Heel tevreden

Zeer prettig materiaal

Zachte stof. Zit perfect

Topkwaliteit

Ondergoed zit als gegoten, kost wat maar dan haj ook wat. Bestelling de volgende dag in huis. Helemaal(onder)goed ;-)

Mooi spullen, snel geleverd

Mooie, fijn zittende onderbroeken en shirts van een goede kwaliteit en ook nog eens snel geleverd.

Mooi product en goede service

Ik draag deze onderbroeken al een aantal jaren en ben er heel tevreden over. Ze zitten fijn, zacht materiaal en het wordt altijd snel verzonden

Altijd goede ervaring maar nu voor mijn man Helaas een van de drie onderbroeken op de naad helemaal uitgescheurd na 1 keer dragen Maar zojuist gebeld waardoor Bamboe Basic laat zien dat kwaliteit belangrijk is ,niet alleen in de producten maar ook in service, en wij een nieuwe set onderbroeken mogen ontvangen. Een zeer tevreden klant dank jullie wel

Prima ervaring, prima service en gedaan wat beloofd is.

Goed product, goed verpakt en op tijd bezorgd.

Top,

Super snel geregeld, alles op tijd binnen De belofte waar gemaakt

Bamboo Basics producten zijn van grote klasse!

De producten van Bamboo Basics zijn van grote kwaliteit en ook de snelle levering is van grote klasse!

okkk

oookee

Fantastisch dragend,urineweg problemen grotendeels opgelost d.m v confort

Fantstisch dragend,door confort urinewegproblemen,door transpiratie grotendeels opgelost.

Fijn materiaal

Ondergoed van soepel materiaal, zit prettig zonder te knellen.

Fijne onderbroeken en goede service

De onderbroeken die ik heb besteld, zitten lekker en het is een fijne stof! Snelle levering. Er bleek echter bij een onderbroek een gaatje te zitten op de naad, dus contact opgenomen via whatsapp. Super snelle reactie en kreeg een nieuwe set opgestuurd ter vervanging (en hoefde degene met het gat niet terug te sturen). Kortom: super service!

Snelle levering, mooie producten.

Heel snel geleverd, keurig verpakt en heerlijk zachte producten. Perfekt !!

Uitstekend ontvangen

Makkelijk kiezen uitstekende pasvorm, kortom uitstekend!

Snelle verzending, goed product.

Goed!

Goed!

Goed product!

Niets op aan te merken

Aangename stof

Snel verzonden en het is een aangename stof

Snelle levering, fijn ondergoed

Heerlijk zacht ondergoed waar je niet persé de neiging van krijgt om het van je lijf te ontdoen zodra de mogelijkheid zich aandient. Van eerdere bestellingen weet ik dat het erg duurzaam is en de kwaliteit behouden blijft.

Alles prima verlopen

Niks mis mee

Fijn ondergoed, ik blijf het aanschaffen.

2 jaar geleden meerdere sets aangeschaft. Dit is mij zo goed bevallen dat ik weer een aantal sets erbij heb gekocht. Draagt prettig, je voelt het niet zitten. Staat mooi onder kleding.

Mooi product

Bijzonder comfortabel en kwalitatief hoogwaardig. Ook na vele malen wassen blijft het product mooi. Snelle en vriendelijke service, een aanrader!

Prettig zittende bh

Goede pasvorm, fijn materiaal

Heerlijk zacht

Heerlijk zacht

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire