De witte sokken zijn ideaal voor in sneakers en voelen heel aangenaam aan.
Hi Pascale, bedankt voor jouw review! Super! Groetjes, Max
Snelle levering en de shirts zitten als gegoten.
Hi Stephan, bedankt voor jouw review! Heel erg fijn! Groetjes, Max
Prima producten. Ook na vele keren wassen blijft het mooi
Hey Els, bedankt voor jouw review! Fijn dat je de producten prima vind! Groetjes, Max
Goede en snelle levering. De sokken zijn heel erg fijn!!
Hi Tessa, bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Snelle service van een goed product
Hey Nick, bedankt voor jouw review! Fijn dat de service snel was! Groetjes, Max
Er zou een betere verpakking om de bestelling mogen zitten. Hij kwam beschadigd aan. Maar de inhoud was gewoon goed
Bamboo biedt uitstekende dienstverlening met een groen tintje. Ze werken snel en efficiënt, met een toewijding aan duurzaamheid die indrukwekkend is. Ik kan Bamboo ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige dienstverlening met een milieubewuste benadering.
Goedemorgen Rik, bedankt voor jouw review! Bedankt voor de lovende woorden! Groetjes, Max
Alle producten (ondergoed, tshirts, sokken) zijn geweldig in het dragen
Bedankt voor jouw review! Super fijn! Groetjes, Max
Makkelijk m n bestelling kunnen plaatsen, snelle levering en product kwaliteit en pasvorm voldoet aan beloftes en verwachtingen
Hi Monique, bedankt voor jouw review! Tof dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Ik heb al een paar keer besteld en heb nooit spijt gekregen. Ik ben erg blij met de kwalitatieve producten en zij zitten comfortabel ook !
Hi Melissa, bedankt voor jouw review! Geweldig zeg! Groetjes, Max
Bezorging slecht met DHL, verder goed
Bedankt voor jouw review! Goed om te horen! Groetjes, Max
Vlotte levering en een heerlijk zacht product
Goedemorgen Mea, bedankt voor jouw review! Heel fijn! Groetjes, Max
De eerste keer had ik maat L die waren veel te groot nu M besteld die zitten perfect
Hey Marga, bedankt voor jouw review! Tof dat het perfect zit! Groetjes, Max
want dit was mijn commentaar op mijn eerste bestelling: de slip vind ik minder comfortabel, omdat die aan de onderkant rond de benen niet aansluit daar zit ruimte in...dat vind ik niet prettig Hierna werd ik na een paar dagen opgebeld door iemand van Bamboo: ze boden me een ander model slip aan die wel goed zou aansluiten om de bovenbenen. Nou doe maar niet zei ik: want dat gaat me weer meer geld kosten. Maar nee die slips kreeg ik gratis toegestuurd!! Wat een service. Ze kwamen al gauw en dit model was beter voor mij. Perfecte slips. Buitengewone service....dat maak je niet veel mee tegenwoordig....
Hi Nina, Inmiddels zijn wij tot een oplossing gekomen en hebben we jou voorzien van een andere maat. Veel plezier ervan! Groetjes, Tessa
Recensione originale
de slip vind ik minder comfortabel, omdat die aan de onderkant rond de benen niet aansluit maar daar zit ruimte in...dat vind ik niet prettig
Bestelling verliep gemakkelijk en de volgende dag mijn Bamboo basics in huis: geweldig
Hi Jos, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Levering de volgende dag . Met de voor mij bekende goede producten.
Goedemorgen Maurice, bedankt voor jouw review! Heel erg tof! Groetjes, Max
Goedemorgen Rob! Bedankt voor jouw review! Fijn dat de levering snel is! Groetjes, Max
Met veel plezier draag ik al jaren t-shirts en hemdjes van bamboo basic. Heerlijk materiaal en het blijft goed, ook na veel wassen. Toch maar weer eens een aantal nieuwe t-shirts besteld in dezelfde maat, maar helaas zijn deze 3 cm korter. (bij bukken sneller een blote rug)
Bedankt voor jouw review! Hopelijk ben je alsnog tevreden! Groetjes, Max
ondergoed is van een goede kwaliteit, blijft aansluitend, gaat niet lubberen.
Hi Evelyn, bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
T-shirts zijn van zeer goede kwaliteit.
Goedemorgen Pieter, bedankt voor jouw review! Tof dat je de T-shirts fijn vind! Groetjes, Max
Meer is er niet te zeggen
Bedankt voor jouw review Erik! Heel erg fijn! Groetjes, Max
Ik was blij verrast dat de kwaliteit van mijn Bamboo ondergoed zo hoog is. Dat is bij andere bamboe kleding niet altijd het geval heb ik gemerkt. Het draagcomfort van mijn boxershorts is hoog. Prima aanschaf geweest.
Goedemorgen Arnold, bedankt voor jouw review! Geweldig! Groetjes, Max
Super fijn en zacht ondergoed. Snelle bezorging en goede service.
Hey Kevin, bedankt voor jouw review! Fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Gemakkelijk bestellen, op tijd bezogd.
Hey Simone, bedankt voor jouw review! Super! Groetjes, Max
Mijn zending kwam in een brievenbuspakketje. Maar om dit pakketje retour te kunnen sturen moest ik toch € 5,25 betalen. Een heel leuk verdienmodel! Ik bestel hier nooit meer.
Goedenavond, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Inmiddels hebben we contact gehad en hebben we de retourkosten aan je terugbetaald. Ik wil je voor nu nog een fijne avond wensen! Groetjes, Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire