Goed, volgende dag geleverd

Fijne onderbroeken, goede pas maat. Volgende dag in de brievenbus

Fijn materiaal

Snelle service Goed materiaal

de kwaliteit is echt geweldig. zo ook de bezorging is perfect in 1 woord FANTASTISCH

Precies wat er van verwacht had.

Zit prima mooie pasvorm.

Fantastische zachte Tshirts

Mooi model, heelijk zacht. Goede pasvorm en heel bijzonder. De volgende dag al in ons bezit.

Snel gelevered goede kwaliteit

Meerdere goede ervaringen zowel met bestelle en leveren als de kwaliteit van het ondergoed. Zowel heren boxers als trunks en ddames slips.

Snelle en uitstekende levering

Fijne producten en snelle levering

Blijven zacht!

Deze boxers blijven gewoon zacht. Het zit heerlijk, wel opletten dat je ze niet te heet wast of in de droger doet want dat vinden ze niet leuk.

Onderbroek zit heerlijk strak, fijn mee gewandeld.

Ik gebruik de onderbroeken voorlopig alleen tijdens mijn lange afstandswandelingen, waar ik zo weinig mogelijk bagage meeneem. Heerlijk warm, maar ook luchtig. Snel droog na een wasje.

Goede service.

De onderbroeken passen goed en dragen fijn.

Bestellen en leveren: top. Product: redelijk

De site is prima en bestellen is makkelijk. De levering was snel. Helaas heb ik de 9 slips die ik heb besteld, inmiddels 2 waarvan de zijnaad niet goed gestikt is, waardoor er een gaatje zit. Als dit verder gaat, heb ik straks een schaamlap. De afwerking kan wat mij betreft wel wat beter.

Zitten perfect

Goede snelle service

Heel tevreden.

De broekjes zijn heel fijn, de hemden vond ik wat dun

Service top

Nadat ik aangegeven had dat ik de Stella niet lekker vond zitten heeft Bamboo basics contact opgenomen en gevraagd of ik een ander model wilde proberen. Helaas ook dit model zit mij niet comfortabel. Stof is wel heel zacht. De service is heel goed, daarom geef ik een voldoende maar helaas is dit ondergoed niet voor mij, maar wellicht voor een ander.

Snelle levering, goed verpakt, blij met de bamboo kleding

Mijn bestelling is snel geleverd. De spullen zijn goed verpakt. De kleding, bamboe hempjes, zitten heerlijk.

Goede informatie

Wat een fijne BH! Zit als een tweede huid op mijn lichaam. Geen geïrriteer meer. Bamboemateriaal houdt mijn huid koel.

Mooi ondergoed

Mooie slip zit erg lekker. Maat klopt precies. Snelle levering.

fijn materiaal en snel geleverd

fijne bamboo topjes besteld, zitten lekker en waren de dag na bestelling al in huis

Comfort first

It’s a great product. So happy to discover comfortable underwear in Holland.

heel tevreden

alles snel en netjes geleverd.. fijn ondergoed en sokken

Kan niet beter

Bestelling vlug bezorgd en goed verpakt. En fantastisch materiaal, zit perfect, blijft mooi,wil niet anders meer

Duidelijke site en fijne shirts

comfortabel ondergeod

Fijn zacht ondergoed zonder naden. Band is mooi breed en draagt daardoor fijn.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire