Correcte service. Goede pasvorm

Leuk om te dragen!

Goede service met

Goede snelle service, fijne artikelen.

De bamboo basics zitten heerlijk

Dit ondergoed is echt comfortabel en de rode kleur is fantastisch

Zacht materiaal, prettig draagcomfort

Mijn bestelling wordt snel verwerkt en geleverd. Prima service.

Voelt zacht aan op de huid

Prima product

Goede kwaliteit en snel geleverd. Bestelde alleen een set Ruben witte t-shirts ronde hals maat M en ontving de extra lange versie.........

Fijne kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit product. Heerlijk zacht!

Fijne basics

Mooie basic shirts en slips. Ze zitten heel comfortabel.

Snelle levering, kwalitatieve spullen

Snel besteld en ontvangen. Goede spullen. Maten zijn aan de ruime kant.

Okay

Fijn product en super snelle levering

1x Bamboo basics geprobeerd en na 1x dragen gelijk de keuze gemaakt geen andere onderkleding meer te kopen. Erg fijn materiaal dat lekker zit en pasvorm goed en wasbeurt na wasbeurt blijft het goed.

Voor mij Zijn de boxers niet geschikt , de pijpjes kruipen omhoog.

De bezorging was correct Aangename stof heel zacht

PRIMA

De samenwerking was goed de onderbroeken zitten prima je hebt het gevoel dat je geen aan hebt

Uitstekend!

Goede pasvorm

Blij met de kwaliteit en pasvorm. Zeer vlotte levering.

Wat voelt het geweldig, het zit heerlijk.

Ik kocht mijn ondergoed en sokken altijd bij de HEMA. Maar de prijzen zijn zo verhoogd dat ik online ging kijken en zo kwam ik bij jullie site terecht. Ik heb nog nooit zo’n lekker voelend t shirt aan gehad. Wat een heerlijk materiaal. Van de week al mijn oude flodder shirts en onderbroeken weggedaan. Geen katoen meer maar bamboo basics!

Snelle en goede service. Producten zijn echt heel goed. Pasvorm, materiaal, top!

Aangemoedigd door enthousiaste reviews op verschillende social media ook overstag gegaan. Zonder te overdrijven is dit echt het beste ondergoed dat ik ooit heb aangeschaft. En hele snelle service toen ik door eigen toedoen vergeten was mijn welkomst korting te vermelden. Kortom, gewoon top.

Duidelijke site en snel geleverd

Was voor mij de eerste bestelling ,maar geen spijt zeer tevreden over de kwaliteit.Ga zeker nog opnieuw bestellen.

Fijn ondergoed slip Yara

Zeer fijn ondergoed. Dit is inmiddels mijn tweede bestelling. Bij de laatste zat een foutje (stiknaad) in één van de slips, zonder probleem kreeg ik een nieuwe set opgestuurd, daardoor zaten er twee slips extra bij. Top service!

Een fijn bedrijf met mooie producten

Een fijn bedrijf met mooie producten.

Heerlijk

De t shirt zijn lekker lang en zacht blijft ook na wassen en in de droger super

Ik ben dol op de items van bamboo basic ik zou niet meer anders willen.

Ben zeer tevreden.

Heel tevreden

Zeer prettig materiaal

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire