Heel goede service

Snel, fijne klantenservice!!

Slecht

De boxershorts zijn te groot voor maat S Er is geen extra kruisje in genaaid. Al met. Al een echte miskoop.. Ik werd een dag later gebeld. De afhandeling van mijn reactie was uiterst correct. Er werd een korting aangeboden en de medewerker die ik aan de telefoon had was vriendelijk en meedenkend.

Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. De producten zijn goed. De levering is snel. De verpakking is milieuvriendelijk en als een artikel uitverkocht is krijg je een reminder als het weer op voorreaad is. Kortom geweldig!

Geweldig! Volgende dag netjes geleverd!

Ik had sneaker sokken besteld. Ze zitten heerlijk en waren zeer snel geleverd. Ik ben helemaal blij!!!!

Fijn product, snelle levering

Fijne producten, aangenaam te dragen, snelle levering. Prima

Helemaal goed

Alles goed, mooie producten, voelt goed aan. Alles conform omschrijving. Snel geleverd.

Ik heb 2 hempjes besteld, ben er super blij mee. Zit heerlijk en super zacht. Top

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Vandaag besteld en morgen in huis gaat hier echt op. Het openen van de doos is enerzijds een feestje maar de verpakking is ook waarom ik geen 5 sterren heb gegeven. Misschien kan daar nog eens naar gekeken worden. Minder luxe verpakking, kleinere doos zodat geen opvulmateriaal nodig is , misschien wel enveloppen zodat het brievenbuspost wordt. In deze tijd van klimaatbewust handelen zeker een afweging.

Een aangenaam draaggevoel.

Een aangenaam draaggevoel. Zeer comfortabel.

Altijd goed en snel

website is duidelijk en bestelling gaat snel en wordt snel geleverd, produkten zijn super goed!

Heerlijk

Het zit heerlijk en comfortabel. Was ook snel binnen.

Geef een 10. Zegt genoeg

Duidelijk op de website Snelle Levering Kwaliteit uitstekend

Goed product, goede leveribg

Voelt prettig aan, zit comfortabel

Klasse!

Uitstekende kwaliteit en verzonden in een heel mooie verpakking, en ook nog snel geleverd. Er kwam wel even een spammail over een uitgestelde levering, maar die herkende ik gelukkig als zodanig.

Goede kwaliteit en lekker frisse shirts

Prima, wel wat duur

Fijne sokken

Fijne sokken, het hele gezin draagt ze!

Fijne beha's

De beha's zijn confortabel en luchtdoorlatend. De pasvorm.en maat zijn ook goed.

Heerlijk zacht ondergoed. Super fijn om te dragen

Ruime sokken, lekker zachte shirts

prima kwaliteit en snelle levering

ondergoed draagt erg fijn en zit lekker super kwaliteit

Tevreden met de bestelde producten!

Goede service en goede producten.

Slechte kwaliteit

8 Dames shorts besteld(100 euro in totaal)en helaas al 5 shorts na 2x op 30 graden wassen de zoom los. Zal geen nieuwe meer bestellen, wel jammer want zitten lekker. Bij de eerste 2 werd service verleend wn kreeg ik nieuwe, helaas kreeg ik voor die andere 3 een kortingsbon van 20% op nieuwe bestelling. Dit vind ik helaas geen service.

Slecht!

Er staat nergens vermeld dat slip geen katoenen kruisje heeft waardoor inlegkruisje niet blijft zitten. Is voor mij belangrijk vanwege urine verlies door m’n ziekte. Helaas niet gratis retourneren dus probeer aan iemand anders te geven! Ik blijf bij slipjes van Comfy Balls deze zijn geweldig!

Heerlijk materiaal om te dragen

T-shirts zitten erg lekker, perfect voor zomer en winter. Zo ook de onderbroeken. Sokken minder, pluizen erg en slijten daardoor sneller (is onze ervaring).

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,correcte afhandeling

Dik tevreden

Gemakkelijk te bestellen, leuke korting op de prijs, binnen 24 uur geleverd, mooie kwaliteit shorts, slips en t-shirts. Voor herhaling vatbaar.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire