De onderbroeken zitten heel lekker en zacht het is net alsof je ze niet aan hebt de levering was heel snel de volgende dag had ik hem al
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Teleurgesteld. Ik was dunnere gewend, en die bevielen beter, maar maat L, die ik nu draag, bevalen wel een beetje Positiever dan dit kan ik het niet maken.
Hi Sasja, Bedankt voor jouw review. Inmiddels hebben wij contact gehad en ben je erachter gekomen dat de hemden die je had van een ander merk waren en geef je aan dat deze van ons ook fijn zijn. Dat is fijn om te horen! =) Ik wens je veel plezier ervan. Groetjes, Tessa
Recensione originale
Teleurgesteld
Fijne ondergoed zitten lekker en blijven mooi als ze uit de was komen. Leuk dat er een kleurtje bij is gekomen, hoop dat er nog meer komen. De levering is ook snel en netjes verpakt.
Hi Bianca, bedankt voor jouw review! Geweldig dat alles zo goed was! Groetjes, Max
Zeer fijn ondergoed, draagt heel prettig. 1 minpuntje, je kan aan de buitenkant van het pakketje zien wat erin zit en welke maat.
Bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Rapide efficace et les vêtements sont très confortables et de très bonne qualité
Merci pour votre avis! Bon de l'entendre! Salutations, Max
Bevat me prima Ga binnenkort weer bestellen
Hey Rieleen! Bedankt voor jouw review! Tof dat het je prima bevalt! Groetjes, Max
Goede kwaliteit. Voldoet aan alle eisen!
Hey Yvonne! Bedankt voor jouw review! Geweldig dat het voldoet aan alle eisen! Groetjes, Max
Al een aantal slips eerder besteld en toch nog een aantal besteld. Zeer prettig te dragen
Hey Nanny, bedankt voor jouw review! Fijn dat het zeer prettig is om te dragen! Groetjes, Max
Draagt heerlijk, zit perfect
Hey Corrie! Bedankt voor jouw review! Geweldig dat het heerlijk draagt! Groetjes, Max
Shirts zitten heerlijk. Strakke pasvorm, soepel en zacht.
Hey Henk, bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Overzichtelijke website die het bestellen makkelijk maakt. Snelle afhandeling van bestelling.
Hi Katrien! Bedankt voor jouw review! Fijn dat alles duidelijk en helder was! Groetjes, Max
Kreeg alle medewerking met een bestelprobleempje..Fijn opgelost. Helemaal goed!
Bedankt voor jouw review Johanna! Geweldig dat het helemaal goed is! Groetjes, Max
Slipjes zitten goed . Had ze al eerder besteld, kende de kwaliteit al. Aangenaam om dragen.
Bedankt voor jouw review Liveta! Dat is er fijn! Groetjes, Max
Omdat ik super tevreden ben over BambooBasics, heb ik boxers besteld om mee te kunnen sporten. Bevalt mij erg goed!
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Fijn dat het je erg goed bevalt! Groetjes, Max
ideal draagcomfort
Hey Bart! Bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Fijne producten. Veel comfortabeler dan katoen oid.
Bedankt voor jouw review! Tof dat je onze producten fijn vind! Groetjes, Max
Fijn ondergoed. Bestelling was er ook binnen 1 dag
Hey Hans, bedankt voor jouw review! Fijn dat het ondergoed fijn is! Groetjes, Max
Al eerder ondergoed besteld, wat zeer goed beviel. Daarom nu een account aan gemaakt zodat ik kan zien welke maat ik hiervoor heb besteld. Dit was helaas niet te vinden in het ondergoed. Maar ik heb alle lof over het materiaal en zal er zeker weer op terug komen. Grote keuze is er in en ook vele kleuren. Ik was deze keer ook gelijk voor jullie nieuwe kleur gegaan. Top!
Goedemiddag Ingrid, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Het is een fijne luchtige onderbroek die goed zit en beter is dan een gemiddeld merk. Aanrader!
Hey Jeroen, heel erg bedankt voor jouw review! Geweldig dat je ons aanraad! Groetjes, Max
Deze week mijn 2e bestelling geplaatst bij Bamboo Basics. Dit keer maatje groter besteld dan 1e bestelling want had het gevoel dat gaandeweg de boxers krimpen en minder comfortabel gaan zitten. Desalniettemin zitten deze boxers ook weer heerlijk, voelen ze zeer comfortabel aan. Hopen dat pasvorm nu langer blijft.
Hey Sjacco, bedankt voor jouw review! Fijn dat de boxers heerlijk zitten! Groetjes, Max
Blijven goed zitten Ga zeker nog een setje bestellen
Goedemiddag Imca, bedankt voor jouw review! Super fijn om te horen! Groetjes, Max
Heb al meermalen producten van bamboo basics aangeschaft. Ben tevreden over de producten en de levering
Hey Sven, bedankt voor jouw review! Super dat je al meerde keren bij ons hebt gekocht! Groetjes, Max
Mijn eerste ervaring waren de sokken voor mijn zoon, daarna de shirts voor hem. Al vlug heb ik deze ook voor mij besteld, vervolgens voor mijn echtgenoot, mijn dochter, mijn vader. We zijn er allemaal dol op!
He Kathy, bedankt voor jouw review! Geweldig dat heel jouw familie het draagt! Groetjes, Max
Zie boven
Hi Wim, bedankt voor jouw review! Heel fijn om te horen! Groetjes, Max
De onderkleding van Baboo zit gewoon super comfortabel en blijft mooi. Ook leuk dat er nu rood verkrijgbaar is buiten de basic kleuren
Hi Emmie, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo lovend bent over ons! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire