Ik ga in vervolg nog meer setjes kleding stukken bij jullie bestellen echt top kwaliteit..
Goedemiddag Angelique, bedankt voor jouw review! Tof om te horen! Groetjes, Max
Fijne shirts!
Hi Simantha, bedankt voor jouw review! Heel tof! Groetjes, Max
Prima service. Sneller geleverd dan verwacht.
Hey Tineke, bedankt voor jouw review! Super dat je de service zo goed vond! Groetjes, Max
Ik wil graag mijn geld terug.
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Erg vervelend om te horen! We nemen z.s.m. contact met je op om te zoeken naar een oplossing! Groetjes, Max
Recensione originale
Ik wil graag mijn geld terug.
Mooi verzorgd verpakt en fijn om te dragen. Ik hoop daarom dat er nog vele kleuren bij komen! Net als bij de heren.
Bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Mooi product en verpakking zeer goed. Zag er verzorgd uit en paste door de brievenbus.
Hi Mirjam, bedankt voor jouw review! Fijn dat je over alles tevreden bent! Groetjes, Max
Het is een heel fijn product. Zacht, zit heel fijn op de huid en je merk gewoon niet dat je het aan hebt.
Beste Annelies, heel erg bedankt voor jouw review! Super fijn dat je zo positief bent! Groetjes, Max
Zacht, naadloos zit heerlijk.
Goedemiddag Petra, heel erg bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Goede service.snelle levering Prima kwaliteit
Bedankt voor jouw toffe review! Tof dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
TOP PRODUCT EN AFSPRAAK IS AFSPRAAK
Hi Willie, heel erg bedankt voor jouw review! Geweldig zeg! Groetjes, Max
Ze waren veel te groot voor maat 42
Afterpay werkte niet dit betekende dat het meteen afgerekend moest worden . Aangezien ik hier nog nooit besteld had wilde ik liever afterpay gebruiken. Het belangste is natuurlijk de kwaliteit van het ondergoed . Die was heel goed. En zullen we dus ook weer bestellen
Bedankt voor jouw review! Geweldig dat je alsnog tevreden bent! Groetjes, Max
Uitstekende kwaliteit en veel draagcomfort. Bliksemsnel geleverd bovendien. Alles perfect!
Hi Anne-Sophie! Heel erg bedankt voor jouw review! Geweldig dat alles perfect is! Groetjes, Max
Dacht ‘n herhaling te bestellen maar ontving ‘n nieuw type ondergoed met te stevige breedband. Helaas niet gecheckt dus uitgepakt dus niet retourneerbaar.. Volgende keer beter opletten ikke..
Ik denk dat het goed bevalt...
Goedemiddag Anna, heel erg bedankt voor jouw review! Super tof! Groetjes, Max
Mooie vorm en goede lengte
Hey Els, bedankt voor jouw review! Fijn dat je tevreden bent over onze producten! Groetjes, Max
Dun ondergoed, modellen, meerdere besteld , sluiten niet goed aan. Heb alles op 29/2/24 retour gedaan maar het geld is nog steeds niet terug op mijn bankrekening
Hi Heleen, bedankt dat je de tijd neemt om ons te voorzien van een review. Wij hebben elkaar ondertussen gesproken en het is opgelost! Groetjes Esmee
Heerlijke shirts met lange mouwen. Bewust te groot gekocht voor ultiem comfort en dat bieden ze.
Goedemiddag Joost, heel erg bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Ik heb een inlegkruisje nodig en dat blijft niet plakken in de bamboobasics!
Ademend en antibacterieel. Zeer comfortabel
Hey Ymkje, bedankt voor jouw review! Super tof om te horen! Groetjes, Max
Goedemiddag Maarten, bedankt voor jouw review en de 5 sterren die je ons geeft! Groetjes, Max
Mooie kwaliteit en goede pasvorm
Hi Desiree, bedankt voor jouw review! Tof om te horen! Groetjes, Max
Heerlijk om te dragen
Hey Gusta, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Deze keer ' lange' sokken besteld. Was aanbieding.
Hi Marian, bedankt voor jouw review! Geweldig zeg! Groetjes, Max
Ik heb 3 weken geleden besteld maar nog niks gehad.
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire