Prima,geweldig matriaal

Heerlijke spullen en het zit geweldig.Lekker zacht en comfortabel.Ondergoed en sokken een aanrader.

Tevreden

Tevreden met de shirts en de bezorging

Mooi verpakt.

Mooi verpakt. Alles karton ipv plastic. Mooi klein doosje. Heb maat L gekocht. Denk achteraf dat ik beter M had kunnen kopen.

Super fijne kwaliteit

Zit als gegoten

Prima materiaal en ruim genoeg voor mijn grote maat voet

Fijne sokken om te dragen onder mijn sneakers. Voelt comfortabel aan.

blij mee

bestelt 3 onderbroeken rood en twee grijze shirts met lange mouwen. deze t shirts had ik al in blauw en bevielen me goed. Hetzelfde geldt voor deze grijze, lekker zacht en wassen goed. Snelle levering en goed verpakt, ben er erg blij mee. Artikelen zijn goed op maat en krimpen niet in de was, wat kan een mens nog meer wensen.

Afgesproken tijdstip van levering in overeenstemming met werkelijkheid. Geleverde spullen bevallen goed

Super fijn ondergoed. Je voelt het niet als je het aan hebt.

Zit heerlijk. Een goede pasvorm.

Te groot

Jullie maten zijn veel te groot

Goede service. Tijdig levering van bestelling.

Fijn ondergoed

Comfortabel en prettig ondergoed. Snel geleverd.

Snelle levering mooie pasvorm, kwaliteit

Gebruik al jaren naar tevredenheid bamboo basics

Fijne service

Fijne snelle service en ik had nog een vraag en door klantenservice top geholpen

Mooie hoge slips; onzichtbaar onder een broek!

Heerlijke, zachte kwaliteit!

Snelle levering, prima product

Slips zitten heerlijk, blijven goed in de was.

Handig brievenbuspakje

De producten heb ik eerder besteld, maar deze keer kwamen ze in een handig brievenbuspakje.

Na veel gesteggel is het probleem opgelost

Het kostte veel moeite om een product van slechte productie fout vergoed te krijgen.

Eindelijk iets soepel ,niet knellend, niet “zwetend”

Voel meteen heel fijn , de hele dag , hoop dat zo blijft na het wassen!

Keurig verpakt

Goede kwaliteit

Kwalitatief goede producten en snelle bezorging!

De extra lange t-shirts zijn perfect voor een lang persoon als ik. Toevalligerwijze besteld tijdens een “stapelkortingsactie”, dus meteen maar een aantal extra besteld. De pasvorm blijft goed, ook na een aantal keren wassen. Prima product.

Pakje was zoek , keurig opgelost!! En dat terwijl DHL de schuldige was. Slechte vervoerder kost jullie maat ook klanten veel tijd

Me eerste besteling

Mooie zachte onderkleding de BH hemdjes voelen lekker op het lichaam

Comfortabel

Fijn materiaal, zit goed

Top spul!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Fijne hipsters

Fijne zachte hipsters, ideaal voor tijdens het sporten, zoals wandelen of voor onder yogalegging. Blijven goed zitten.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire