Snelle levering in een prachtig vormgegeven doos. Mooi verpakt. Fijne producten, goede kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan.
Hi Marlene! Wat een super leuke review. Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten :) Groetjes Romy
Ze voldeden aan mijn verwachting. De iets langere lengte bevalt me goed.
Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te horen dat de lengte je goed bevalt :) Groetjes Romy
Mijn man is er heel blij mee en ik ga binnenkort weer meer bestellen.
Hi Ineke, bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je man er zo blij mee is! Ik kijk uit naar je volgende bestelling :) Groetjes Romy
Fijn dat de producten altijd mooi en zorgvuldig verpakt zijn. En wederom snel geleverd.
Goedemorgen Carina, bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze producten :) Groetjes Romy
Heb nog geen idee hoe de broekjes zich houden. Wel steeds de pijpjes goed doen. Heb nog mijn bedenkingen.
Goede service en materiaal voelt prettig aan om te dragen.
Hi Marc, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over het materiaal en de service! Groetjes Romy :)
Snelle service Heerlijk draagcomfort Niet meer transpireren
Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze producten en service! Bedankt voor je review :) Groetjes Romy
Zéér tevreden
Hi! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent :) Bedankt voor je review! Groetjes Romy
Fijne shirts
Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze shirts :) Groetjes Romy
Zit goed
Bedankt voor je toffe review! Groetjes Romy
Zitten heerlijk, lekker zacht, zeer goed ademend en sluiten goed aan
Bedankt voor je toffe review! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze producten. Groetjes Romy :)
Zowel de t shirts als de onderbroeken voelen zacht en comfortabel aan. Ze houden je ook warm en droog... als je erin z,eet dan zal je dat zelf niet ruiken.
Hi! Wat leuk om te horen dat onze producten je aanspreken. Bedankt voor je review! Groetjes Romy:)
Enkele vragen en belofte. Alles keurig en snel afgehandeld. Besteld en een dag later bezorgd.
Super bedankt voor je review. Ik ben blij dat het goed bevalt :) Groetjes Romy
Zie boven
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, fijn dat je dit wil delen met anderen! =) Groetjes, Tessa
Sokken en ondergoed besteld, alles snel geleverd. Ondergoed heerlijk zacht en zit als gegoten. De sokken zitten prima!! kortom een aanrader!!
Wauw, wat een mooie complimenten Sien! Ik wil je bedanken hiervoor en wens je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Tessa
Sinds een paar jaar koop ik alleen nog bamboo sokken en ondergoed voor mijn man . Heel goed spul
Hi Leni, Wat leuk dat je man zo fan is geworden van ons ondergoed =) Bedankt dat je jullie ervaring wil delen! Groetjes, Tessa
Aangename ervaring om het te dragen.
Hi Jan, Wat fijn dat je tevreden bent! Ik wens je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Tessa
Hi Marleen, Bedankt voor jouw mooie review. Hier worden wij blij van =) Veel draagplezier! Groetjes, Tessa
Prima shirtjes . Lange versie valt ‘ normaal’ , niet echt zo heel lang
Hi Carla, Bedankt voor jouw eerlijke review! De long fit modellen zijn wel wat langer dan de normale modellen. Hopelijk zijn ze lang genoeg =) Groetjes, Tessa
Super fijne slips, na het wassen ook nog mooi.
Hi Henny, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw ondergoed. Dat is natuurlijk ook zeker de bedoeling. Veel draagplezier =) Groetjes, Tessa
Goede producten
Wauw wat een mooie review, Yvonne! Bedankt dat je jouw ervaring wil delen met anderen. =) Groetjes, Tessa
prima, de volgende dag geleverd, en ze passen prima, en heb minder jeuk
Hi Corrie, Wat fijn dat je minder jeuk hebt, ik hoop van harte dat het uiteindelijk helemaal weggaat! Ik wens je veel draagplezier. Groetjes, Tessa
Hi Sander, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. =) Wij zijn ook blij met jou als klant! Groetjes Esmee
Heerlijke stof , fijne pasvorm
Bedankt Albert, geniet van deze mooie dag! <3 Groetjes Esmee
Heerlijk zachte stof en goede pasvorm.
Bedankt voor jouw review, wat een top cijfer. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire