sinds ik de onderkleding van Bamboo Basics heb ervaren draag ik niets anders meer.
Goedemiddag Polly, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je niets anders meer draagt! Groetjes, Max
Had het heel snel, en de sokjes zijn prachtige kwaliteit
Bedankt voor het delen van jouw review! Geweldig om te lezen! Groetjes, Max
Prima, goede service . Pas wel op met de maten ze vallen erg ruim uit.
Goedemiddag Annelies, bedankt voor jouw review! Fijn dat je onze service goed vind! Groetjes, Max
Na open pakketje bleek 1 item een klein min puntje te hebben. Dat gemeld en de volgende dag had ik al een nieuwe. Dat noem ik nog eens service. De hempjes, smalle bandjes, brede bandjes, zwart, wit ik heb het gelijk . Ik hoop dat er nog ooit donder blauw komt. Wat een fijn product en altijd snel verzonden
Hey Wendy, bedankt voor jouw review! Heel erg tof om te horen! Groetjes, Max
Je voelt het ondergoed niet zitten
Bedankt voor jouw review Christa! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Fijne stof en blijven mooi in de was
Hey Danielle, bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Kwaliteit is prima
Goedemiddag Nicole, bedankt voor jouw review! Fijn dat de kwaliteit prima is! Groetjes, Max
Zitten geweldig lekker, mooie pasvorm.
Hi Henk! Bedankt voor jouw review! Tof dat het geweldig lekker zit! Groetjes, Max
Alles verliep vlot, van bestelling tem levering!
Hi Kim, bedankt voor jouw review! Super dat alles vlot verliep! Groetjes, Max
L valt groot uit
Hi Ingrid, bedankt voor jouw review! Fijn dat je je feedback deelt met andere! Groetjes, Max
Ik heb sokken gekocht, een paar sportsokken en sokken voor dagelijks gebruik. De sportsokken vallen helemaal goed, de dagelijkse sokken vallen wat ruim. Verder is het super fijn materiaal waar de sokken van gemaakt zijn. Ze voelen heel degelijk en alsof ze lang mee kunnen gaan. De toekomst zal het leren.
Goedemiddag Eveline, bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Zie boven.
Bedankt voor jouw review! Fijn dat het goed aanvoelt! Groetjes, Max
Met mijn spierprobleem kan ik geen druk of strakheid verdragen vooral in de bh-streek. Jullie topjes verdaag ik wel. Slips vallen wat groot uit, maar M is voor mij perfect. Het enige nadeel is dat mijn inlegkruisje slecht plakt. En voor mij mogen er best wat meer kleurensetjes komen, vb hemelsblauw of mintgroen , dank je wel
Hey Mieke, bedankt voor jouw review! Fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Max
N.V.T.
Hi Wil! Bedankt voor jouw review en het cijfer dat je ons geeft! Groetjes, Max
Snelle levering en goed product lekker zacht en soepel
Goedemiddag Gert, bedankt voor jouw review! Fijn dat het lekker zacht en soepel is! Groetjes, Max
Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Levering perfect, volgende dag in huis. Ik wil niets anders meer.
Bedankt voor jouw toffe review! Geweldig dat je niets anders meer wilt! Groetjes, Max
De spaghettieshirtjes zitten mega comfortabel. Ze zijn alleen niet heel lang, ook niet na verstellen. Desalniettemin super blij mee!
Hey Fleur, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je er blij mee bent! Groetjes, Max
Duidelijke website en snelle levering. Goede kwaliteit
Hey Jose, bedankt voor jouw review! Fijn dat alles duidelijk en correct was! Groetjes, Max
Is snel geleverd, in een keurig passend doosje door de brievenbus ontvangen . Lekker zacht en een goede pasvorm.
Goedemiddag Mie, bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Lekker zacht vooral op de plekken waar het kan irriteren. Maattabel gaf een andere maat aan dan ik besteld heb. ( maatje kleiner gedaan).
Goedemiddag Yvette, bedankt voor jouw review! Heel erg tof dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
pasvorm is goed en de stof voelt fijn aan
Hey Kitty, bedankt voor jouw review! Super fijn zeg! Groetjes, Max
Voelt goed aan
Goedemiddag Bram, bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn! Groetjes, Max
Het liefst vervang ik direct al mijn basic shirts en ondergoed met bamboo basic, zo fijn vind ik de stof. Het enige wat mij tegenhoudt is de prijs.
Hey Lotte, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Compressiekousen besteld waren helaas veel te strak. Na telefonisch overleg geretourneerd en keurig afgehandeld, geld retour ontvangen.
Goedemiddag, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Recensione originale
Compressiekousen besteld in juiste maat. Waren veel te strak. Kon ze niet aankrijgen. Direct geretourneerd. Nu week later nog geen reactie of geld retour...
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Erg vervelend om te horen, we nemen z.s.m. contact met je op om te zoeken naar een oplossing! Groetjes, Max
Snelle levering en zit heerlijk.
Hey Carla, bedankt voor jouw review! Geweldig zeg! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire