke betaling, snelle levering. Alles geweldig. Was al mijn tweede aankoop. Graag weer.

Prima en comfortabel

Model Belle Bevalt prima, fijn model! Valt groot omdat de soepele stof erg meerekt. Dus bestel geen grotere maat dan je hebt, want dan zijn ze echt te groot. Maat XL past prima bij maat 48. Ook na wassen en drogen in de droger zijn ze mooi gebleven. De service (toen ik een kleinere maat wilde) was super!!

Het zit erg comfortabel maar het kruisje is wat smal.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire