Fijne zachte hipsters, ideaal voor tijdens het sporten, zoals wandelen of voor onder yogalegging. Blijven goed zitten.
Hey Iris, bedankt voor jouw review! Fijn dat de hipsters fijn zitten! Groetjes, Max
Snelle levering goede kwaliteit.
Bedankt voor jouw review! Tof dat je zeer tevreden bent! Groetjes, Max
Goedemiddag Daan, bedankt voor jouw review! Heel fijn! Groetjes, Max
Ik gebruik altijd medium onderbroekem Dat had ik de 1ste keer ook gedaan, maar de broeken waren te klein De 2de keer large besteld en die zitten prima.
Hey Jan, bedankt voor jouw review! Hopelijk ben je nu wel tevreden! Groetjes, Max
Heel fijn, zacht en comfortabel. Goed meten: koop ze niet te strak!
Hi Ineke, bedankt voor jouw review! Fijn dat je andere voorziet van je feedback! Groetjes, Max
Mooie artikelen, en een snelle correcte levering
Goedemiddag Ellis, bedankt voor jouw review! Super tof! Groetjes, Max
Bamboo levert mooi op tijd de spullen en ik maak al de nodige jaren gebruik van hun artikelen. Het is fijn materiaal en heerlijk om te dragen
Hey Nicole, bedankt voor jouw review! Heel fijn om te horen! Groetjes, Max
Snelle levering, ik had een maat te groot besteld en had de goede maat al binnen voordat ik de verkeerde maat teruggestuurd had. Dus enorm snelle webshop. Mooi product met mooie prijzen
Hey Simone, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je het ontzettend goed vind! Groetjes, Max
Fijne zachte stof. Draagt heerlijk, ik heb de seamless en nergens strepen of drukplekjes. Ook erg mooi zwart, niet dat verwassen katoenzwart.
Hi Astrid, Bedankt voor jouw review. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een oplossing gekomen. Ik heb je voorzien van een nieuw setje in een maat kleiner. Ik wens je een fijne dag! Groetjes, Tessa
Recensione originale
Fijne zachte stof. Draagt heerlijk. Ik vind de pasvorm niet helemaal fijn. Misschien heb ik niet de juiste maat gekocht maar na 1x wassen lijkt mijn hipster wat wijder te zijn. Het kruisje vind ik weer wat smal. Misschien bestel ik de volgende keer een kleinere maat. Ik had nu de L die obv de maattabel zou moeten passen.
Heerlijk om te dragen! Past mooi aan en voelt zeer zacht aan! Ik had er ook besteld voor mijn zus en die is ook top tevreden!
Hey Leen, bedankt voor jouw review! Geweldig! Groetjes, Max
Ondergoed is van goede kwaliteit en zit als gegoten
Hi Ben, bedankt voor jouw review! Geweldig dat het als gegoten zit! Groetjes, Max
Uitstekend.
Hey Theo, bedankt voor jouw review! Super dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
*****
Bedankt voor jouw review en het achterlaten van de vijf sterren! Groetjes, Max
Hele fijne onderbroeken
Bedankt voor jouw toffe review! Heel fijn om te horen! Groetjes, Max
Materiaal blijft en kleur blijven goed in de was. Pasvorm is top.
Hey Jolanda, bedankt voor jouw review! Fijn dat de pasvorm top is! Groetjes, Max
De trunks zitten echt super en passen perfect en dragen heerlijk Ondanks het vele dragen treed er bijna geen slijtage op. Bamboo Basics is echt een aanrader. Ik geef een bijna perfecte score omdat er altijd wel iets te verbeteren valt, en met een perfecte score kan je alleen maar terugvallen.
Goedemiddag Leo, bedankt voor jouw review! Heel erg fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Dat het heerlijk aanvoelt en lekker zit!
Hi Monica, bedankt voor jouw review! Wat super fijn! Groetjes, Max
De t shirts zitten lekker en vallen mooi. Fijne service
Hey Karnik, bedankt voor jouw review! Tof dat de service fijn was! Groetjes, Max
Zalig om te dragen
Hey Vera, bedankt voor jouw review! Heel tof! Groetjes, Max
Precies wat er geadverteerd wordt, maar dan beter!!!
Goedemiddag Erwin, bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te lezen! Groetjes, Max
Snelle correcte levering
Heel erg bedankt voor jouw review! Tof dat de levering snel en correct was! Groetjes, Max
Makkelijk bestellen, adequate levering. Geen klacht dus. Dikke prima!
Bedankt voor het delen van jouw review! Fijn dat het prima was! Groetjes, Max
Fijn!
Goedemiddag Emma, bedankt voor jouw review en het achterlaten van de vijf sterren! Groetjes, Max
De extra lange shirts dragen heerlijk. Ze zijn warm en koel tegelijkertijd. Mooi soepel en ze kruipen niet op.
Bedankt voor jouw review! Erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Een onderhemdje dat leuk te dragen is
Goedemiddag Michael, bedankt voor jouw review! Wat fijn! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire