heel mooi ondergoed, draagt heerlijk

bestelling en bezorging vlot en perfect

prima spul

Mij n vrouw draagt al Bamboo Basics, nu heb ik ook onderkleding hiervan en dat zit prima. Supersnelle levering en alles OK.

Uitstekend!

Buitengewoon !

Comfortabel

Draagt heel fijn en comfortabel. Sluit mooi aan.

Goede transactie met kleine vertraging in de levering.

Mooie en duidelijke website, makkelijk bestel- en betaalproces, snelle levering maar niet wat beloofd werd. Hoewel ik voor 23:30 uur besteld had ontving ik mijn bestelling niet de volgende dag maar een dag later. Anders zouden het vijf sterren zijn.

Het t-shirt zit lekker.

Goed materiaal.

ik werd door modelkeuze getriggerd door t ondergoed voor de iets oudere vrouw

dat doen jullie dus heel goed en het ondergoed is echt geweldigggggg

Bamboo basics doet wat het beloofd

Hele fijne t-shirts. Gekozen voor het langere model. Geen tocht of inkijk meer tijdens het werk. Zweet is echt verleden tijd, geen plakkerig shirt meer bij inspanning of van warm naar kou. Na besteld en getest te hebben gelijk nog een paar besteld. Zou mooi zijn als deze ook in een voordeel pak van 4 beschikbaar komen. Zeer tevreden over bestellen, levering en comfort.

Goed passend, lekker zittend ondergoed.

De onderbroek zit goed aangesloten, maar blijft ademend. Erg fijn bij de bewegingen die ik elke dag moet maken!

heerlijke BH

Ik ben inmiddels 60 kilo afgevallen en, helaas, van een cup H naar cup zoek zoek gegaan. Via Bamboo kwam ik de padded BH. En het draagt heerlijk! En bovendien een super service: eerste zending niet aangekomen en dit is snel en goed opgepakt door de klantenservice!

Prima. Ondergoed.

Het zit lekker. Het voelt fijn aan en ik draag het met plezier

tijdige bezorging goede pasvorm

De kwaliteit is niet goed na een keer dragen gaan de shirts al pillen

Ben niet erg tevreden over de bamboo shirt gaan na 2x dragen al pillen

Mooi product!

Idd bij twijfel maat kleiner.

Fijne ervaring zowel voor mij als mijn echtgenoot.voor ons alleen nog maar bamboo ondergoed

Als een 2e huid

Heerlijk zacht, mooie structuur, voelt goed op de huid. Na halve week 2e bestelling gedaan. Zeer tevreden.

Super fijne shirts

Fijn materiaal, lengte en maat prima, mooie halslijn

Gewoon goed

Product is prettig, voldoet aan verwachting. De verzending heeft 1 nadeel; op de verpakking staat wat erin zit met kleur en maat. Omdat het ondergoed betreft, vind ik dit niet fijn, een reden om helaas niet meer bij BB te bestellen.

Ben zeer tevreden.

De bezorging was perfect en het T-shirt zit prettig

Slecht zou nieuw setje krijgen nog niet geleverd

Ze waren veel te groot. Gebeld zou kleinere maat krijgen. Helaas nog steeds niets ontvangen na een week.

Heerlijk materiaal

Inmiddels heb ik al heel wat besteld en is er steeds een snelle levering. Doordat er regelmatig kortingsacties zijn, blijft de aanschaf aantrekkelijk. Het enige minpuntje vind ik de losse pads in de bh’s. Verder erg tevreden.

Uitstekende kwaliteit

En top product

Prima geholpen.

Goede ervaring opgedaan met Bamboo Basics. Uitstekende klanten service.

Zeer snelle levering.

De ene dag besteld en de andere dag al in de brievenbus.

Top, geweldig ondergoed.

Mooi ondergoed, zit heerlijk. Lekker comfortabel zit het.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire