Zeer prettig materiaal
Hey Frieda, bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat het materiaal prettig is! Groetjes, Max
Zachte stof. Zit perfect
Hi Andre, bedankt voor jouw review! Heel fijn om te horen! Groetjes, Max
Ondergoed zit als gegoten, kost wat maar dan haj ook wat. Bestelling de volgende dag in huis. Helemaal(onder)goed ;-)
Hi Martin! Bedankt voor jouw review! Geweldig dat de onderbroeken lekker zitten! Groetjes, Max
Mooie, fijn zittende onderbroeken en shirts van een goede kwaliteit en ook nog eens snel geleverd.
Heel erg bedankt voor jouw review! Super tof om te horen! Groetjes, Max
Ik draag deze onderbroeken al een aantal jaren en ben er heel tevreden over. Ze zitten fijn, zacht materiaal en het wordt altijd snel verzonden
Hi Elke, bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat je onze producten en service goed vind! Groetjes, Max
Altijd goede ervaring maar nu voor mijn man Helaas een van de drie onderbroeken op de naad helemaal uitgescheurd na 1 keer dragen Maar zojuist gebeld waardoor Bamboe Basic laat zien dat kwaliteit belangrijk is ,niet alleen in de producten maar ook in service, en wij een nieuwe set onderbroeken mogen ontvangen. Een zeer tevreden klant dank jullie wel
Hi Carin, Bedankt voor jouw review. Inmiddels hebben we elkaar gesproken en zijn we samen tot een oplossing gekomen. Ik wens je voor nu een fijne avond! Groetjes, Tessa
Recensione originale
Goed product, goed verpakt en op tijd bezorgd.
Bedankt voor jouw toffe review! Geweldig om dit te lezen! Groetjes, Max
Super snel geregeld, alles op tijd binnen De belofte waar gemaakt
Hey Daan, bedankt voor jouw review! Tof om te horen! Groetjes, Max
De producten van Bamboo Basics zijn van grote kwaliteit en ook de snelle levering is van grote klasse!
Goedemiddag Tineke, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
oookee
Hey Nicky! Bedankt voor jouw review! Super tof! Groetjes, Max
Fantstisch dragend,door confort urinewegproblemen,door transpiratie grotendeels opgelost.
Bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Ondergoed van soepel materiaal, zit prettig zonder te knellen.
Hey Helena, heel erg bedankt voor jouw review! Heel tof om te horen! Groetjes, Max
De onderbroeken die ik heb besteld, zitten lekker en het is een fijne stof! Snelle levering. Er bleek echter bij een onderbroek een gaatje te zitten op de naad, dus contact opgenomen via whatsapp. Super snelle reactie en kreeg een nieuwe set opgestuurd ter vervanging (en hoefde degene met het gat niet terug te sturen). Kortom: super service!
Hey Nicky, bedankt voor jouw review! Super dat je de onderbroeken fijn vind! Groetjes, Max
Heel snel geleverd, keurig verpakt en heerlijk zachte producten. Perfekt !!
Hey Mireille, bedankt voor jouw review! Super fijn om te horen! Groetjes, Max
Makkelijk kiezen uitstekende pasvorm, kortom uitstekend!
Hi Sietse, bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Snelle verzending, goed product.
Bedankt voor jouw review! Fijn dat de verzending snel was! Groetjes, Max
Goed!
Bedankt voor jouw review! Fijn dat je het goed vind! Groetjes, Max
Niets op aan te merken
Hi Harry, heel erg bedankt voor jouw review! Fijn dat je er niks op hebt aan te merken! Groetjes, Max
Snel verzonden en het is een aangename stof
Hey Priya! Bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Heerlijk zacht ondergoed waar je niet persé de neiging van krijgt om het van je lijf te ontdoen zodra de mogelijkheid zich aandient. Van eerdere bestellingen weet ik dat het erg duurzaam is en de kwaliteit behouden blijft.
Hey Danielle, bedankt voor jouw review! Tof dat de levering zo snel was! Groetjes, Max
Niks mis mee
Hey Pieter, bedankt voor jouw review! Fijn om te horen! Groetjes, Max
2 jaar geleden meerdere sets aangeschaft. Dit is mij zo goed bevallen dat ik weer een aantal sets erbij heb gekocht. Draagt prettig, je voelt het niet zitten. Staat mooi onder kleding.
Hey Jolien, bedankt voor jouw review! Super fijn dat je weer een aantal sets hebt gekocht! Groetjes, Max
Bijzonder comfortabel en kwalitatief hoogwaardig. Ook na vele malen wassen blijft het product mooi. Snelle en vriendelijke service, een aanrader!
Hey Don! Bedankt voor jouw review! Heel fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Goede pasvorm, fijn materiaal
Bedankt voor jouw review! Super tof om te horen! Groetjes, Max
Heerlijk zacht
Hi Gietje, bedankt voor jouw review! Fijn dat het heerlijk zacht is! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire