heerlijke onderkleding

sinds ik de onderkleding van Bamboo Basics heb ervaren draag ik niets anders meer.

Had het heel snel, en de sokjes zijn prachtige kwaliteit

Prima, goede service . Pas wel op met de maten ze vallen erg ruim uit.

Service met een hoofdletter

Na open pakketje bleek 1 item een klein min puntje te hebben. Dat gemeld en de volgende dag had ik al een nieuwe. Dat noem ik nog eens service. De hempjes, smalle bandjes, brede bandjes, zwart, wit ik heb het gelijk . Ik hoop dat er nog ooit donder blauw komt. Wat een fijn product en altijd snel verzonden

Heerlijk zacht materiaal

Je voelt het ondergoed niet zitten

Zit als gegoten

Fijne stof en blijven mooi in de was

Prima kwaliteit

Kwaliteit is prima

Onderbroeken shorts 3x

Zitten geweldig lekker, mooie pasvorm.

Goede ervaring.

Alles verliep vlot, van bestelling tem levering!

Mooi broekje

L valt groot uit

Super fijn materiaal

Ik heb sokken gekocht, een paar sportsokken en sokken voor dagelijks gebruik. De sportsokken vallen helemaal goed, de dagelijkse sokken vallen wat ruim. Verder is het super fijn materiaal waar de sokken van gemaakt zijn. Ze voelen heel degelijk en alsof ze lang mee kunnen gaan. De toekomst zal het leren.

Het voelt goed aan.

Zie boven.

Vooral zacht en prettig op mijn huid

Met mijn spierprobleem kan ik geen druk of strakheid verdragen vooral in de bh-streek. Jullie topjes verdaag ik wel. Slips vallen wat groot uit, maar M is voor mij perfect. Het enige nadeel is dat mijn inlegkruisje slecht plakt. En voor mij mogen er best wat meer kleurensetjes komen, vb hemelsblauw of mintgroen , dank je wel

prima kwaliteit, snelle levering

N.V.T.

Snelle levering en goed product lekker zacht en soepel

Kwaliteit en service geweldig

Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Levering perfect, volgende dag in huis. Ik wil niets anders meer.

Helemaal prima

De spaghettieshirtjes zitten mega comfortabel. Ze zijn alleen niet heel lang, ook niet na verstellen. Desalniettemin super blij mee!

Prima ervaring

Duidelijke website en snelle levering. Goede kwaliteit

Heerlijk zacht en goede pasvorm

Is snel geleverd, in een keurig passend doosje door de brievenbus ontvangen . Lekker zacht en een goede pasvorm.

Lekker zacht vooral op de plekken waar het kan irriteren. Maattabel gaf een andere maat aan dan ik besteld heb. ( maatje kleiner gedaan).

mooi produkt snelle levering

pasvorm is goed en de stof voelt fijn aan

Ziet er goed uit

Voelt goed aan

Super zachte stof en mooie pasvorm

Het liefst vervang ik direct al mijn basic shirts en ondergoed met bamboo basic, zo fijn vind ik de stof. Het enige wat mij tegenhoudt is de prijs.

compressiekousen/service

Compressiekousen besteld waren helaas veel te strak. Na telefonisch overleg geretourneerd en keurig afgehandeld, geld retour ontvangen.

Goed en snel en fijn ondergoed

Snelle levering en zit heerlijk.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire